arkadaşlar benim beta hcg değerim 82 çıktı ve doktor daha 1 haftalık hamilesin dedi vajinalden görebildi yazdıklarınızı okuyunca içime bi şüphe düştü şimdi ben yinemi kan testi yapmalıyım ve yükselmesimi gerekiyor değerimin ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamamıştım yani idrarda bebeği görüp daha sonra ultrasonda görmüştük ve doktor 10 gün içersinde rahime yerleşmesi gerekiyor bebeğin dedi 10 gün sonra bi daha çağırdı beni 1 haftalık olanınıda ilk defa duydum yani
adetime 1-2 daha var.idrar testinde silik bir çizgi çıktı.2 kere yaptım ikiside aynı.bugün kan testi yaptırdım .63 çıktı.laborant var gibi dedi .değer tablosuna baktım biraz düşük geldi bana .napiyim bi daha kan testi yaptıriyimmi.yoksa bir hafta sonra doktora gidene kadar bekliyimmi
benim son sat 7 ocak ama demekki daha sonra tutmuş bebk doktor daha 1 haftalık dediğine göre
Çok yeni olduğu için doktor öyle demiş yani hamilesin fakat kimyasal gebelikte olabilir sonu, 1 hafta veya 10 gün geçsin öyle git doktora benim kimyasal gebelik oldu 12 gün geçti değerlerim yavaş arttı sonra düşmeye başladı gebelik sona erdi.Ayrıca kan geldiyse seninde kimyasal olabilir biraz daha bekle tekrar yap istersen değerler 48 saatte %66 , 72 saatte %100 artması gerekirmiş sağlıklı gebelik olması için..benim değerler şöle çatlatma iğnesi oldum 10 gün geçtikten sonra mide bulantısı ve kusma nedeniyle hastaneye giitim kan testi yaptırdım kan testi değerleri şöle
beta HCG 6.49 mIU/mI
gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000
ERKEK < 5
değerler böle bu değerlere göre doktorum hamilesin dedi ama bebeğin tutunması lazım dedi bu needemek hamilemiyim değilmiyim birde şu testin en altında yazan erkek <5 ne anlama geliyor arakadasşlar
birde adetime 2 gün ve var hafif pembemsi bir kan geldi
Bence adetinden 1 hafta yada 10 gün geçsin öyle doktora git yoksa benim gibi bir sürü kan tahlili yapıp para harcarsın ve artı bir de üzülürsün tabi sonu hüsran olursa...adetime 1-2 daha var.idrar testinde silik bir çizgi çıktı.2 kere yaptım ikiside aynı.bugün kan testi yaptırdım .63 çıktı.laborant var gibi dedi .değer tablosuna baktım biraz düşük geldi bana .napiyim bi daha kan testi yaptıriyimmi.yoksa bir hafta sonra doktora gidene kadar bekliyimmi
bu sabah yaptırdığım kan testinde 63 çıkmıştı ama akşam adet oldum:a015: sanırım kimyasal gebelikti çooook üzgünüm ağladım ağladım.:çok üzgünüm:
Üzülme çünkü ben kimyasal gebelik olduğuna çok sevinmiştim çünkü bana dış gebelik olabilirsin demişti doktor kimyasal gebelik çok daha iyi, bu hamile kalabiliyosun anlamına geliyor.bu sabah yaptırdığım kan testinde 63 çıkmıştı ama akşam adet oldum:a015: sanırım kimyasal gebelikti çooook üzgünüm ağladım ağladım.:çok üzgünüm:
bu sabah yaptırdığım kan testinde 63 çıkmıştı ama akşam adet oldum:a015: sanırım kimyasal gebelikti çooook üzgünüm ağladım ağladım.:çok üzgünüm:
kızlar merhaba benim SAT 13 ocak, regl 4 gün gecikti 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıkınca geçen cuma günü yani 12.02 tarihinde doktora gidip kan testi yaptırdım bhcg 467 çıktı, gebelik var dedi ama çok detaylı görüşemedik. sizce kaç haftalık hamile olabilirim? doktor ultrason için önümüzdeki perşembe çağırdı, gebelik kesesini görebilmek için beklemek lazım dedi
ben de öyle hesapladım ama değerleri çok daha yüksek olanlar var, gerçi normal değer diye verilen aralık çk geniş, demekki kişiden kişiye değişiyor bu bhcg normalliği.. bu arada az önce okudum yazdıklarınızı dilerim sizin de herşey yolunda gider...