Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adet gününe 2gün kala yapılan kan testi b hcg negatif aa idrar testi pozitif nasıl oluyor bilginiz varmı acaba

canım bazen idrar testi sonucu yanlış çıkıyo kan testi kesin belli oluyo bendede öyle oldu adetime 1 gün kala evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı galiba hamileyim dedim kanda yaptırdım sonuç negatif.

Ersu benimde 5 mart son adet tarihimdi,beklenen adet tarihimde 2 nisandı,ben 2 nisanda beta hcg yaptırdım 30.51 di.Doktoruma hemen sordum değer normal mi die,değere takılma bebek var dedi.2 gün sonra tekrarlayayım mı dedim,sakin olup stress yapmaman benim için rakamlardan daha önemli dedi.Adet kanaman olmuyorsa bebeğin yerleşiyo Allahın izniyle dedi.10 gün bekleyip öyle gel kese anca görünür dedi.
Sende kendine sıkıntı yapma değerlerede takılma,beni doktorum çok rahatlattı,3 gün geçti tekrarlamadım beta hcg yi.Artıyodur inşl Allahın izniyle.
aslında içim rahat birazda çünkü ben 32 günde bir oluyordum son 3 ay hep 35 veya 34 te oldum ve ben ilk testi 31. günde yaptırdım 24,27 çıktı daha sonra 33 te yaptırdım 66 çıktı şimdi bide 37. günde yaptırcam bakalım allah ne gösterecek

of kızlar offf... hep yazılanları okuyorum ama yazmıyordum.. 9 aydır birsürü tedavi oldum ameliyat oldum.. tam bu ay heveslendim.. yumurtam çok güzel büyümüştü felan.. heyecandan adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1,74 çıktı... doktorum çok erken yaptırmıssın dedi ama sanırım bu ayda hayal kırıklığı olacak :KK43:((( ben ne zaman anne olucağım .((bilmiyorumkismile

of kızlar offf... hep yazılanları okuyorum ama yazmıyordum.. 9 aydır birsürü tedavi oldum ameliyat oldum.. tam bu ay heveslendim.. yumurtam çok güzel büyümüştü felan.. heyecandan adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1,74 çıktı... doktorum çok erken yaptırmıssın dedi ama sanırım bu ayda hayal kırıklığı olacak :KK43:((( ben ne zaman anne olucağım .((bilmiyorumkismile

canım neden şimdiden strese giriyosunki kanda adetine 4 gün kala belli oluyo biraz daha sabret adet gününde yaptır belki hamile kalmışındır boşa canını sıkma işallah hamilesindir bende 3 yıldan beri istiyorum olmuyo allahım isteyen herkese nasip etsin işallah.

sanmıyorum :KK43:(( karnımda ağrı var... sanırım 1-2 güne kadar hastalanırım :KK43:(( bu ay çok ümitlenmiştim.. 9 aylık evliyim 9 aydır deniyoruz... çikolata kistinden ameliyat oldum... bu ay ilk defa herşey çok güzeldi :KK43:( artık önümüzde maçlara bakıcaz herhalde.. Allah sanada banada bütün isteyenlere nasip etsin inşallahh...

25 Martta adetim 1 hafta geçtikten sonra gitmiştim. 2,24 çıkmıştı Dr. büyük ihtimalle yoktur haftaya tekrarlayalım demişti.
1 nisanda yaptırdım 303 çıktı. Bu defa hamile olabilirsin ama daha çok küçüktür baksam görünmez dedi. Başka ne olabilir dedim düşük tehlikesi de olabilir dedi ama bana çok saçma geldi. Daha az beklemek için o dr. a tahlil yaptırmıştım zaten.
Yarın baika bir dr. a gidecem inş. hayırlısı

25 Martta adetim 1 hafta geçtikten sonra gitmiştim. 2,24 çıkmıştı Dr. büyük ihtimalle yoktur haftaya tekrarlayalım demişti.
1 nisanda yaptırdım 303 çıktı. Bu defa hamile olabilirsin ama daha çok küçüktür baksam görünmez dedi. Başka ne olabilir dedim düşük tehlikesi de olabilir dedi ama bana çok saçma geldi. Daha az beklemek için o dr. a tahlil yaptırmıştım zaten.
Yarın baika bir dr. a gidecem inş. hayırlısı

canım geç döllenme olabilir... biraz sabret ve dikkat et kendine...inşallah hayırlısı ile sorunsun bir gebelik geçirirsin..

