Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balum çok ama çok sevindim.kendine çok iyibak mercimeğede tabi çok ufak ya ondan dedim :) yat dinlen bol.hiç kalkma yerinden.darısı bizlereeeeeee inşallah
amin canım darısı tum ısteyenlere inş. Mercimek kadar bıle yok belkı de:roflol:
canım benim herhangi bii şikayetin varmı
sadece bazen sancım oluyo. bel agrım oluyo. ama cok sukur kanamam yok. oyle mıde bulantım fılan olmuyor.
YA BENİM karın sancılarım gecmıo kanamam yok gecelerı uyuyamıyorum saga dönuyorum sol kasık batıo sola dönüyorum sag batıo ikiz mi die süpeleniyorum kan degerlerımde yüksek cıkıo...birde bulantı hiç yok...bir önceki gebelikte de bulatı yoktu dr.boş gebelık demıstı..kürtaj olmustum hatta bulantı yoksa o gebelıkten şüpheleneceksin demişti kafam karıştı yine şu ayın 16 sı bir gelseydi yaaaa korkuyorumm
merhaba arkadaşlar benim de sat 24 aralık 1 şubatta ölçtürdüğümde kanda bHCG sonucu 1163 çıktı sizde normal mi?
benimde adetime 6gün var buğün baktırdım 0,1 çıktı dr deilsin dedi ama adet olmazsam tkrr yaptırayımmı sizceee
canm bende senın gıbı 1 hafta kala dayanamadm yaptırdım 0.0 cıktı.karın agrım cok olunca dr gıttım adetıme 2 gun vardı beta 6.77 cıktı sonra artmaya devam ettı ...bekle bence biraz daha
30ocakta 2gün süren reglim oldu idrardada baktım negatif ben 30a kadar bekleme kararı aldım beklemek çok zor inş bu ay hayırlısıyla
regl ın normal mı oldu yoksa ıkı uc damla fılan mı? Ben de 3 gun olmustum adet sandım. Damla damlaydı. Megerse adetten degılmıs.
kızlar banada yardımcı olun lütfen cuma beta hcg yaptırdım sonuç 85 .68 pazartesi tekrarladık 267.41 iki günde bir tekrarlanıyor bugün yine kan verdim sonuç cıkmadı henüz sizce bu değerler normalmi son sat 10 ocaktı
ilk msjım yanlış oldu düzelttim