Kanamalı hamilelik geçirenler

Şükürler olsun canımm bizde daha iyi ama Benim Haftam senden küçük ya bizim tehlikemiz 4 aya kadar devam ediyor
Bir hayırlısı ile 4. Aya girsek bende oh diyeceğim
Hala evde yatıyorum tabi arada dışarı çıkıyorum ama iş güç Yok evdeysem hep yatıyorum
1 ekime kadar raporluyum.bakalım sonrası ne olacak
Tez zamanda geçer canım inşallah oda kanama falan yok demi

Kizlar bende de kanama olustu. Hem iceride hem disarida. Keseye cok yakin yerde genis kanama alani var. Kesem de cok asagida doktor dusuk riskin cok fazla dedi cok korkuyorum yedigim ictigimden bile birsey anlamiyorum :KK43:

Kizlar bende de kanama olustu. Hem iceride hem disarida. Keseye cok yakin yerde genis kanama alani var. Kesem de cok asagida doktor dusuk riskin cok fazla dedi cok korkuyorum yedigim ictigimden bile birsey anlamiyorum :KK43:
Canım stres yapma sakın eğer bebeğin sağlıklı ise seni asla bırakmaz. Stres kötü etkiliyo canım yat hiç kalkma bol su iç ilacını iç ve bol bol dua et

Merhaba cok gecmiş olsun hiç korkma benimde kanamam oldu doktor düşük riskin var dedi 1 hafta yatttım ama simdi iym cok sükür sakın stres yapma moralını yüksek tutu ve dua et ben 15 haftalık oldum işallah sende en kısa sürede bu süreci atlatırsın

Merhaba cok gecmiş olsun hiç korkma benimde kanamam oldu doktor düşük riskin var dedi 1 hafta yatttım ama simdi iym cok sükür sakın stres yapma moralını yüksek tutu ve dua et ben 15 haftalık oldum işallah sende en kısa sürede bu süreci atlatırsın

Cnm 3 gunde bir vurulmam icin purluton igne verdi doktor hala kanama alani gorunuyor Allahim bizi ve bebeklerimixi korusun

Cnm 3 gunde bir vurulmam icin purluton igne verdi doktor hala kanama alani gorunuyor Allahim bizi ve bebeklerimixi korusun
O kanama alanı bazen Doğuma kadar bile olabiliyormuş bende de haftalardır hala var bazen büyürmüş bazen küçülürmüş, o yüzden en az 7.aya hep dikkatli olmamız ve sürekli istirahat halinde olmamız lazım

arkadaslar 19+1 gunluk hamileyim dun kontrole gittigimde doktor kanama alani veya herhangi birsey gormedi bugun sabah lavaboda hafif bir kucuk kan ve aksama dogru leke seklinde cok kucuk kan hordum moralim cok bozuldu yani benim ara ara kanamalarim onceden vardi zaten ama ne vileyim neden olabilir acaba

arkadaslar 19+1 gunluk hamileyim dun kontrole gittigimde doktor kanama alani veya herhangi birsey gormedi bugun sabah lavaboda hafif bir kucuk kan ve aksama dogru leke seklinde cok kucuk kan hordum moralim cok bozuldu yani benim ara ara kanamalarim onceden vardi zaten ama ne vileyim neden olabilir acaba
Geçmiş olsun hepimiz bu kanamaların lekelenmelerin mağduruyuz zaten inşllh atlatırız bu günleri önceden kanamalı geçtiyse genelde Doğuma kadar ara ara öyle devam ediyor diye biliyorum çok yormayın kendinizi..

Merhaba canım gebelikte her türlü kanama düşük tehlikesidir mutlaka doktora gitmelisin hiç vakit kaybetme

bence birran önce doktora gitmelisin bende önce lekelenme oldu sonra kanaman oldu ve düşük riskin var denildi canım

Ayy çok sevindim canım Rabbim nazarlardan korusun bizi ve meleklerimizi çok güzel bi duygu değil mi :)
Aynen Allah sağlıkla getirsin bebişlerimizi
İnanılmaz bir duygu hala rüya gibi geliyor bana
İnanamıyorum
Çok zor günler geçirdik ya belkide o yüzden
Daha şimdiden en kıymetlim oldu

Selamlar benim kesenin altındaki kanama alanım geçmiş pıhtılı bir kanamam olmuştu sanırım orda atıldı tamamen. Ama şimdi de kesinin üstünde çıktı kanama alanı çok büyük değil dedi kanamam da yok artık şükür. Ama niye böyle oluyor biri geçiyor başkası çıkıyor çok ilginç..

X