valla kimsenin bilgisi yok sanırım hep kendi aranızda msj laşıosunuz kimse cvp yazmıoo kimse yok yanımda rahatlamaya ihtiyacım var ama cvpp veren yokk(((
ben de yeni katıldım aranıza.. bende bebek istiyorum.adetim 6 gün geçti.test yaptrdm bugün.pazartesi alcam inş.. ama adet sancısı oluyor yine de ara ara acaba adetmi olcam? yada gebeyken de adet sancısı olabiliyor mu? cevaplarsanız sevinirim..
az önce dr la konuştum ii bişi diil dedi
bende züldüm wc ye gittim küçük pıhtı ve kan geldi sanırım düşükmü kimyasal gebelikmi ne adet günüm dündü dr a gitmeme gerek varmı korkuorumm
dr um gelmene gerek yok çok yeni zaten dedi 1 hafta sonra tekrar yaptır kan testini dedi ee zaten ben erkenden öğrenmesem adetim 1 gün gecikti derdim oldum derdim düşünmezdim yani kafam karıştı önceden öğrenmemek ggerek sanırım insan acaip oluo gerçi çoğu kadın bunu yaşarmış ama zaten benim özeldeki labaratuarda çıktı hastane ve gebelik testinde çıkmadı ağrım var ama şiddetli diil zaten adetlerim ağrılı olur böle bişi yaşayan varmı olup ta devam eden yada bu süreci yaşayan kafam karıştı hamilemiydim değilmiydim düşükmüü((((
ya benim ağrım durdu kanamamda yok hava gibi bişi gelio anlamadım bilen varmı