Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

dr cumartesi gel dedi ultrasonla bakalım dedi ama hamilesin dedi sevinemiomm :KK43:(((((((((((

tebrikler missbon hamilesin. 16 demek hamilesin demek. Ama sağlıklı yerleşmesi için iki gün sonra katlaması en az 32 olması lazım. Testi aynı yerde tekrarla, katlamışsa tamamdır. Doktorun da hamilesin demiş neden inanmıyorsun ki? Daha 3 gün var adetine.

Mehtapcay regliye iki gün kala 5 biraz düşük. Ama geç yerleşme de olabilir. Öyleyse katlar. Eğer adet olursan da erken düşük veya kimyasal hamilelik demektir. Çoğu kadın bunu yaşıyor ama erken test yaptırmayınca regl oldum sanıyor. Böyle hamilelikler zaten sorunlu embryo olanlar, yani herşey Allah'tan. İnşallah seninki sağlıklıdır ve tutunur. Ama değilse de çok üzülme. Allah sağlıklı, eli yüzü düzgün bebişler nasip etsin hepinize.

Arkadaşlar acil bişi sorucam ben dün hem hastanede hem özelde beta hcg yaptırdım hastanedekinin sonucunu dün aldım yok ama adetime 3 gün var bugün özelden aradılar pozitif dediler değer 0.00-5.00 aralığ 16 çıktı şimdi kafam karıştı drumu aradım hamilesin cumartesi gel keseye bakalım dedi ve biz özelin kini baz alırız dedi ve düzen labaratuarı zaten dedi yanılmaz dedi ve hastanede çıkmayabilir dediler çünkü 0 la 1000 arası hasssiyetindeymiş bana bişi söleyin nolurrrrrrr bunu yaşayan varmı

Bence hamilesin.Hamile olmasan 16 çıkmazdı sonucun daha düşük çıkardı çünkü.Hayırlı olsun şimdiden.

Herkese merhaba,
Ben yeni bir üyeyim. SAT 12 kasım ve adet günüme henüz 4 gün var ancak dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım. Beta HCG : 28,46 çıktı. Doktora göstermediğim için henüz çok umutlanmak istemiyorum ama bildiğime göre sanırım bebiş ilk sinyallerini verdi yoldayım diye... :) Yorumlarınızı beklerim... Sevgilerle...

arkadaşlar merhaba, kimseden yorum alamadım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Heyecanlı bir dönemdeyim malum... teşekkürler...:emir_bebek:

ay inşallah arkadaşlar ya :)) isteyen herkese versin allah ama belimin ortası ve sol kasığımdaki ağrı geçmio yani akşam acaip kasıldı sanki gerilio belimde öle ama adet gibide diil anlamadım bu nezaman geçer peki fikri olan varmıı

arkadaşlar merhaba, kimseden yorum alamadım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Heyecanlı bir dönemdeyim malum... teşekkürler...:emir_bebek:
Adetine 4 gün varken 28 iyi bi değer bence 2 güb sonra 55 2 gün sonra değer 100 lerde olacakk :) 3 4 haftalık gebesin yanii hayırlı olsun canım :)

Bencede hamilesin .Daha 4 gün varken iyi bir değer bence de.Ne güzell hamileler çoğalıyooo.kaydirigubbakcemile3 Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH!!!

Olumlu görüşleriniz ve dilekleriniz için teşekkürler... gelişmelerden haberdar ederim sizi... sevgilerle...a.s.

arkadaşlar bende 3 haftalık hamişim ilk gittiğimde kan değerim 359 du 3 gün sonra gittim 890 olmuş bu ayın 3 ünde de doktora gittim kese var ama bebek daha görünmüyo 20 gün sonra gel boş mu dolu mu bakalım dedi meraktan çatlayacağım

değerlerin iyi yükselmiş bence neden 20 gün çok fazla bence 5 6 haftada kalp atışları bile duyulabiliyo başka dr a git sende o zaman :)))

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. SATım 6 kasım, 26. gün test yaptım Hcg 58,4 çıktı, 29. gün Hcg değerim 284,3 çıktı ve 31. gün yaptırdığımda 439,34 çıktı. Sonuncu testte 2 ye katlamamıştı ondan biraz endişelendim çünkü kanamam olmuştu biraz testi ondan dolayı yaptırmıştım. Bugün 34. gündeyim testi tekrarlamayı düşünüyorum.

selam kızlarbugun hamıle oldugumu ogrendım uc gunluk bı gecıkmem oldu 492 cıktı degerım ,,,sormak ıstedıgım su kese ne zaman gozukur acaba

yarın hasta olmam gerek normalde kanda çıktı ama testte çıkmadı kendim yaptım evde anlamadım sizce dr cumartesi gel dedi gideyimmi yoksa birdaha kan tahlili yaptırıp bekliyimmi 3 boyutlu ultrasonu varmış ama değerim daha 16 küsürlerde napsam bilemedim

selam kızlarbugun hamıle oldugumu ogrendım uc gunluk bı gecıkmem oldu 492 cıktı degerım ,,,sormak ıstedıgım su kese ne zaman gozukur acaba

normal canım hayırlı olsun kese 1000 lerde gözükür zaten 2 günde bir iki kata çıkıyor 5 hafytayı geçince görebilirsiniz.

valla kimsenin bilgisi yok sanırım hep kendi aranızda msj laşıosunuz kimse cvp yazmıoo kimse yok yanımda rahatlamaya ihtiyacım var ama cvpp veren yokk :KK43:(((

X