Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende bişi sorcam ocagın 3de regl oldum ben 27ocakta kanda baktırdım 0,1çıktı 30ocakta 2gün gene regli oldum sizce bende hamile olma ihtimalim varmı kafam çok karışık

bence adetinden sonra yaptır tabi olmazsan

merhaba hanımlar bende 28 aralıkta adet görmüüştüm kan testi yaptım 2,00 çıktı 26 ocakta perşembe günü doktora gittim tekrar kan testi yaptı gene 2,00 çıktı bana progestan verdi 2 gün sabah akşam kullan dedi 1 hafta sonra adet olmassan gel dedi gebelik yok dedi.ilacı aldım o kadar kötü yaptı ki beni 2 gün aldım ilacı 2 gündede bayıldım bu ilaç bu kadar etkilermi ve halen adet olmadım yaaaaa

Balum senıde tebrık ederım sorunsuz saĞlıklı bır hamılelık dÖnemı geÇırırsın ınŞallah

progestan ben de kullanıyorum. nasıl bı etkı yapıyo kı sende?

erkil nerdesin? reglın tam olmadıysa sakın agır ısler yapma olur mu? benım kan testım yanıldı. ben ıs yaptım. 3 gun regl oldum. ben regl sandım yanı. megerse agır ıs yaptıgım ıcın kanama olmusum ve hamıleymısım. doktorum kan testımın yanlıs cıkmasına da cok sasırdı. nadır olucak bısey ama sen yıne dıkkat et. hamıle olmayabılırsın ama yıne de dıkkat et ve agır ısler yapma olur mu?

ne yapcagımı bilmiorum inanın agır işler yapmıorum idrar testi yaptım negatif pazartesi dr gidecektim onada gitmicem arada kaldım ama artık eminim deilim eger varsa artık hayırlısı 30a kadar beklicem ben normalde 3gün adet olurdum ve 1ayın içinde 2kez olmazdım 30da 2gün olmamma çok şaşırdım öle bakalım ne olaacak artık düşünmek istemiorum:::::::::::::::

benım ıdrar testlerım de negatıf cıkmıstı. hatta evde belkı becerememısımdır ılk kez yaptım dıye saglık ocagında da yapmıstım negatıftı. doktouma anlatınca testler negatıf dıye. ultrasonda bebegı gordugu halde teste gonderdı. belkı degıldır dıye. kan testı yanlıs cıkmamalıydı dedı. aman dıkkat et. elektrık supurgesıyle evı supurdugumde olmustu benım kanamam. dusun artık. her ıhtımale karsı dıkkat et kendıne. umtlandırmak ıstemıyorum senı ama korkuyorum. bana yerınden bıle kalkmıycaksın dedı dusun yanı. telden tutuyo bebegın dedı. testler benı yanılttı. keske yıne de yapmasaydım iş fılan. allah tan o gun buyuk camlarımı sılmemısım. vakıt kalmamıstı.

bilmiorum ya zaten bu ilk ayımdı korunmayı bırakalı inş bu ay bakalım 1oğlum var allaha şükürtek teseelim bu

bilmiorum ya zaten bu ilk ayımdı korunmayı bırakalı inş bu ay bakalım 1oğlum var allaha şükürtek teseelim bu

ben de bu ay korumayı bırakmıstım. ben 7 aylık evlıyım. ilk bebegım bu benım. inş saglıkla dunyaya gelırzemuszemus

ben de bu ay korumayı bırakmıstım. ben 7 aylık evlıyım. ilk bebegım bu benım. inş saglıkla dunyaya gelırzemuszemus

inş cnm benim 3,5yaşında bi oğlum var allahım sanada tutunması için bi şans verir rabbim çok dikkat et.....

balum çok ama çok sevindim.kendine çok iyibak mercimeğede tabi çok ufak ya ondan dedim :) yat dinlen bol.hiç kalkma yerinden.darısı bizlereeeeeee inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…