Kanamalı hamilelik geçirenler

Nasılsın canım nasıl oldun. Fato_happy Fato_happy canım litfen stres yapma çok etkiliyor iyi düşün iyi olsun bende geçtim aynı yollardan
Canım benim inan elimden geldiği kadar yapmamaya çalışıyorum ama korkumu bı türlü yenemiyorum iki saat midem bulanmıyo hemen başlıyorum korkmaya Perşembe günü kontrolüm var simdiden içim içimi yiyiyor:KK17:

Son günlerde kasık batma gibi şeyler yaşıyorum
Ara ara ama beni rahatsız edıyor
Doktora sordum eğer çok ağrı olmazsa korkma dedi
Kontrol günüm ay sonu daha çok var
Öyle yatıyorum hala işe gitmiyorum
Son iyisin dimi maşallah
İyice büyüdü Artık
Bende bi 20 li haftalara gelsem hayırlısı ile
Gelirsin inşallah kuzum ne ara geçti zaman şimdi anlamıyorum. O minik minik kasik ağrıları bende hala var canım kanama olmadığı sürece korkma

Canım benim inan elimden geldiği kadar yapmamaya çalışıyorum ama korkumu bı türlü yenemiyorum iki saat midem bulanmıyo hemen başlıyorum korkmaya Perşembe günü kontrolüm var simdiden içim içimi yiyiyor:KK17:
Seni çok iyi anlıyorum canım bol bol dua et. Dinlen ve bol sıvı tüket. Bebeğinin güçlü olduğuna inan

Evet canım baya netleşti artık hareketler melegimi hissediyorum. Bugün de sordum kasikta sancı normal dedi
Oy oy maşalllah
Hissetmeye başlayınca için daha rahat dimi
Seninle olduğunu biliyorsun
İçimi rahatlattın Canım sağol bende kafama takmayacağım artık sancıyı

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Bebek sağlıklı diyorlar bana da hep ama neden bu kanama işte her defasında yüreğim ağzımda. Gerçekten artık gücümün tükendiğini hissediyorum.
Bebeğinizi kucağınıza aldınız mı? Aynı sorunu yaşıyorum piskolojim mahvoldu :KK43:

Bebeğinizi kucağınıza aldınız mı? Aynı sorunu yaşıyorum piskolojim mahvoldu :KK43:
Öncelikle psikolojinin iyi olması lazım biliyorum zor ama hepimiz bu yoldan geçtik çok iyi anlıyorum ama en büyük düşman stres sakin kalmaya çalış. Olmayacaksa hiç bir şey olmuyor çok şükür bebeğe sadece biraz sabır

Öncelikle psikolojinin iyi olması lazım biliyorum zor ama hepimiz bu yoldan geçtik çok iyi anlıyorum ama en büyük düşman stres sakin kalmaya çalış. Olmayacaksa hiç bir şey olmuyor çok şükür bebeğe sadece biraz sabır
Düşünmeden uyuyamıyor insan

merhabalar herkese, ben 7+1 günlük hamileyim. gectigimiz pazar gunu kanamam oldu, parlak kırmızıydı ultrasonda bebegin kalp atisini duyduk ama dusuk riski var dedi. iki gun raporluydum pzt, salı. bugun de ise geldim. boyle durum yasayan arkadaslarim sorum size; ise gidip gelmek cok mu buyuk risk? doktorum 2 gun kanaman olmazsa ise gidebilirsin dedi cok sukur olmadi.

merhabalar herkese, ben 7+1 günlük hamileyim. gectigimiz pazar gunu kanamam oldu, parlak kırmızıydı ultrasonda bebegin kalp atisini duyduk ama dusuk riski var dedi. iki gun raporluydum pzt, salı. bugun de ise geldim. boyle durum yasayan arkadaslarim sorum size; ise gidip gelmek cok mu buyuk risk? doktorum 2 gun kanaman olmazsa ise gidebilirsin dedi cok sukur olmadi.

Benim de kanama oldu 5. Ve 13. Haftalarda ancak doktorum her ihtimale karşı 10 günlük rapor yazdı

Benim de kanama oldu 5. Ve 13. Haftalarda ancak doktorum her ihtimale karşı 10 günlük rapor yazdı

ah canım sorma, ben iş yerime söyledim düşük riski var diye rapor görünce de beni işten çıkarttılar çocuğumun rızkı eksildi diye çok üzüldüm:KK43: gerçi bir yanım rahatladı en azından artık evde dinlenirim bol bol

Ez
ah canım sorma, ben iş yerime söyledim düşük riski var diye rapor görünce de beni işten çıkarttılar çocuğumun rızkı eksildi diye çok üzüldüm:KK43: gerçi bir yanım rahatladı en azından artık evde dinlenirim bol bol

Çok üzüldüm canım aslında yasal değil hamilelerin bir çok hakkı var dava açsan kazanirdin çünkü işten çıkarmak yasak hamileyken. Vicdansizlar

Çok üzüldüm canım aslında yasal değil hamilelerin bir çok hakkı var dava açsan kazanirdin çünkü işten çıkarmak yasak hamileyken. Vicdansizlar

Valla tazminat vs de ödemeyecekler bu işe gireli iki ay olmuştu. Çok üzüldüm ama bebek kısmeti ile gelir, Allah eşime bol kazanç versin diyorum artık :KK43:

yasal değil ama ben iki aydır buradayım diye sigorta yapmamışlar. Bama başlattık demişlerd inanamıyorum yani

X