gnydın kızlar bi arkadaşımın aşılamadan 8. sonra değer 2.18 10.gününde 10 çıkmış sizce bu yükseklik gebeliğimi gösteriri

Teşekkür ederim Angel74. Kendime dikkat etmeye stres yapmamaya çalışıyorum inş. yarın doktora gitcem bakalım hayırlısı :)

teşekkür ederim angel74. Kendime dikkat etmeye stres yapmamaya çalışıyorum inş. Yarın doktora gitcem bakalım hayırlısı :)

ben adetime 1 hafta kala yaptırdım 1,74 çıktı :KK43:( inşallah benimde seninkisi gibi yükselmiştir sonradan ... Ilk defa 1 den büyük çıktı .. Hep 1 den küçük çıkyordu.. ümit dünyası işte.. Ana karnım ağrıyor :KK43:( senin haberini bekliyorum.. Merak ettim..

İnş. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur sizin de. Yarın doktora gideceğim inş. haberi veririm burda:) İnş. sizin de yükselmiştir.

Canım değerlerine göre gebelik var fakat bu dönemde en az gebe kalmak için uğraştığımız dönem kadar önemli,Sakin ve rahat olmak lazım,endişe etmemek için ben yerinde olsam doktora hemen giderdim.
Stres yapıp bebeğe zarar verme,doktor yüreğine su serpecektir merak etme.
Ayrıca bu hcg değerleri kişiden kişiye büyük farklar veriyor,zaten değerlerin ilk ve son sayıları arasında fark ettiyse çok fark var.Sen stres yapma değerin güzel ve hamilesinnn:)

cumartesi 149, pazartesi 212 derken bugün 1000 leri geçmesini beklerken 67 çıktı. Doktor tutunamamıştır dedi ve 1 hafta içinde kanama beklemelisin yoksa kürtaj dedi. Sanırım bu bir şaka olmalı. mafoldumben

cumartesi 149, pazartesi 212 derken bugün 1000 leri geçmesini beklerken 67 çıktı. Doktor tutunamamıştır dedi ve 1 hafta içinde kanama beklemelisin yoksa kürtaj dedi. Sanırım bu bir şaka olmalı. mafoldumben

canım benım her şerde bır hayır vardır... Uuzlme herseyın zamanı var,buda bır umıt en azından gebe sansın varmıs demek kı bu sefer olmaz bır dahakıne olur canım ne olur uzulme...

kizlar ben tup bebek tedavisi oldum transferden sonra 9. gun idrar testinde silik iki cizgi vardi 10.gun kan tahlili yaptirdim 32.80 cikti deger adetime 3 GUN KALA yaptirmis oldum yani SIZCE DEGER NASIL bugun idrar testinde daha belirgin cizgi cikti ins hersey yolundadir insallahhhhhhh

üzülme canım yaa... en azından gebe kalabiliyorsun.. bu ay tutunamaz önümüzdeki ay tutar... sen rahat tut kendini.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman alıcaz inşallah kucaklarımıza.. elimizden ne gelir dua etmekten başka...

ya kızlar ben tekrar test yaptırdım bi bakarmısınız

birim referans

03.04 beta 24,27 mlu/ml 0 – 10

05.04 66.80 mlu/ml 0 – 10

09.04 117,70 0 – 2

nasıl oldu anlamadım

ya kızlar ben tekrar test yaptırdım bi bakarmısınız

birim referans

03.04 beta 24,27 mlu/ml 0 – 10

05.04 66.80 mlu/ml 0 – 10

09.04 117,70 0 – 2

nasıl oldu anlamadım

:teytey: hadi gözün aydınn.... hamişsin bacım... zemuszemus : bebiş geliyoooooo :emir_bebek: :ecrin_bebek: :teytey: darısı bizimde başımıza inşallahhh....

X