Inşallah oda geçer canım tez zamandaSelamlar benim kesenin altındaki kanama alanım geçmiş pıhtılı bir kanamam olmuştu sanırım orda atıldı tamamen. Ama şimdi de kesinin üstünde çıktı kanama alanı çok büyük değil dedi kanamam da yok artık şükür. Ama niye böyle oluyor biri geçiyor başkası çıkıyor çok ilginç..
Biz bu korku ile 9 ay yaşayacağız galibaSelamlar benim kesenin altındaki kanama alanım geçmiş pıhtılı bir kanamam olmuştu sanırım orda atıldı tamamen. Ama şimdi de kesinin üstünde çıktı kanama alanı çok büyük değil dedi kanamam da yok artık şükür. Ama niye böyle oluyor biri geçiyor başkası çıkıyor çok ilginç..
Sanırım bebek büyüdükçe bende başka kanama alanları çıkıyor bünyemiz böyle demek ki hayırlsııBiz bu korku ile 9 ay yaşayacağız galiba
Ben her wc gittiğimde kalbim hızlanıyor
Atamıyorum o korkuyu içimden
Hele ki bebeğim büyüdükçe daha çok korkuyorum
Allah bütün bebeklerimizi korusun
Benim de 2 gündür kasıklarım hafif ağrıyorSanırım bebek büyüdükçe bende başka kanama alanları çıkıyor bünyemiz böyle demek ki hayırlsıı
Benim de geçen hafta çok oldu kasıklarımda ağrı sonra ultrasonda çok hızlı büyüdüğünü gördüm büyümeden olduğunu anladım bu hafta hiç yok ağrı. Bazen hızlı büyüyor ondan oluyor benceBenim de 2 gündür kasıklarım hafif ağrıyor
Kasıklarımda hassasiyet var anlamadım şimdi nerden çıktı
Biz bu bebişler doğmadan kafayı yemeyiz inşallahBenim de geçen hafta çok oldu kasıklarımda ağrı sonra ultrasonda çok hızlı büyüdüğünü gördüm büyümeden olduğunu anladım bu hafta hiç yok ağrı. Bazen hızlı büyüyor ondan oluyor bence
Rabbim korusun şimdiden sonra erken doğurur muyum korkusu var zatenBiz bu bebişler doğmadan kafayı yemeyiz inşallah
Kura kura kuruntu olduk iyiyce
Herşeyden korkar olduk
Aynısı bende de var bu panik stres ileRabbim korusun şimdiden sonra erken doğurur muyum korkusu var zaten
Maşallah sizeBenim tum gebeliklerim kanamali gecti ozellikle 3.bebegimde doguma kadar surdu kese disinda kanama alanim vardi ve surekli buyuyordu.Dinlenerek ve ignelerle gebeliklerimi gecirdim sag salim kucagimada aldim cok sukur.Ama benimkiler erkenci bebisler.Size tavsiyem bol bol dinlenin.Suan surpriz sekilde 4.bebis geliyor bundada ilk haftalar kanamam oldu ve kesildi artik alistim korkmuyorum kalp atislarini duyduktan sonra biliyorumki bebisim siki siki tutunacsk annesine sizde oyle dusunun.Sag salim kucagimiza aliriz cumlemiz insallah...
Kanamanız kaçıncı haftada başladıAyy yazdıklarınız moral oluyor vallabende kanamalılardanım progestan kankam oldu artık kanama alanı hala var bebişim kalbi kesesi iyi maşallah bakalım artık yaśayıp görücez Rabbim herkesin bebişlerini korusun dualarımız zırh olsun onlara inşallah
7 haftalıkken geçirdim 10 gün oldu şu an bı kanama durumu yok çok şükür ama sırt üstü yatmaya ve progestana devam ediyorumKanamanız kaçıncı haftada başladı
Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamayız7 haftalıkken geçirdim 10 gün oldu şu an bı kanama durumu yok çok şükür ama sırt üstü yatmaya ve progestana devam ediyorum
İnşallah canım.ama insan bir kere yaşadımı içindeki korkuyu bir türlü atamıyor her muayeneye gidişimde elim ayağım titriyor kalp atışı varmı iyimi diye.mart ayında düşük yaptım çünkü kalp atışları durduğu için bebeğinGeçmiş olsun inşallah tekrar yaşamayız
Bende 4 aydır yatıyorum risk olduğu için
Protestana 13-14 hafta gibi bıraktık
Bilmez miyim o duyguyu hala ama hala her gün yaşıyorumİnşallah canım.ama insan bir kere yaşadımı içindeki korkuyu bir türlü atamıyor her muayeneye gidişimde elim ayağım titriyor kalp atışı varmı iyimi diye.mart ayında düşük yaptım çünkü kalp atışları durduğu için bebeğintekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyirum
Moralde çok önemli benceİyi akşamlar benimde kanamam vardı 1 hafta öncesine ilk bebeğim tedaviyle hamile kaldım çok korkuyorum çok kafama takıyorum progestan kullanıyorum bende ayrıca gün aşırı iğne oluyorum kese gözüktü kalp atışları dinlendi hiç bir sorun yok dedi doktorum 7 haftaligiz düşük tehlikesi tam olarak ne zaman geçer acaba
Nasılsın canım nasıl oldun.Moralde çok önemli bence
Moralin yüksek olsun kendini sakın yorma imkanın varsa yat hep
4 aydır yatıyorum evde bende
Son günlerde kasık batma gibi şeyler yaşıyorumNasılsın canım nasıl oldun.Fato_happy canım litfen stres yapma çok etkiliyor iyi düşün iyi olsun bende geçtim aynı yollardan