Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar ben en son 20 kasım da adet oldum. Bugün adetin 21. günü ben ilk kez bu ay yumurtlama günlerimde 14. 15. 16. günlerde ilşkiye girdim. ve bugün kanda gebelik testi yaptırdım. döllenmenin üzerinden daha 7 gün gecti ama kanga BetaHCG 6,8 cıktı. Doktor pazartesi gel dedi çok erken ama deger yüksek gebelik şüphesi var dedi. Acaba hamile miyimdir? merak çok zor bir duyguuuuuuu

valla kimsenin bilgisi yok sanırım hep kendi aranızda msj laşıosunuz kimse cvp yazmıoo kimse yok yanımda rahatlamaya ihtiyacım var ama cvpp veren yokk (((

evde yapılan idrar tesleri bazen yanlış verebiliyor. bazende çok geç ve slik pozitif veriyor. ama adetin geçt,kten sonra tekrar kan testi yaptır. beta hcg 25 üstü olduğumda idrar testi pozitif veriyor.

ama cnm 16 4 gün önceydi ben bu sabah yaptım adetim 1 gün geçti çıkmadı ozaman 16 hcg hiç katlamamış olur kötü bişi demek olur yani dimi

ben de yeni katıldım aranıza.. bende bebek istiyorum.adetim 6 gün geçti.test yaptrdm bugün.pazartesi alcam inş.. ama adet sancısı oluyor yine de ara ara acaba adetmi olcam? yada gebeyken de adet sancısı olabiliyor mu? cevaplarsanız sevinirim..

merhaba, adet günün 6 gün geçtiğine göre idrar testinde kesin alırsın sonucu bugün. bence pazartesiyi bekleme hemen git eczaneden al idrar testini ve uygula... pazartesi de oranı öğrenmiş olursun, bir şey kaybetmiş olmazsın.... haberlerini bekliyoruz...

kızlar ya beta hcg 32 çıkmış çok az artmış yani nolcak şimdi napayım

missbon, doktoruna sormalısın hemen bence en kesin yanıtı o verir, ama bana sorarsan artmış olması iyi haber... stres yapma çok tehlikeli bu dönemde... içini ferah tut...

az önce dr la konuştum ii bişi diil dedi
bende züldüm wc ye gittim küçük pıhtı ve kan geldi sanırım düşükmü kimyasal gebelikmi ne adet günüm dündü dr a gitmeme gerek varmı korkuorumm

cnm gecmis olsun bence seninki dusuk degil kımyasal gebelik, bence daha iyi hic olmazsa kurtaj olmak zorunda kalmazsın.. cok gecmis olsun cnm ama yinede dr a git bence
hic olmazsa bundan sonrası icin konus

Eğerki senin ve bebek için hayırlı bir zaman değilse sonradan üzülmektense baştan vücut belirliyor sanırım bu tip durumlarda.. belkide öyle bir şey, öyle düşün ve rahat ol...

sağolasınız kızlar hayırlısı tabi rahat olmak gerek allah kararlar zamanını

az önce dr la konuştum ii bişi diil dedi
bende züldüm wc ye gittim küçük pıhtı ve kan geldi sanırım düşükmü kimyasal gebelikmi ne adet günüm dündü dr a gitmeme gerek varmı korkuorumm

canım kimyasal gebeliğin süşüğü feci bir ağrı ile oluyor. bilgin olsun. doktora git tabiki gereken neyse yapsınlar belkide bebeşin tutunur.

dr um gelmene gerek yok çok yeni zaten dedi 1 hafta sonra tekrar yaptır kan testini dedi ee zaten ben erkenden öğrenmesem adetim 1 gün gecikti derdim oldum derdim düşünmezdim yani kafam karıştı önceden öğrenmemek ggerek sanırım insan acaip oluo gerçi çoğu kadın bunu yaşarmış ama zaten benim özeldeki labaratuarda çıktı hastane ve gebelik testinde çıkmadı ağrım var ama şiddetli diil zaten adetlerim ağrılı olur böle bişi yaşayan varmı olup ta devam eden yada bu süreci yaşayan kafam karıştı hamilemiydim değilmiydim düşükmüü ((((

genelde çoğu kadında oluyor doğasal olarak sağlıklı olmadığı için bebek gelişmden düşüyormuş.

ya benim ağrım durdu kanamamda yok hava gibi bişi gelio anlamadım bilen varmı

mrhaba arkdaşlar sizin yazdıklarını hezman okuyodum ve sonunda bende aranıza katıldım bu gün kan testi yaptırdım ve sonuç hcg 0.10 çıktı yani sonuç negatif ama biraz evvelde bahsettim bi sayfamızda benim hesabıma göre 13 günlük bi geçikme oldu ilk kez böle bişey yaşadım ve hamilelik belirtilerinin hepsi var daha öncede bi hamilelik yaşadım sizce bu yapılan test doğrumudur pazartesi doktoruma gidicem tekrar ama hiç kan testinde yanılma olan oldumu aranızıda bana yazarsanız sevinirim şimdien tşker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…