kandırıldım ve hazmedemiyorum :(

Eski sevgilisini unutamadığını ben ayrıldıktan sonra görüşmek istediği akşam eve bırakırken söyledi bana en başında hiç böyle bir konuşma olmadı bilsem eski kız arkadaşını unutmayan biri ile neden görüşeyim

Okuması bile karışık, yaşaması nasıl acaba..
Kendini o dengesizin elinde oyuncak etme derim ben

Kullanıldım ne ya.
Aylar. yıllarca çıktında seni terkmi etti.
Bu adamın hayatında başka biri var. senle bi reklam arası yapıyor.

Aynısını düşünüyorum ve yazdım da. Çünkü bana şu kadar müsade ver demenin Türkçesi başkası var. Ama bence konu Sahibi buna inanmıyor , sadece kendi ilgi gösterdiği için böyle oldu sanıyor. Ve eminim adam gelse yine ona gider. O yüzden üzülüyorum şahsen konu sahibine.

Yaşın çok genç diye düşünüyorum.İlk görüşmede ciddi düşünme diye birşey olmaz.Bir süre görüşmüşsünüz kafasına yatmamış uzaklaşmış.Olay bu.Bırakmayan irdeleyen arayan mesaj atan sensin.Olmadı bitti bu kadar basit.Bırak yoluna bak.Millet iyi biri deiş olabilir.Ama kimse bir insanı işikide tanıyamaz.İyi olmak iyi bir ilişki için yeterli değil.Kafaların uyması lazım.

Kendi düşen ağlamaz.
Her koyun kendi bacagından asılır. gibi bi süre sözlerimiz vardır. dimi. anlamları cok şey ifade eden.

canım tamam da o bunu dedikten sonra olay devam etmedi mi sonra adam noktayı koydu bitti işte.bu kadar kafana takma boşver de geç git .Allah beterinden korusun ya evlenseydin bununla

Allah kurtarmış böyle sorunlu biriyle hayat olmazdı zaten. Hiccc takma. Daha çok kullanılsan ne yapacaktın acaba ?

Senin yarabandi olarak kullanıyor aklına esince ,evli bile olabilir hala bosanma asamasinda bile olabilir...İyi biri asla birini unutmadan birine böyle yapmaz

Ondan bi cacik olmaz,okurkn evli oldugunu hissettim nedense,iyi birisi bu sekilde olmaz duygularini suistimal etmez,kurtulmussun

Senin yarabandi olarak kullanıyor aklına esince ,evli bile olabilir hala bosanma asamasinda bile olabilir...İyi biri asla birini unutmadan birine böyle yapmaz
Evli değil tanıdık bir çevre var o kadarını onlar bana yapmaz diye düşünüyorum en azından ben yapmazlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…