- 20 Ocak 2009
- 13
- 1
arkadaslar gunaydın..
dun ıletı yazmıstım ama cevap alamadım.lutfen bılgısı olan yada basına gelen bırı varsa adet tarıhınden 4 gun once yapılan hcg de 1.2 cıkan sonucun kesık kesık gelen adet sonrasında pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıdır? ustune gorme olabılırmı? hamıleleık belırtılerım devam edıyor hala cunmu. lutfen yardımmm
slm arkadaşlar benim rengl 5 gün geçti bende dün beta hcg testi yaptırdım sonuç 186.3 çıktı sizce hamilemiyim lütfen cvp:Saruboceq:
canım muhtemelen gebelik yok varsada düşücek bi gebeliğe benziyo.çünkü bende adetimden 2 gün önce yaptım 21.8 çıktı doktorum sağlıksız bi sonuç dedi ama tekrar yapılıcak gebelik olsada düşücek bi gebeliğe benziyo dedi.onun için gebe olduğunu zannetmiyorum ama doktorunla görüşsen daha sağlıklı bilgi verir.
Selamlar herkeze ben sitenize yeni üye oldum zaten daha önceden bakıyordum aranıza katıldığım için çok mutlu oldum...Bende şuan anne adayı gözüküyorum dün kan testi yaptırdım betahcg 4802 çıktı sizce kaç haftalığa denk geliyor? Birde yarın yine kan testi olucam doktorum bu değerin 2 katına çıkması lazım dedi ulrtasonda da göremedi zaten ve geç döllenme olmuş olabilir dedi ben dış gebelikten korkuyorum ne olur kıymetli cevaplarınızı bekliyorum..
Canım merak ettim 2 gün önce yaptırmışsın kan testini ve 21.8 çıkmış şimdi ne durumdasın ondan sonra test yaptırdınmı?bilmiyorumkismileboshayallersmile
canım muhtemelen 2-3 haftalık hamilesin.bu zaman içindede bebek ultarasonda gözükmüyo 1 aydan sonra ultrasonda gözüküyo sen canını sıkma küçük olduğu için görünmüyodur.allah tamamına erdirsin.
2 gün sonrada 31 çıktı yine aynı şeyleri söledi yarın tekrar yapılacak 120 çıkması lazımmış ama öle çıkması çok düşük dedi.hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez.
arkadaslar slm. bu ay yumurtlamam donememıme gore davrandım hıc es gecmedım ve belırtılerı yasadım.hatta sıte ıcındede paylasmıstım.doktora gıttım adet tarıhıme daha 5 gun varken.ve hcg yaptı 1.20 cıktı.adet tarıhımı baklamaya basladım ama belırtıler bulantı karın altında sısılık kasıklarda anı kramp mıde yanması uyku halı devamö ettı.adet oldum ama oncesıne gore cok az ve koyu renkte .damla damla gelıyo...sızce umıtleneyım mı?
Arkadaşlar Merhaba,
Benim de son reglimin üzerinden 35 gün geçti ve yarınki rutin kontrolümü iptal etmek için jinekoloğumu aradım. Haftasonu gebelik testi yapmamı, ama kan testi yaptırmamı önerdi. Kan testi yaptırırsam bir hastalık durumu varsa o da ortaya çıkarmış. Ne gibi hastalıkları kastetti sizce? Dış gebelik tek bir kan testiyle belli olmuyor bildiğim kadarıyla. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Nerminden, merak etme kasilmalar cok normal hatta aci verici bile olsa. Sari akintidan korkma o da dogal.Kese besinci haftada, kalp atisida altinci haftanin sonuna dogru gözükür.!5 subat pazartesi yaklasik üc gün önce bizim bebegin cok sükür kalp atisini gördük.O zaman insan inan cok rahatliyor.Umarim en yakin zamanda kalp atisini görür rahatlarsin.
Canım sen testini yaptır büyük ihtimalle 48 saat arayla isticek testini...mesela örnek kan testin 1000 çıktı 48 saat sonra bu değer 2 katına çıkmalıymış ozaman normal bir gebelik olduğu anlaşılıyormuş eğer değerler düşükse bir inip bir çıkıyorsa ozaman dış gebelik vs oluyormuş benden de aynı testi istedi şimdi sonucumu bekliyorum...testin pozitif çıkması önemli değilmiş doktor onun düzeyine bakıyormuş sanırım...geçmiş olsun inşallah...
kızlar bir yardım da bana en son 28 şubatta regl oldum genelde 27 günde bir oluyorum..yani adetime 6-7 gün var sizce beta hcg.nin kaç çıkması gerekir herhalde varsa gebelik kanda çıkar di mi?? günler geçmek bilmiyor meraktan ölecem:))
bemim betam450 kaç haftalık oluyorum