Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Herkese selamlar...
Yaklaşık 10 gün önce evde gebelik testi yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm ama içim yinede rahat etmemişti. Dün doktora gittik ve o kendi minik ama varlığı büyük mucizeyi gördüm sonunda:) kalp atışını bile görebiliyorsunuz çok güzel bir şey.Bundan sonrasında bebeğimin sağlığı için hem de her bebiş isteyenin isteklerinin kabul olması için tüm kalbimle dua edicem.Bekleyen arkadaşlara da Allah en kısa sürede bu duyguyu tattırır inşallahhhhhh...Umarım herşey yolunda gider...

ben daha öncede yazmıştım 3,5 haftalıkken düşürdüm bebeğimi 9 ekimde düşükten 3 gün sonra bhcg değerim 800'den 0'a inmişti,doktorum normal,kürtaja gerek yok dedi.Ama kanamalarım 2 hafta aralıklı devam etti,, verdiği ilaçları da yanlışlıkla çok kullanmışım doz aşımı olmuş kanamalardan 1 hafta sonra normal adet gibi yoğun 3-4 gün kanamam oldu şimdi arkadaşlar hala hasta olmadım acaba o son kanama adet kanaması mıydı?Doktorları da anlamak mesele geliyim tekrar kontrole dedim yok gerek yok gelme dedi.

Kızlar ben yeni katıldım.adetime 10 gün ve 9 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.Bu değer kesinlikle doğru mudur?Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsinler.

canım kesin değildir. adete 9 gun kala yaptırdığım kan tahlili 0,26 idi adet gunu yaptırdığım 155 çıktı. 2 gun sonra da 478. o yüzden bekle biraz daha.

Son düzenleme:
slm arkadaslar..
bugun sevıneyımmı uzeleyımmı anlayamadım..bıldıgım tek sey cok agladıgım..6 gun once betahcg 0.39cıkmıstı ve ogun adetımde baslamıstı aslında beklenen adetım 25 kasımdı.bugun yanı 6 gun sonra yaptırdıgım betahcg sonucu 13.98 cıktı ve adetımın son gunu gıbı lekeler gelıyor ..ben hamılemıyım degılmıyım anlayamadım. dr 2 gun sonra tekrar test yapıcaz dedı dusuk olabılır dedı ama bu kadar kısa zamanda dusermı bu bebek... bana fıkır verın ltfnnnnn.. (

satım 25 ekim dün akşam kan testi yaptırdım 83,5 çıktı değer nasıl normalmi??

arkadaşlar aylardır bu siteye girip sizin paylaştığınız mailleri okuyorum bende yeni üye oldum ve benimde sizinle paylaşmam gereken şeyler var lütfen sizde benimle tecrübelerinizi paylaşın 6 yıllık evliyim ve bir çocuğum var ilk hamileliğim hiç problemsiz ilk ayda gerçekleşti ve nurtopu gibi bir oğlum var fakat 2. gebelik bir türlü olmuyo klomen kullandım bu ay adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar hiç olmadı bugün kanda test yaptırdım 2,36 çıktı çokta umutlanmıştım ne yapıcam bilmiyorum sürekli akıntım ve sırt ağrılarım var 3 yıldır olmuyo deliricem :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır siteyi misafir olarak takip ediyordum sonunda üye oldum.
benimde sormak istediğim birşey var. benim SAT 19 Ekim'di. Normalde hep 28 günde bir adet olurum. 15 Kasımda adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. 2 gün sonra test yaptım evde çift çizgi çıktı fakat ikinci çizgi diğerine göre biraz daha silikti. ertesi gün içim rahat etmediğinden kan testi yaptırdım ve değerlerim 606 çıktı şu anda test pozitif görünüyor ama doktorunuza göstermeniz lazım dediler. bu değer normal mi sizce? doktora bayramdan sonra gideceğim.

kızlar günaydın adet döngüm 24 e düştü bu ay.satım28 ekimdi..24 kasımda kan testim 40 çıktı idrarda ikinci çizgi silikti baya,dr şüpheli gebelik demiş...ertesi gün bi idrar testi daha yaptım çizgi baya koyulaşmış...ne olur sizce

slm arkadaşlar bende yeni üyeyim banada tüp bebek yapıldı bugün 14 gün dun kan testınde hcg 87 çıktı hemşire gebelik oluşmuş dedi bir gün önce merak etmiştim komşum hemşire kanımı alıp baktırmıştı orda 91 çıkmıştı ıkı labaratuar arasında fark olabılırmı yoksa düşüşemi geçti bılmıyorum adetım normalde 29 olması gerekıyor o zaman bellı olur galıba herkes strese gırme olumlu düşün diyor ama elimde değil sürekli ağlıyorum

allah yardım etsin arkadaşım çok zor beklemek....benim de benzer durumum var,40 çıktı korkuyorum ben de...içini ferah tut..fark olabilir kanaman oldu mu hiç

slm ılgın hayır kanamam olmadı kasıklarımda ağrıdan başka belirti yok bırde çok uykum gelıyor bugun komşum tekrar kan aldı bugunku sonuç 185 sanırım herşey yolunda allah herkesın yardımcısı olsun allah kımseyı çocuksuzlukla sınamasın dayanması zor transferden sonra sureklı dua ettım bebişlerimle konuştum dun hatta kızdım onlara bıraz sızde caba sarfedın sadece benımle olmuyor dedım :) beslenmemede dıkkat edıyorum embrıyo goruntulerıyle uyuyorum bende saplantı oldu ama ben çok zorlandım eğer olumlu olmazsa ıkıncıyı deneyebılırmıyım bılmıyorum allah tamamıma erdırır işallah herkesınkını.

amin canım çok sevindim senin adına...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin

slm arkadaslar ben yenı katılıyorum aranıza ben de 3 gun once ogrendım hamılelıgımı ama bayram haftası oldgu ıcın doktor yoktu
bendede deger 226 cıkı ama kasıklarım sankı adet olcakmısım gıb agrıyor normalmı bu bıkac dogum yapan arkadasıma sordum normal dedı ama umarım saglıklıdır bebısım ya

arkadaslar yardımcı olabilir misiniz ???

28 kasımda regl olmam lazımdı olmadım 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı. deger nasıl sizce??
bu sene iki tane dusuk yaptım kalpleri atmadı bebeklerimin cok korkuyorum adetten iki gun sonrası icin dusuk bir deger mi 200.. sadece kasıklarımda agrı var goguslerimde hic kıpırtı yok cok korkuyorum

bence değerin iyi 2 tane bebişin düştü diye kendini olumsuzluğa sakın kaptırma moral çok önemli biliyosun :) iyi düşün dua et iyi olsun :) inşallah

merhaba arkadaslar kasım 20 de asılamam oldum bugun 13 gunumde test yaptırdım bhcg 98.8 cıktı pozıtıf.bu degerlerde hamıleleık kesınmı cok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…