arkadaşlar bn siteye yeni üyeyim slm.20 seneden sonra sürpriz sat tarihinde kanda hcg baktırdım 17.19 doktor biyokimyasal gebelik dedi 1 hafta sonra çağırdı çok endişeleniyorum bni aydınlatırmısınız şuan günüm 2 gün geçti vakit geçmek bilmio budeğer çokmu düşük ?doktor geç döllenme olabilir dedi .ancak kasıklarımda sancı vr ,ve müthiş gazım vr ara ara çok saydam akıntım vr bugüne kadar hiç böle bişey yaşamamıştım.yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. buarada bnm sat 9 şubat ayrıca 23 gündebir adet görürdüm.
merhaba canım bende tüp bebek tedavisi gördüm ve 12. gününde hcg değeri 21 - 15. gününde 31 çıktı doktorum banada biyokimyasal gebelik veya dış gebelik oluşmuş olabilir dedi ama çok düşük bi ihtimalle normal gebeliğe dönüşebilirmiş.inşallah seninde normal bi gebelik oluşur ama benim doktorum bu değerin çok düşük olduğunu söyledi cuma günü tekrar yaptırıcam hcg ve 120 çıkması gerekiyomuş normal olabilmesi için allahtan umut kesilmez diyorum ve hakkıkmızda hayırlısı neyse o olsun.
balum cevap için tesekkür ederim doktoruma telefon ettim gelme bişi gorunmez persembe tekrarla kan testini dedi düşük mü dedim cvp vermidi internette biraz baktım herkezin değerleri benimkinin ıkı katından bile fazla moralimi bozmak istemiyorum ama bu değerin normali ne olması gerekiyor ki anlayamadım yardım ederseniz sevinirim
tatlım ama kısıye gore degısır. bıde satla uyumlu olmayabılır benım sattan 15 gun kucuk mesela degerımde o yuzden dusuktu. boyle seylerle uzme kendını.
çok sağol içime su serptin persembeye kadar oturmuycam ınternet basına yoksa gırmedik site bırakmam ıcım ıcımı kemırır durur
benımde dıs gebelık fılan denıldı yukselmıyodu baslarda ama duzeldı. 9, haftamdayım.