Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ıs yerın hangı sehırde canım? ve ıstanbulun neresınde oturuyorsun. ben ıstanbulda dogu buyudum 8 ay once rızeye gelın geldım.

tekirdağ çorlu-ıstanbul arasında gidip geliyorum canım istanbulda floryada oturuyorum.Sen taaa rizelere nasıl gelin gittin yahu eşinin işinden dolayımıyoksa ?.Yalnız komik bir durum var şuan iki topiktende yazışıyoruz frekans iyi tuttu sanırımolumunekankayizsmile

evet dogru dıyon yazısma ıyı:) florya he. ah oranın dondurması geldı aklıma. bıde turkıye macında gıtmıstık ne guzeldı:):) ben k.çekmecede oturuyordum. esımın ısı dolayısıyla. zaten burada yasıyodu geldım. zaten memeleketım burası ama yazları gelırdım oncden.

kizlar ya ben kan testi yaptidim ama osnucundan bisi anlamadim

pozitifmis sonuç ama HCG degeri 4877 yaziyor yani kaç haftalik? bu ne demek?

cnm henüz yeni tbrk ederim.. şuan gözükmemesi normal 1,500 le çok net gözükücektir rabbimin izniyle. kan tahlilini ne zaman yaptırdın peki ?

kan vereliiiiii salı verdim..
daha baktırmadık haftayçarşamba tekrar etcez.....canım..ama dr görünmesi lazım diyoo:bbo:

adettim 11 ğün geçtiii:1ninca:

anladım cnm. hadi hayırlısı aklına saçma sapan düşünceler getirme sen içini ferah tut. sanırım sende adetine çok yakın hamile kalmışsın . sabırlı ol. haftaya gittiğinde hayırlısıyla o keseciği görürsün rabbimin izniyle :) en yakın arkadaşım 20 gün geçti adeti idarar testleri hep negatif çıktı doktora gitti 20 günün üzerine ve keseyi gördü :) doktor herkezin yumıurtalıkları adetinin 14 yada 16 yada vs günlerde çatlamıyor seninde adet gününe çok yakın çatlamış bu sebepten idararda çıkmamış demiş :) sen bol bol dua et. rabbim hakkında hayırlısını versin inş yüzünü güldürsün

evde test yapptımm cnım biri net çizği digeride silik çıktııııı

sonra kan verdim 46.6 çıktı..ama ardanda 11 ğün geçti kesede görünmeyincee belkide yumurta döllenndi ama gelişmedimikii acepp.saolll nagihan moral verdin.ama aklımda karışıkfisfisfis

ya varya ben neler geçirdim bi bilsen . eyy gidi moralmen çöküp bitmek herşeyi kafaya takmak internetten araştırıp araştırıp ağlama krizlerine girmek neler yaşadım bana dış gebelik dediler karın ağrısından durramıyor ve 24 saat karın ağrısı çekiyordum yemin ederim. değerim ilk 106 çıkmış sonra 90 na düşmüştü sonra bi 309 yoksa 236 sonnra 307 6 saatte bi kanıma bakıyolardı heryerim delik deşikti. çökmüştüm adeta en son doktoruma gideceğim gün kararlıydım ameliyat olmak istemiyor ve ilaçla tedavisini istiyorum dicektim. dış gebelik düşüktende kötü rabbim hiç birini yaşatmasın kimseye ameliyattı tek tüpünü alıyolar falan derke bunları düşünmekten deliye dönmüştüm. sonra o muane koltuğuna uzandım doktorum alttan muane ediyordu bana gözün aydın kese göründü dediğinde şoka girdim herkez her doktor bana dış gebelik bu normale dönmez derken ben normal gebemiydim yani ? kafam karma karışık doktorum 10 gün sonra gel bidaha dedi falan filan vs şuan rabbimin izniyle 15.ci haftamdayım. sen bol bol dua et rabbime. inan eğer vaktiyse bu bebeği sana vericektir. ben buna inandım ve şükrettim .. o yüzeden hep hayırlısını istedim hastanede yattıığım o günlerde hep dedim rabbim bana bunu yaşatıyosun ama vardır bi hayrın dedim hiç isyan etmedim . şükürler olsun herşey yolunda.. ay inanmıyorum neler anlattım ben çok doluymuşum senle açıldım sanırım :) aklını kötü hiç bir yazıyla bulandırma hep iyisini düşün ki iyisi olsun

merhaba kızlar.benim son satım 10 şubat.bu idrar testi yaptım pozitif çıktı.cuma günü yani 12 martta doktora gittim.kan tahlili verdi.kanda bhcg 170 çıktı.doktor çok düşük dedi
hanımalr değer gerçekten çokmu düşük.

senınle konusmustuk dımı. takma kafana ya dusuk degıl. benım son adetım 29 aralıktı 4 subatta 178 dı dusuk dedı bana da. ama gayet ıyı suan bebısım. kalbı pıt pıt atıyo:)

gene yakalndım sana :)) ya çok merak ediyorum.dün büün gece rüyalar gördüm.yarın gidicem.merak ediyorum işte neyapım.benm bide kimyasal gebelim oldu gecen sene eylül ayında.çok korkuyorum (

gene yakalndım sana :)) ya çok merak ediyorum.dün büün gece rüyalar gördüm.yarın gidicem.merak ediyorum işte neyapım.benm bide kimyasal gebelim oldu gecen sene eylül ayında.çok korkuyorum (

anlıyorum canım senı. yarın hayırlı haberlerle gel ıns:) ben de napım yardımcı olmaya calısıyom herkese cunku ben de yasadıgım ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…