Öncelikle merhaba.Uzunca bir süredir arkadaşımın başının etiğini yediğim ancak hala atlamaadığım bir sıkıntım var resmen içim içimi yiyor ama elimden gelen hiçbir şey yok . Neyse konumuza gelelim ben 2 yıldır yalnız olan bir kızdım ta kiiii onu görene kadar 2 yıl boyunca kimseyi beğenmeyen ben onu görür görmez beğendim, oda beni beğenmiş . Telefonda mesajlaşmaya başladık bir hafta kadar mesajlaştık sonunda görüştük sohbet muhabbet falan derken inanılmaz iyi anlaştık aramızda muhteşem bir elektrik oldu . O akşam beni eve bırakırken elimi falan tuttu biz bir anda sevgili olduk . Derken ilk bir hafta gayet iyi geçti aramalar sormalar falan sonra herşey azaldı , tabi ben bu durumdan rahatsız oldum ona da söyledim ve bana dedi ki benim bir buçuk aya ihtiyacım var kendimi düzeltmek için bende tamam zaman senin olsun dedim ( şunu da söylemeyi unuttum ilk görüşmede bana niyetinin evlenmek olduğunu ve maksimum 1 yıl içinde evlenebileceğimizi söyledi ). Başbaşa kaldığımızda inanılmaz iyiyiz bana durmadan söz ver deyip duruyor beni hiç bırakma ölene kadar beni sev bilmem ne diye bende gariban şaşkın şaşkın ne alaka diyorum ama ona da kendimce mantıklı cevaplar veriyorum Allah izin verdiği sürece olur gibisinden neyse gel zaman git zaman bu bir buçuk ay konusu açıldı bende aman bir buçuk ay sonra herşey düzelecek hayatım zaten dedim ne dese beğenirsin o konu benimle alakalı sen neden buna taktın dedi ben yıkıldım resmen hani konu bendim diye konuştuk hayır bu konu benimle alakalı dedi bu konu böyle kapandı şuan çalışmıyorum ama ekstra olarak hafta sonları işe gidiyorum yine işin olduğu bir hafta sonu söyledim iş var falan diye hayatım süpriz yapabilirim her an ona göre dedi ben uçtum havalara salağım ya 3 gün boyunca mal gibi gözüm hep kapıda bekledim gelmedi cumartesi günü genelde biz görüşürüz işten çıktım ben bir hevesle aradım çalışıyorum dedi ben yine ses etmedim neyse 2 saat sonra aradı beni arkadaşım araba alacak ben onun yanına gidiyorum dedi eee hani çalışıyordun sen dedim aradılar işim bitmişti bende onların yanına gidiyorum dedi bende biz çıkarız der diye bekliyorum ama aldım havamı o akşam o kadar yorulmuşum ki sızıp kalmışım 1 kere aramış beni duymamışım gece 12 gibi uyandım ayy merak etmiştir şimdi beni diye en az 10 kere aradım açmadı . Uyumadığını adım gibi biliyorum sırf inadından açmadı bende bozulduğumu belli eden bir mesaj attım geri yattım (ben birde o akşam çalıştığım firma bize yemek verecekti çok erkek var ona ayıp olur diye yemeğe bile gitmedim). Sabah yine insan gibi günaydın mesajımı her sabah olduğu gibi aradı beni bende kızdım ona neden açmadın bilmem ne diye ve verdiği tepki sen akşam açmadın benimde o zaman canım açmak istememiş olamaz mı ? ben bunun üzerine baya yükseldim kızdım falan bana mıy mıy yapma dedi kapadı telefonu yüzüme şok oldum tabi ki ondan sonra ne çalıştığımdan birşey anladım ne yediğimden ne içtiğimden akşam işten çıktım gene yazdım uzamasın konu diye cevap vermedi ortak arkadaşımız kahve içmeye çağırdı onun yanına gittim onu da mesajla haber verdim 1 saat sonra falan keyfi yerine geldi yazdı paşam bende evdeyim misafir var diye bende tamam hayatım dedim . Gene eve geldin mi gittin mi diye hiçbir şey sormadı akşam saat 11 gibi instagrama bir baktım bu kız fotoğrafları beğenmiş tutmuş bir video atmış bende film koptu ayrılıyoruz artık bitti yazdım bana saçmalama ne kuruyorsun gene sen yazdı bildiğin beni sallamadı bende bitti işte yazdım tamam dedi ve 2 gün boyunca arayıp sormadı 2 gün sonra pişkin pişkin aradı beni ben sakince herşeyi anlattım haklısın senin için kendimi düzeltcem dedi bu akşam görüşüp konuşalım sana süprizim var dedi iyi peki dedim bende neyse bu gece geldi çiçekle yanımızda da o ortak arkadaş var kız eve gideyim diyor bu sen yabancı değilsin dedi kızda kaldı bir yere kahve içmeye gittik sabah senin için değişeceğim diyen adamdan eser yok beni böyle kabul et sen 11. kattan sonra balkon istiyorsun benden olmaz o iş diyor ee o zaman sabah neden öyle dedin diyorum ses yok bende film koptu başladım ağlamaya kız bu durumdan rahatsız oldu eve götürün beni dedi kızı eve bıraktık başbaşa kaldık işte neymiş efendim o önceki kız arkadaşını atlamamış hala öyle dedi bana bende başladım ağlamaya son sürat giden arabadan indir beni diye açtım kapıyı saçmalama dedi oda başladı ağlamaya ben onu öyle görünce gene bir kötü oldum çekti arabayı köşeye işte ailem ile yapabilir misin ya bunlar hep bir hevesse falan diye bende bak gözlerimin içine ve ne görüyorsun söyle dedim kararlı bir kız dedi öyleyse sence bende kararımdan dönmek var mıdır dedim oda bakalım dedi neyse gene eve bıraktı bu söylediklerini unutma bak dedi . O gece bana hiç mesaj atmadı sabah ben yazdım o kız sana ne yaptı diye çok sonra yazdı senin gibi bıraktı beni dedi bende ben seni bırakmadım sen beni istemedin beni umursamadın dedim oda yok öyle birşey dedi gene mesajlaşmaya devam ediyoruz ama ben akşam anlaştık sorunumuz yok sanıyorum ben kendimi düzeltene kadar ilişki istemiyorum dedi en sonunda resmen beni kandırdı ve ben yaptıklarını düşündükçe çok kötü oluyorum sözleri ile beni öyle bir beklentiye sokmuştu ki ona söylememe rağmen üstelik ben sana başlamadım bile dedi bana ama sonuç ne yine kocaman bir hüsran ne yapacağım ben böyle anti parantez belirtiyorum etrafımda bulunan herkes bu çocuk için çok iyi biri dedi çok iyiye bakar mısınız resmen kullanıldım biliyorum çok uzun oldu elimden geldiği kadar kısa tutmaya çalıştım ama olmadı yazdıkça yazasım geldi başka türlü geçmeyecek gibi sanki lütfen kusura bakmayın