Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım muhtemelen gebelik yok varsada düşücek bi gebeliğe benziyo.çünkü bende adetimden 2 gün önce yaptım 21.8 çıktı doktorum sağlıksız bi sonuç dedi ama tekrar yapılıcak gebelik olsada düşücek bi gebeliğe benziyo dedi.onun için gebe olduğunu zannetmiyorum ama doktorunla görüşsen daha sağlıklı bilgi verir.

Canım merak ettim 2 gün önce yaptırmışsın kan testini ve 21.8 çıkmış şimdi ne durumdasın ondan sonra test yaptırdınmı?bilmiyorumkismileboshayallersmile

canım muhtemelen 2-3 haftalık hamilesin.bu zaman içindede bebek ultarasonda gözükmüyo 1 aydan sonra ultrasonda gözüküyo sen canını sıkma küçük olduğu için görünmüyodur.allah tamamına erdirsin.

Canım merak ettim 2 gün önce yaptırmışsın kan testini ve 21.8 çıkmış şimdi ne durumdasın ondan sonra test yaptırdınmı?bilmiyorumkismileboshayallersmile

2 gün sonrada 31 çıktı yine aynı şeyleri söledi yarın tekrar yapılacak 120 çıkması lazımmış ama öle çıkması çok düşük dedi.hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez.

Amin Rabbim isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin...İnsan yinede korkuyor işte...

2 gün sonrada 31 çıktı yine aynı şeyleri söledi yarın tekrar yapılacak 120 çıkması lazımmış ama öle çıkması çok düşük dedi.hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez.

İnşallah üzülme banada öyle dedi yarın yine kan testi olucam ve 2 katına çıkması lazımmış ozaman sağlıklı bir gebelik teşhisi konuluyormuş bende korkuyorum geçmiş olsun canım dua edelim birbirimize...

kızlar korkmayın. benım adetım 8 gun gecmıstı deger 178 dı 8 gun sonra tekrar yaptırdık 2600 olmalıydı en az ama 878 dı. dusebılır dedı doktor. dıs gebelık olabılır dedı. ama sonradan yukseldı takmayın kafanıza derım ben.

peki adet tarihin nezman geçtimi.senın durumunla benım ki aynı bende 10 gün varken yaptılar kan testini 1,20 çıktı daha 7 gün var benim adetime ama hiç bir belirtim fln yok.benım çok erken yaptılar kan testını ben adet olana kadar ümitliyim.durumun bana da bildir olurmu inş hamileyizdir:Saruboceq:

Arkadaşlar Merhaba,

Benim de son reglimin üzerinden 35 gün geçti ve yarınki rutin kontrolümü iptal etmek için jinekoloğumu aradım. Haftasonu gebelik testi yapmamı, ama kan testi yaptırmamı önerdi. Kan testi yaptırırsam bir hastalık durumu varsa o da ortaya çıkarmış. Ne gibi hastalıkları kastetti sizce? Dış gebelik tek bir kan testiyle belli olmuyor bildiğim kadarıyla. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Canım sen testini yaptır büyük ihtimalle 48 saat arayla isticek testini...mesela örnek kan testin 1000 çıktı 48 saat sonra bu değer 2 katına çıkmalıymış ozaman normal bir gebelik olduğu anlaşılıyormuş eğer değerler düşükse bir inip bir çıkıyorsa ozaman dış gebelik vs oluyormuş benden de aynı testi istedi şimdi sonucumu bekliyorum...testin pozitif çıkması önemli değilmiş doktor onun düzeyine bakıyormuş sanırım...geçmiş olsun inşallah...

saol canım ya hayırlısı beklemek çok zor çok paniğim ilk gebelik ve 3 senedir uğraşma sonucunda hayırlısı senin adına çok sevindim darısı başıma

arkadaşlar benim hikaymde eylül 29da 2 aylık bebeğimin kalp atışını duyamadık aldırdık.adetlerim 32 yada 31 güne döndü sat4subattı 10 martta adetim başladı ama çok az olarak birkaç gün böyle oldu daha sonra ayın 13de sabah baş dönmesiyle uyandım banyoda bayılmışı idrartestinde silik çift çizgiyi gördük daha sonra beta 125 2gün sonrada 450 olmuştu ama kanamalrım çok azda olsa devam etti doktorum çok küçücük birşey görüldüğünü söyledi ay başında tekrar gideceğim sizce bu kanamalr düşük tehlikesimidir dr progestan verdi şimdi düzeldi

Çok teşekkür ederim, inşallah senin de sonuçların iyi çıkar, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

kızlar bir yardım da bana en son 28 şubatta regl oldum genelde 27 günde bir oluyorum..yani adetime 6-7 gün var sizce beta hcg.nin kaç çıkması gerekir herhalde varsa gebelik kanda çıkar di mi?? günler geçmek bilmiyor meraktan ölecem:))

söylemeyi unuttum hiç birşey hissetmiyorum ama sadece yumurtalıklarımın olduğu kısım biraz ağrıyor gaz varmış gibi bu bir umut olmalı mı???????????

Canım benim de adetime 2-3 gün kala ağrılarım olurdu karnım şişerdi herzaman böyleydi ve günümde adet olurdum...fakat martın 7 sinde olmam gerekiyordu ama öncesinden hiç ama hiç ağrım oluşmadı ama 5 gün gecince adetimi göğüslerim şişti yanları acımaya başladı ve geceleri kasıklarımda nahoş bir ağrı oluştu ve 5.gün test yaptım pozitif çıktı...mide bulantısı baş dönmesi olmadı...tabi herkezin farklıda olabilir...

bence sende acele etme adetin en az 1 hafta geçsin...bazen geç döllenme oluyormuş erkenden yaptırırsan belki çıkmaya bilir kimisinin adetine yakın döllenme bile oluyormuş sabret bakalım inşallah Allah kalbine göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…