Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yanlış yazmışım canım kusura bakma opuyorumnanaktan nette bazı sitelerde değerlerle ilgili bilgiler var kafam karışıktı şimdi rahatladım ama çok teşekkürler canım saol

bende istanbulluyum rizelilere gelin gittim ama izmirde yaşıyoruz çamlı hemşinli benim eşim senin eşin neresinden ve şuan hamilemisin

benim sat tarihim 3 ocak 3 şubatta beta hcg değerim 260 iki gün sonra 436.36 dört gün sonra değerim 1161 3-4 haftalım gebeyim kese henüz görünmedi haftaya inşallah görücem allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...

bende istanbulluyum rizelilere gelin gittim ama izmirde yaşıyoruz çamlı hemşinli benim eşim senin eşin neresinden ve şuan hamilemisin

eşimde ben de çayelindeniz. evet canım hamıleyım. 6 haftalık henuz. benım son satım 29 aralıktı.

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim pazartesi 267.41 çıktı bugün adet günüm tekrar yapıldı test sonucu bekliyorum şimdi hepimizn gebeligi yolunda gider inşlh isteyen herkese nasip olsun

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim pazartesi 267.41 çıktı bugün adet günüm tekrar yapıldı test sonucu bekliyorum şimdi hepimizn gebeligi yolunda gider inşlh isteyen herkese nasip olsun

valla benım degerlerımde bı sorun var. ben adet gunumden 12 gun sonra baktırmıstım. 178.65 cıkmıstı. cuma gunu tekrar gıdıcem. yalnız bana bebegın telden tutuyo dustu dusecek demıstı. yatıyorum genelde. hep yatıcaksın demıstı ılaclar fılan.

eşimde ben de çayelindeniz. evet canım hamıleyım. 6 haftalık henuz. benım son satım 29 aralıktı.

ne güzel hemşeri buldum kendime memnun oldum valla kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun gebeliğin saglıkla alırsın inşlh kucagına benimde son sat 10 ocak yakınmış gebeliklerimiz herşey yolunda gitsin inşlh:CüvCüv:

amin canım. sana da saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın rabbım. ılk cocugun mu senınde?

canım dikkat et o zman kendine yorulma yat devamlı bol bol dua et allahın izniyle bişiy olmaz

sağol yasimurcum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın senin değerin benimkindende iyiymiş testin sonucunu yazarsan sevinirim topiğin ilk sayfadan yazılarını okuyorum herkesin değişik çıkmış değerleri ben haftaya inşallah keseyi görücem sen doktora göründünmü..

benimde canım akrabalrım istanbulda ailemde
sonuca netten bakıyorum canım 1 gibi cıkması gerek

evt canım herkesin değişik sonuçlar birbirine uymuyo ama bu sorun değil gec yada erken döllenmeden kaynaklanan bir şeymiş önemli olan tekrarlandıgında ikiye katlamasıymış inşlh seninkide katlıcak sıkma canını sakın bugünkü sonucum cıksın yazarım buraya doktorum bin olunca ultrason dedi bini beklicez aartık

tabiki canım paylaşırım süreklı giriyorum siteye henüz cıkmamış sonuç heycanlıyım inşlh güzel sonuç alırım

inş. yalnız ben keseyı gormustum degerlerım azdı ama keseyı gordum. ılk fotografımız elımızde yanı. ıkı tane ultrason goruntum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…