Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benimde 6 subatti sat.8martta yaptirdim hcg 683.02 cikti hamilesin dedi doktor ama bi ay sonra gel bakalim canlanmismi dedi.ben bu hafta gidicem gorurum insallah bebegimi Allah'im isteyen herkese nasip etsin insallah a.s.

merhaba canım bende tüp bebek tedavisi gördüm ve 12. gününde hcg değeri 21 - 15. gününde 31 çıktı doktorum banada biyokimyasal gebelik veya dış gebelik oluşmuş olabilir dedi ama çok düşük bi ihtimalle normal gebeliğe dönüşebilirmiş.inşallah seninde normal bi gebelik oluşur ama benim doktorum bu değerin çok düşük olduğunu söyledi cuma günü tekrar yaptırıcam hcg ve 120 çıkması gerekiyomuş normal olabilmesi için allahtan umut kesilmez diyorum ve hakkıkmızda hayırlısı neyse o olsun.

benımde dıs gebelık fılan denıldı yukselmıyodu baslarda ama duzeldı. 9, haftamdayım.

balum cevap için tesekkür ederim doktoruma telefon ettim gelme bişi gorunmez persembe tekrarla kan testini dedi düşük mü dedim cvp vermidi internette biraz baktım herkezin değerleri benimkinin ıkı katından bile fazla moralimi bozmak istemiyorum ama bu değerin normali ne olması gerekiyor ki anlayamadım yardım ederseniz sevinirim

tatlım ama kısıye gore degısır. bıde satla uyumlu olmayabılır benım sattan 15 gun kucuk mesela degerımde o yuzden dusuktu. boyle seylerle uzme kendını.

tatlım ama kısıye gore degısır. bıde satla uyumlu olmayabılır benım sattan 15 gun kucuk mesela degerımde o yuzden dusuktu. boyle seylerle uzme kendını.

çok sağol içime su serptin persembeye kadar oturmuycam ınternet basına yoksa gırmedik site bırakmam ıcım ıcımı kemırır durur

çok sağol içime su serptin persembeye kadar oturmuycam ınternet basına yoksa gırmedik site bırakmam ıcım ıcımı kemırır durur

bence de bakma canım. bende boyleydım takmıstım bu beta hcg ye ama yukselmesı onemlı yukseldıgı surece problem yok.

arkadaslar merhaba benimde geciken adetten 9 gün sonra ilk bhcg değerim 28 di .2 gün sonra 70 e yükseldi.doktor değer düşük ama yükselmesi gebeliği gösteriyor dedi.bhcg değer düşüklüğü geç döllenmeden veya adet düzensizliğinden oluyor.sadece yükselmesini takip edin yeter 10 gün sonra ultrasondan bakıcaz hayırlısı inş.

arkadaslar slm. bu ay yumurtlamam donememıme gore davrandım hıc es gecmedım ve belırtılerı yasadım.hatta sıte ıcındede paylasmıstım.doktora gıttım adet tarıhıme daha 5 gun varken.ve hcg yaptı 1.20 cıktı.adet tarıhımı baklamaya basladım ama belırtıler bulantı karın altında sısılık kasıklarda anı kramp mıde yanması uyku halı devamö ettı.adet oldum ama oncesıne gore cok az ve koyu renkte .damla damla gelıyo...sızce umıtleneyım mı?

slm kızlar efhamlı ben dün gece hiç uyumadım.gece 3te karnımda kasılmalar oldu korkudan uyamadım kasılmalar normal mi bide bugün biraz sarı akıntım olmuş ne olur acil yardım 5.haftadayım sat 9 şubat ama doktora gitmeme 6 gün var.doktor keseyi gördü ama bebişi göremedi bebiş ne zaman gözükür

merhaba
benimde adetim 2 gün geçikti idrrar testi yapıyorum hergün:) hiç bişey çıkmıyo ama belirtileri var sık idrara cıkıyorum kasıklarım ağrıor gögüslerim doldu sanki ve koyulaştı uçları
ama sorun şu ki kan testi yaptırdım negatif çıktı yaptıdığım yer 3*4 gün sonra gene yapalım dedi . kan testi kesin sonuç veriyor diye biliyorum ama kafamım karıştırdı kadın
bide tabletle bakıyormuş yani o hgc mi ne seviyesini göremiyormuş bilen varmı nedir bu çok iştiyorum bebeğim olsun yardım edin

arkadaslar gunaydın..
dun ıletı yazmıstım ama cevap alamadım.lutfen bılgısı olan yada basına gelen bırı varsa adet tarıhınden 4 gun once yapılan hcg de 1.2 cıkan sonucun kesık kesık gelen adet sonrasında pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıdır? ustune gorme olabılırmı? hamıleleık belırtılerım devam edıyor hala cunmu. lutfen yardımmm

mrb arkadaşlar bende 4 martta çatlatma iğnesi oldum ancak doktor eç gelişiyo demişti.yani 8 marttan itibaren ateşim arttı salı günü evde test yaptım silik çizgi çıktı.sonra dün sabah kan testi yaptım 14.4 çıktı.yok deil dedi doktorum ama pazartesi tekrar gel dedi çok mu düşük bu yoksa geç döllenmedenmi kaynaklanıyo çok korkuyorum bebeğim beni bırakıp gideccek diye

kızlar bişi sormak istıorum.benm 3,5 cm bi kistim çıktı bu hafta dün doktora muayeneye gittim önmeli diil adet döneminde yok olur ilaç içmeye gerek yok dedi.ama rahim duvarında biraz kalınlaşma görüorum bi kan testi yaptır dedi yaptırdım sonuç 1,20 çıktı yani negatif.ama ben testi dün yaptırdım ya daha benim adetime 10 gün vardı ve tahminlerime göre 3 gün fln olmustu yumurtlama olalı.peki adete nekadar kala rahim kalınlaşmaya başalar bilen varmı çünkü bence çok erkendi test için ayrıca ben gecen ay adetime 5 gün kala kan testi yaptırdıgım da sonuç 0,01 çıkmıştı az da olsa busefer biraz daha farklı ümidimi yitirmek istemiorum

Nerminden, merak etme kasilmalar cok normal hatta aci verici bile olsa. Sari akintidan korkma o da dogal.Kese besinci haftada, kalp atisida altinci haftanin sonuna dogru gözükür.!5 subat pazartesi yaklasik üc gün önce bizim bebegin cok sükür kalp atisini gördük.O zaman insan inan cok rahatliyor.Umarim en yakin zamanda kalp atisini görür rahatlarsin.

Selamlar herkeze ben sitenize yeni üye oldum zaten daha önceden bakıyordum aranıza katıldığım için çok mutlu oldum...Bende şuan anne adayı gözüküyorum dün kan testi yaptırdım betahcg 4802 çıktı sizce kaç haftalığa denk geliyor? Birde yarın yine kan testi olucam doktorum bu değerin 2 katına çıkması lazım dedi ulrtasonda da göremedi zaten ve geç döllenme olmuş olabilir dedi ben dış gebelikten korkuyorum ne olur kıymetli cevaplarınızı bekliyorum..

slm arkadaşlar benim rengl 5 gün geçti bende dün beta hcg testi yaptırdım sonuç 186.3 çıktı sizce hamilemiyim lütfen cvp:Saruboceq:

Selam elfaaa sanırım hamilesin hayırlı olsun inşallah sağ sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

çok sağol inşallah 2 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zmn değerim 27 çıkmıştı yine kimyasal olur die korkuyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…