teşekkürler canım nasıl güzelmi sonucum
guzel tabı. sen sımdı her ıkı gunde bır yaptırcan mı?
1000 olana kadar yaptırcam canım erken ögrendik o yüzden 1000ni beklicez bugün adet günümdü adetin gecmesini bekleseydim bini görürdük 1 kez tahlil yapılırdı mecburen devam etcez artık
cuma günü tekrar yapılcakmış inşlh ogün 1000 olur delik deşik oldu kollarım yarında saglık ocagına vercem kan kan değerlerim ölçülcek
bunlara değmezmiiii:)))))))))
deger canım tabiki deger kansızlık problemim var ondan dedim ama yinede herşeye değer
rabbim kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün
arkadaşlar ya benimde son adet tarihim 7 ocak idrarda çıktı hamilelik beta hcg değerimde 82 sizce ben kaç haftalık hamileyimdir
canm bende senın gıbı 1 hafta kala dayanamadm yaptırdım 0.0 cıktı.karın agrım cok olunca dr gıttım adetıme 2 gun vardı beta 6.77 cıktı sonra artmaya devam ettı ...bekle bence biraz daha
balum canım bu durumda insan en ufakl bir umuta sarılıyor biliyorum ama gerçekçi olmak gerekirse bebeğin gelişmiyor görünüşe göre ve bir müddet sonra canlılığını da yiyiracaktir, verdiğin günlere göre 3000-4000 civarlarını görmeliydi, benim 2. gebeliğimde değerler iyi katladığı halde bebiş oluşmadan kaybettim, sabırlı ve cesur ol arkadaşım, Allah yardımcın olsun, küçük olması senin açından daha iyi, büyük olsa daha zor inan
bende adetime 1 hafta kala yaptırdım daynamadım ama 0,10 çıktı doktor yok dedi
balum seni çok iyi anlıyorum, ben de 2 bebek kaybettim, inan sakat bir bebk olmasından sa böylesi daha hayırlı, ateş düştüğü yeri yakıyor, bol bol dua et canım.