Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

okudum seninde durmunu.çok zor gerçekten.böle bayanalra ayrdım etmende çok güzel.hiç değilse boşu boşuna üzülmelerini engelliyosun :)rizelisin sanırım benm eşimde rizeli.:)

okudum seninde durmunu.çok zor gerçekten.böle bayanalra ayrdım etmende çok güzel.hiç değilse boşu boşuna üzülmelerini engelliyosun :)rizelisin sanırım benm eşimde rizeli.:)

evet canım rızelıyım. ben de bı ara baslarda bu kan degerlerınden muzdalıptım o yuzden her yazana bıseyler soylemeye calısıyorum. bıldıgım kadarıyla tabı. esın rızenın neresınden?

sağol canım allah razı olsun.eşm rize merkez beştepe köyü.belki duymşsundur.soy isimleri kosif

ya kızlar benim sat 9 şubattı 5 martta bchg: 31.02 7 martta 104.2 çıktı neyse dün ultrasonla baktı kese var ama daha çok küçük dedi bide sol tarafımda kist varmış önemli değil dedi ama aklıma takıldı fikri olan vamı.bi de pazartesi bi daha test yapalım dedi neden ki

çokk geçmişöolsun nagihan çok üzzüldüm:(
hhayırlısı olsunn hakımızda:Saruboceq:

ayşe canım nasılsın ne oldu umarım hastalanmamışsındır....

ya gebelik varsa kese neden görünmüyoki.küçük oldugu içinmi..bide hamile oldugunubilmeden ilaçiçersek bebekte gelişim bozujlugu olurmuki

kist önemli değil kafana takma..... canabı hakkım kalp atışınıda duyursun insaallah sonrada kucağına almayı nasip etsin.

kızlar beta hcg sonucum 59,58.dün baktırdım laborant %80 hamilesin dedi.adetlerim düzensiz olduğu için tam olarak hesaplayamadık.Ortalama olarak adet tarihinden 12-16 gün geçmiş.bu değer normal mi 59?doktora daha gitmedim pazartesi gidicem gidene kadar kafayı yicem.

gögüslerimin ucu dün çıban başı gibiydi bugün inmiş gibi hamilelik belirtileri sizlerde nasıldı?

hamiilesinn caanım tebriklerrrrrrr deger iyii 2 güne kadar yükselir dahada..
bende çşb gitcem drra.s.

canım birde döllenme geç olduysa adetinin 11 gün geçmesi durumunda belkide 5. haftayı tamamlamamış olabilirsin o nedenle içini ferah tut.

bellkide yaa çşba gitcem d bakalım...ya kafama şu takıldı ilaçlar bebege zarar verebiliyormuş

Son düzenleme:
kist önemli değil kafana takma..... canabı hakkım kalp atışınıda duyursun insaallah sonrada kucağına almayı nasip etsin.

saol canım ya içim bir türlü rahat etmiyor.4.haftada doktor keseyi gördü her şey normal dedi ben gene inanamıyorum bide bu dış gebelik varmış.keseyi gördüm herşey normal dedi dış gebelik yoktur dimi bende şimdide buna kafayı taktım.hiç rahat edemiyecekmiyiz

ya kızlar bide ben çok tuvalete gidiyorum 10 dk da bir nerdeyse eşim bu gidişle düşürürsün sen bebeği diyor.aynı dertten muzdarip olan var mı.

arkadaşlar merhaba onceki gebeliğimde çok sıkıntı yasadım oran dusuk dendı düşükle sonuclanma ıhtımalı var dedi ve gerçeklesti son adet tarihim 9 şubat ve 6 gün geciktı dün bhcg yaptırdım değer 144.43 çıktı gebelik var dendi oran dusuk mü acaba kaç haftalık bu gün doktara gıtmeyi düşünüyorum acaba kese gözükürmü ?

kese 1000 ın ustune cıkmadan gozukmez canım. deger dusuk degıl korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…