Kanamalı hamilelik geçirenler

Canım benımde en son 4 cm dı ama bende kanama yok.hıc anlamıs degılım.genelde ksnama alanı olanlarda kanamada oluyor.sende daha onceden varmıydı kanama alanı.

Daha önceden lekelenmelerim oluyordu bazen kanama da oluyordu ama bu son olan baya yoğundu önceden ultrasonda hiç görünmedi en son ultrasonda göründü. Şuan 12.haftaya girdim
çok geçmiş olsun canım yoğun kanama derken ne kadar geldi? serum felan veriyorlar mı? benim ilk gebeliğimde de yoğun kanamam oldu hep şehir dışına tıpa acile gittiğimde yatış verdi ben istemedim imza ile çıktım. hastane insanı daha çok hasta eder yani bende öyle evde dinlenirim demiştim ne yapacaksınız ki dedim sadece yatacam birşey de veremiyorsunuz ilaçlarımı da (iğne ve alttan jel) zaten alıyorum evet aynen öyle dedi ve çıktım. ama gerçekten sadece ve sadece wc ye gittim yemek ev işi yapmadım o yüzden hani bayram da geliyor ya belki orda kalman daha iyi olur çünkü benim aynı bayram bitişinde olmuştu yoğun kanamam ilk üç ay çok önemli ne Seyehat nede vücudunu yormayacaksın canım. Allah şifa versin meleğin de iyidir inşaAllah

Bebeğim çok şükür iyi, bir gün pohtılı şekilde çok kanamam geldi hastanede azalmaya başladı duphaston diye bir ilaç içiyorum serum veriyorlar Pazartesi’ye çıkarsın dedi bakalım inşllh

Bebeğim çok şükür iyi, bir gün pohtılı şekilde çok kanamam geldi hastanede azalmaya başladı duphaston diye bir ilaç içiyorum serum veriyorlar Pazartesi’ye çıkarsın dedi bakalım inşllh
endişe etme canım herşey güzel olacak benim kızım şimdi 31 aylık ve ben 22 hafta gebeyim çok şükür herşey yolunda. bebeğini kucağına aldığında hepsi unutulacak =)

Bana yardım edebilecek birileri varmı durumumu özetliyim ve napıcağımı inanın bilmiyorum 2 düşük yaptım 2 ninde kalbi durdu bütün testlerım temz cıktı ilk bebeğimi lekelenmeler olarak kaybettm ve hiç sancım olmadı kürtaj oldm 2 gebeliğimdede yoğun kanama ile kaybettm gene sancı hiçbirşey yok kanamam oluyor kimse bana ne iğne ne ilaç veriyor tutunması için ben söylüyrm ilaç birşey vermcekmisinz diye sağlıksızda düşer sağlıklıysa bişe olmaz diyorlar şimdi benm ilaç kullanmam gerekiyormu gerekmiyormu ben anlamadm

Çok geçmiş olsun, en azından progesteron vermesi gerekir her seferinde aynı doktora mı gidiyorsunuz doktorlar illaki progesterona başlatıyorlar, bebeğin kalbinin durması progesteron eksikliğinden de kaynaklanıyor takviye gerekebilir bazen tabi sağlıksızsa kimse durduramaz ama tedbir de alınmalı yani

O kadar çok doktora gittim ki hiçbiri ilacı tavsiye etmedi ama çevreme ve araştırmalrma baktğmda herkes iğne ilaç filn kullanıyr 3 de bende kullanıcam artık bir doktor buldm en sonunda oda sende sağlkla ilgili bişe cıkmaz hamile kal gel yanıma tutunsn diye ilaçlar vericem dedi ama korkyrm verirde ya gene düşerse bulamadıkşarı bir sağlk problemim varmı diye düşünmeden edemiyorm o kadar üzülüyorm ki hayattan bıktım o derece

Ümidinizi kaybetmeyin, inşllh nasibi barsa dünyada her şekilde doğacaktır, benim de her gün kanamam var me kadar dayanır bebeğim bilemiyorum ama takmamaya çalışıyorum aetık

Ümidinizi kaybetmeyin, inşllh nasibi barsa dünyada her şekilde doğacaktır, benim de her gün kanamam var me kadar dayanır bebeğim bilemiyorum ama takmamaya çalışıyorum aetık
Öyle aslında takmamak gerekir ama elde değil siz hNgi ilaçları kullanıyorsnz ve ilk gebeliğinzmi inş sağlıkla sıhatla alırsınız kucağnıza

Öyle aslında takmamak gerekir ama elde değil siz hNgi ilaçları kullanıyorsnz ve ilk gebeliğinzmi inş sağlıkla sıhatla alırsınız kucağnıza
İlk gebeliğim evet 3 yıldır uğraşıyorduk. Baya imtihan oldum şimdi de düşürecek miyim diye imtihan oluyor bilmiyorum artık ne olursa kabul etmekten başka çaremiz yok, progesteron hap kullanıyorum

İlk gebeliğim evet 3 yıldır uğraşıyorduk. Baya imtihan oldum şimdi de düşürecek miyim diye imtihan oluyor bilmiyorum artık ne olursa kabul etmekten başka çaremiz yok, progesteron hap kullanıyorum
Başka ilaçlar vermedilermi peki progesteron fayda etmedimi doktor ne diyor inş birşey olmaz

Kızlar Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben geçen sene iki düşük yapmıştım,
doktorum şimdi hamile kalmadan önce progesteron verdi daha önce hiç kullanmamıştım ama ben hamile kalınca kullanmak istiyorum çünkü adetim düzenli ve şükür gebe kalmamda sorun yok.
Testte pozitifi gördüğümde hemen başlasam mı? Kanamam oluncamı başlasam? Kafam çok karışık
sizler nezaman başladınız?

Sebeplerini araştırdınmı doktorn ne diyorsa onu yap canm ben hiç kullanmadm vermedi doktorm bu konuda pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…