Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

guzel tabı. sen sımdı her ıkı gunde bır yaptırcan mı?

1000 olana kadar yaptırcam canım erken ögrendik o yüzden 1000ni beklicez bugün adet günümdü adetin gecmesini bekleseydim bini görürdük 1 kez tahlil yapılırdı mecburen devam etcez artık

cuma günü tekrar yapılcakmış inşlh ogün 1000 olur delik deşik oldu kollarım yarında saglık ocagına vercem kan kan değerlerim ölçülcek

deger canım tabiki deger kansızlık problemim var ondan dedim ama yinede herşeye değer
rabbim kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün

amin inşş olur olmazsada yapıcak bişi yok rabbime şükürler olsun bi tane var bitane daha verirse allahım başkada bişi istemem tabiki

Merhaba hanımlar,bende cumartesi doktora gittim ve kan değerim 776 cıktı. ama düşüğüm olduğu için takip edilecekmiş bu cumartesi tekrar kontol için kan vereceğim umarım yükselir değer. Mevlam herkese ve bana hayırlısını nasip eder inş.

selam kızlar,benim adetten 3 gün önceki betehcg değerim 45 ti,adetten 1 gün önce baktırdım 144 olmuştu,şuan adetim 4 gün geçti ve değerim 823..heyecanla yükselmesini takip ediyoruz...

Bundan sonraki arkadaşlar karşılaştırma yaparsanız diye yazıyorum.Çünkü ben bunları yaşarken çok msj okudum ve karşılaştırma yaptım.
Son satım 22 aralıktı,35 günde bir adet oluyordum.26 ocakta adet olmam gerekirdi. 24 Aralıkta evde gebelik testi yaptım açık pembe çizgi yani pozitif .
25 ocakta kan değerim 105
28 ocakta kan değerim 177
1 şubatta kan değerim 219,9
8 şubatta kan değerim 50
12 şubatta kan değerim 7
Doktor ilk tahlilimde kimyasal gebelik olabilir dedi, ikinci tahlilimden sonra daha hiç bişey belli olmadan bana dış gebelik gibi görünüyor dedi.Siz siz olun bir doktora bağlı kalmayın bende kalmadım ve başka doktora gittim oda bana şu anda değerlerin 1500 2000 e gelmeden dış gebelik diyemeyiz kimyasalda olablir normal gebeliğe de dönebilir dedi ve çok iyi moraller verdi bana öğrencisi gibi nasıl olduğunu uzun uzadıya anlattı ve yüreğime su serpti.Bugün son tahlilimi yaptırdım ve dediğim gibi 7 çıktı 10 un altına düştüğü için tehlike atlatıldı ve doktor dış gebelik olmadığını kimyasal olduğunu söyledi.Bu sonuca ben çok sevindim dış gebelik olmadığım için,bazı doktorların böyle insanları neden korkuttuğunu anlamıyorum heralde olabilecek en kötüyü söylüyorlar ve iyi olunca sonuç bak ben yaptım seni iyileştirdim havasına giriyorlar heralde ama hasta (müşteri) kaybetiyorlar haberleri yok.ınşallah yardımcı olabilmişimdir diğer arkadaşlara herkesin istediği zamanda bebek sahibi olmaları dileğiyle...

Son düzenleme:
kızlar ben dun doktora gıttım 04/02/2010 da gıttıgımde kan degerım 178,65 di. dün yanı 12/02/2010 da kan degerım 878,65 di. doktorum 2000 lere cıkmalıydı ve bebegını bu hafta dusurebılırsın dedı. salı gunu tekrar gel dedı. boyle bısey yasayan oldu mu?

canm bende senın gıbı 1 hafta kala dayanamadm yaptırdım 0.0 cıktı.karın agrım cok olunca dr gıttım adetıme 2 gun vardı beta 6.77 cıktı sonra artmaya devam ettı ...bekle bence biraz daha

bende adetime 1 hafta kala yaptırdım daynamadım ama 0,10 çıktı doktor yok dedi:KK43:

balum canım bu durumda insan en ufakl bir umuta sarılıyor biliyorum ama gerçekçi olmak gerekirse bebeğin gelişmiyor görünüşe göre ve bir müddet sonra canlılığını da yiyiracaktir, verdiğin günlere göre 3000-4000 civarlarını görmeliydi, benim 2. gebeliğimde değerler iyi katladığı halde bebiş oluşmadan kaybettim, sabırlı ve cesur ol arkadaşım, Allah yardımcın olsun, küçük olması senin açından daha iyi, büyük olsa daha zor inan :KK43:

balum canım bu durumda insan en ufakl bir umuta sarılıyor biliyorum ama gerçekçi olmak gerekirse bebeğin gelişmiyor görünüşe göre ve bir müddet sonra canlılığını da yiyiracaktir, verdiğin günlere göre 3000-4000 civarlarını görmeliydi, benim 2. gebeliğimde değerler iyi katladığı halde bebiş oluşmadan kaybettim, sabırlı ve cesur ol arkadaşım, Allah yardımcın olsun, küçük olması senin açından daha iyi, büyük olsa daha zor inan :KK43:

dogru dıyosun buyuk olsa tabı kı zor ama insan dayanamıyor yıne de. napalık Allahtan hayırlısı.

balum seni çok iyi anlıyorum, ben de 2 bebek kaybettim, inan sakat bir bebk olmasından sa böylesi daha hayırlı, ateş düştüğü yeri yakıyor, bol bol dua et canım.

arkadaşlar benim beta hcg değerim 82 çıktı ve doktor daha 1 haftalık hamilesin dedi vajinalden görebildi yazdıklarınızı okuyunca içime bi şüphe düştü şimdi ben yinemi kan testi yapmalıyım ve yükselmesimi gerekiyor değerimin ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamamıştım yani idrarda bebeği görüp daha sonra ultrasonda görmüştük ve doktor 10 gün içersinde rahime yerleşmesi gerekiyor bebeğin dedi 10 gün sonra bi daha çağırdı beni 1 haftalık olanınıda ilk defa duydum yani

X