Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benİm doktorum kesenİn gÖzÜkmesİİÇİn deĞerİn 2000lerde olması gerektİĞİnİsÖyledİ benİm en son hcg dÜn yaptırdım 1161 İdİ ultrasonda beyaz nokta kadar bİŞey gÖzÜktÜ haftaya tekrar bakıcak İnŞ gÖrÜrÜm keseyİ benİmde bİr dÜŞÜĞÜm oldu aĞustosta o yÜzden bİraz korku var..
178.65 dı. ama karından baktıgında gozukmuyodu. vajınal de gozuktu.
Benİm doktorum kesenİn gÖzÜkmesİİÇİn deĞerİn 2000lerde olması gerektİĞİnİsÖyledİ benİm en son hcg dÜn yaptırdım 1161 İdİ ultrasonda beyaz nokta kadar bİŞey gÖzÜktÜ haftaya tekrar bakıcak İnŞ gÖrÜrÜm keseyİ benİmde bİr dÜŞÜĞÜm oldu aĞustosta o yÜzden bİraz korku var..
bayaa erken gözükmüş kese bebişin sabırzsız anlaşılan:)
korkma canım allahın izniyle bişiy olmaz sen tedbirini al dinlen yorulma dikkat et kendine takdir allahtan o ol derse imkansızlar oluyo inşlh saglıklı hayırlı bi bebiş alırsın kucagınakaydirigubbakcemile3
valla pek cozemedım nazlı mı sabırsız mı. ben adetım 6 gun gecıkınce kan testı yaptırmıstım negatıf cıkmıstı dusun yanı. 12 gun gecıktı doktora gıttım bu arada tabı 3 gun az az kanamam oldu. ben onu adet sandım. doktorum ultrasonla o yuzden baktı belkı de. hanı kan testı negatıf deyınce hamılelıge ıhtımal vermedı. ama sasırdı o da ve gebesın dedı.
canım gec döllenme olmuş olabilir çünki gec döllenmeler de böyle seyler oluyo
süpriz olmuş sana ne güzel
ya aslında korkum şu yönde hamile olduğumu öğrendiğim gün kaza geçirdim araba çarptı beni 1 2metre uzağa fırlattı o gün kan tahlili sonucunda öğrendim hamile olduğumu o yüzden korkularım vardı ama allaha şükür bi sorun yok inş keseyi ve kalp atışlarını duyunca dahada bi mutlu olacağım allahın izniyle....
ya aslında korkum şu yönde hamile olduğumu öğrendiğim gün kaza geçirdim araba çarptı beni 1 2metre uzağa fırlattı o gün kan tahlili sonucunda öğrendim hamile olduğumu o yüzden korkularım vardı ama allaha şükür bi sorun yok inş keseyi ve kalp atışlarını duyunca dahada bi mutlu olacağım allahın izniyle....
evet oyle oldu. gercı hala suphem vardı benımde. cunku normalde cok duzenlı adet olurum ve korunmayı bıraktıgım ılk aya mı denk geldı adet duzensızlıgı dıye dusunuyodum. ama yıne de suprız sayılır.
cok gecmiş olsun canım işe bak kaza gecir ve hamile oldugunu ögren
bence bir düşük olsaydı o an olurdu ama tabi bu bilmez ne zman olcagı allah onu korumuştur bundan sonrada sorunsuz olur inşlh sen içini ferah tut rahat ol herşey yolunda gider inşlh
gecmıs olsun canım ya. aksılıge bak. umarım bebegını etkılememıstır.
sağolun kızlar allaha şükür bisorun çıkmadı ama bi kaç gün kalmadan yattım çünkümoralmen çok kötü oldum kaza geçirdiğim an ağlama krizine tutuldum hamile olduğum duyunca eşimle sevinemedik bile korkudan ama şimdiherşey yolunda çok şükür... sizler kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadardır deniyodunuz normal yollamı hamile kaldınız..
senin hemen olmuş ben korunmayı bıraktıktan yaklaşık 1 sene sonra gebe kaldım doktora falan gittim ilaç kullandım olması için çok şükür sonunda rabbim ol dedi
allahım inş bu ay banada nasip eder(((((((((
senın durum ne? beklıyosun dımı hala.
sağolun kızlar allaha şükür bisorun çıkmadı ama bi kaç gün kalmadan yattım çünkümoralmen çok kötü oldum kaza geçirdiğim an ağlama krizine tutuldum hamile olduğum duyunca eşimle sevinemedik bile korkudan ama şimdiherşey yolunda çok şükür... sizler kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadardır deniyodunuz normal yollamı hamile kaldınız..
senın durum ne? beklıyosun dımı hala.
dr felan gitmedim beliyorum balum 25felan giderim heralde((((((((((