Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekirdağ çorlu-İstanbul arasında gidip geliyorum canım istanbulda floryada oturuyorum.Sen taaa rizelere nasıl gelin gittin yahu eşinin işinden dolayımıyoksa ?.Yalnız komik bir durum var şuan iki topiktende yazışıyoruz frekans iyi tuttu sanırımolumunekankayizsmile
beta hcg (eclia) değeri 0.7 çıktı acaba hamilemiyim?hamile olma olasılığım nedir?
cnm henüz yeni tbrk ederim.. şuan gözükmemesi normal 1,500 le çok net gözükücektir rabbimin izniyle. kan tahlilini ne zaman yaptırdın peki ?kızlar 3ğün önce hcg 48.6 ama ulrasyonda görünmüyo..bu nedemenk :sinifsinif:
cnm henüz yeni tbrk ederim.. şuan gözükmemesi normal 1,500 le çok net gözükücektir rabbimin izniyle. kan tahlilini ne zaman yaptırdın peki ?
kan vereliiiiii salı verdim..
daha baktırmadık haftayçarşamba tekrar etcez.....canım..ama dr görünmesi lazım diyoo:bbo:
yani adcetin kaç gün geçti ya adet günümü onu merak ettim ?
adettim 11 ğün geçtiii:1ninca:
anladım cnm. hadi hayırlısı aklına saçma sapan düşünceler getirme sen içini ferah tut. sanırım sende adetine çok yakın hamile kalmışsın . sabırlı ol. haftaya gittiğinde hayırlısıyla o keseciği görürsün rabbimin izniyle :) en yakın arkadaşım 20 gün geçti adeti idarar testleri hep negatif çıktı doktora gitti 20 günün üzerine ve keseyi gördü :) doktor herkezin yumıurtalıkları adetinin 14 yada 16 yada vs günlerde çatlamıyor seninde adet gününe çok yakın çatlamış bu sebepten idararda çıkmamış demiş :) sen bol bol dua et. rabbim hakkında hayırlısını versin inş yüzünü güldürsün
merhaba kızlar.benim son satım 10 şubat.bu idrar testi yaptım pozitif çıktı.cuma günü yani 12 martta doktora gittim.kan tahlili verdi.kanda bhcg 170 çıktı.doktor çok düşük dedi
hanımalr değer gerçekten çokmu düşük.
gene yakalndım sana :)) ya çok merak ediyorum.dün büün gece rüyalar gördüm.yarın gidicem.merak ediyorum işte neyapım.benm bide kimyasal gebelim oldu gecen sene eylül ayında.çok korkuyorum (