Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar merhaba ;
bende aranıza yeni katıldım.SAT 7 kasımdı .dün kan testi yaptırdım 14.9 iyi mi kötü mü anlayamadım..

ardaşlar bugün tekrar yaptırdım testi tam adet günümdü 151 çıktı kan değerim ...ama düşük mü acaba ?

arkadaşlar adetten 3 gün nce yapılan kan testinin yanılma pay varmıdır gebelik çıkmadı bütün belirtileri yaşarken yada ben le hissettim acaba varsada çıkmyabilirmi?

3 gun kala kesin dogru cıkar bence canım, moralini bozma calısmalara devam Allah hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin

kızlar sat.7 kasımdı.5 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım.buğün kan testi yaptırdım sonuç 811.64 değer normalmidir ve kaç haftalıktır acaba fikriniz var mı?

antcım degerin cok guzel cıkmıs canım Allah saglıklı ve hayırlı bir evlat nasipe tsin guzelim

Cevaplarınız için tşk ederim kızlar.ıkinci hamileliğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım.9 yaşında bir oğlum var.Uzun yıllar geçince aradan, ama sanki ilk defa o duyguyu tadıyorum.Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler versin.

kızlar bugün kan tahlili sonucumu aldım sonuc 308.doktor hamilesin dedi.2 aylık evliyim.sanırım suan duygularım çok karışık...seviniyim mi yoksa hala kalan düğün borçları yüzünden(hamilelik yüzünden çalışamıycam) üzüleyimmi bilemiyorum.Rabbim olmayan herkese nasip etsin.sevgiler opuyorumnanaktan

hanımlar siteye bugün üye oldum.adetimin 19.günü .kanda beta hcg baktırdım.1.2 çıktı.acaba gebe olma ihtimalim var mı adetime 12 gün var .hiç bişey olmasa 0.1 çıkardı di mi nolur fikir verin

dıdem cnm benımde senın gıbı oldu reglıme ıkı gun var 5 e cıktı dr cok anlamsız bır yukselıs ıkı gune sıfırlanır dedı

Herkese merhaba,
Ben yeni bir üyeyim. SAT 12 kasım ve adet günüme henüz 4 gün var ancak dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım. Beta HCG : 28,46 çıktı. Doktora göstermediğim için henüz çok umutlanmak istemiyorum ama bildiğime göre sanırım bebiş ilk sinyallerini verdi yoldayım diye... :) Yorumlarınızı beklerim... Sevgilerle...

Arkadaşlar acil bişi sorucam ben dün hem hastanede hem özelde beta hcg yaptırdım hastanedekinin sonucunu dün aldım yok ama adetime 3 gün var bugün özelden aradılar pozitif dediler değer 0.00-5.00 aralığ 16 çıktı şimdi kafam karıştı drumu aradım hamilesin cumartesi gel keseye bakalım dedi ve biz özelin kini baz alırız dedi ve düzen labaratuarı zaten dedi yanılmaz dedi ve hastanede çıkmayabilir dediler çünkü 0 la 1000 arası hasssiyetindeymiş bana bişi söleyin nolurrrrrrr bunu yaşayan varmı

cnm bnm bende yaptırdım reglıme ıkı gun var 5 cıktı dr yok dedı senınkı daha yuksek sanırım hamılesın hayırlısı olsun

Yaaa bırı bıŞı desın bılgınız yokmu kızlarrrr benım durum neee

bence dusuk olması degil katlaması onemli cnm 2 gun sonra tkerar aptır 2 ye katlamsısa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…