Kanamalı hamilelik geçirenler

Ben genetik test için dedim cnm yani embriyolarının kaliteli olanların üstünde genetik test yapmak istiyebilirler onu diorm embriyonun kalitesi düşüo.. tutucaksada tutmuo, sizdeki sorun neydi cnm? Bizdeki eşim kaynaklı varikosel ve sperm yavaşlıgı..

Embriyoya taze iken yapılıyor geçti o dedi
Dondurulmuşa yapamayız dedi

Canım herşey iyi herşey normal
Gebelik yoktu şimdiye kadar
Aşılamaya yönlendirdi
Biz tüp istedik
Başımıza neler geldi
Rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin cnm, hem maddi hem manevi büyük bir çöküş cnm, rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin...

Merhaba 12 sene önce hamileliğimde kızım 4 aylıkken benimde kanamam olmuştu doktora gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu öğrenmiş ilac almış ve bir hafta full yatmıştım şuan kızım 12 yaşında kanama olunca mutlaka doktora görünügörünün her kanama normal olmayabiliyor

Merhaba 12 sene önce hamileliğimde kızım 4 aylıkken benimde kanamam olmuştu doktora gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu öğrenmiş ilac almış ve bir hafta full yatmıştım şuan kızım 12 yaşında kanama olunca mutlaka doktora görünügörünün her kanama normal olmayabiliyor
Evet canım haklısın kanamanın her şekli zararlı risk

Kızlar kanama ben lekelenmelerimiz bittikten sonra normal hayatımıza dönmekte sakınca var mı ne düşünüyorsunuz

Canım benim kanamam biteli nerdeyse 2 hafta olacak doktora başka şehire gidebilir miyim dedim izin vermedi
Benim doktorumda yolculuk yapmamı pek önermedi ama dinlene dinlene gidebilirsin demişti diğer şeyler için ise normal hayatına devam ama dikkat ederek demişti

Benim doktorumda yolculuk yapmamı pek önermedi ama dinlene dinlene gidebilirsin demişti diğer şeyler için ise normal hayatına devam ama dikkat ederek demişti
1 hafta sonra gel tekrar bakalım ona göre git dedi bana da canım diğer durumlar içinde hiç bisey söylemedi bilmiyorum o yüzden

Benim 12 gündür kahverengi kanama akıntı arası bişey var progestan kullanıyorum 11gündür ozaman Dr gittiğimde bebek sağlıklı bir sorun yok ama ılıskı yasak dedi. Eskisi gibi değil ama damla kadar camurumsu akıntı hala var iki gun önce Dr gittim bebek İyİ gelısımı İyİ ilaca devam dedi diğer konulara bişey demedi. Bu konuda deneyimli olan arkadaslar yasaklar nezaman a kadar devam ediyor. Kanama devam edermı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Benim 12 gündür kahverengi kanama akıntı arası bişey var progestan kullanıyorum 11gündür ozaman Dr gittiğimde bebek sağlıklı bir sorun yok ama ılıskı yasak dedi. Eskisi gibi değil ama damla kadar camurumsu akıntı hala var iki gun önce Dr gittim bebek İyİ gelısımı İyİ ilaca devam dedi diğer konulara bişey demedi. Bu konuda deneyimli olan arkadaslar yasaklar nezaman a kadar devam ediyor. Kanama devam edermı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Hala kanama yada lekelenmeniz varsa yasaklara devam eğer geçtiyse bi doktorunuza danışın bence..

İlişkiyi ilk 3 ay yasakladı bize canım Hatta son 3 ay da ilişki yok dedi

Merhaba arkadaslar 9 haftalık hamıleyım ve gebelıgın basından bu yana buyuyerek devam eden bır kanama alanı var.hatta klk doktorum o kanama alanını kese sanmıs ve seklı bozuk dıye baya canımı sıkmıstım.benım sızlere sorum şu şimdiye kadar hıc kanamam yada lekem olmadı.ama kontrollerde kanama alanının hala oldugunu goruyoruz.9 haftalık ve 4 cm kanama alanı var.böyle olupta saglıklı bır sekılde gebeligı devam eden arkadaslar varmı.aranızda.bunarada kanamanın olmaması dahamı kotü etkılıyor acaba.tedırgınım.

Kızlar kanamalarımdan dolayı hastanede yatıyorum sanırım bayramı da hastanede geçireceğim :KK43: yattığımda çok yoğun be pıhtılı kanamam vardı ultrasonda da 2 cm’ye yakın Hematom olduğunu söyledi nasıl geçecek bu günler bilmşyorum..

X