canım sayın düşük
mümkünse yarın dr.a git
kanama olursa düşük olabilir
slm arkadaşlar bende yeni üyeyim banada tüp bebek yapıldı bugün 14 gün dun kan testınde hcg 87 çıktı hemşire gebelik oluşmuş dedi bir gün önce merak etmiştim komşum hemşire kanımı alıp baktırmıştı orda 91 çıkmıştı ıkı labaratuar arasında fark olabılırmı yoksa düşüşemi geçti bılmıyorum adetım normalde 29 olması gerekıyor o zaman bellı olur galıba herkes strese gırme olumlu düşün diyor ama elimde değil sürekli ağlıyorum
slm ılgın hayır kanamam olmadı kasıklarımda ağrıdan başka belirti yok bırde çok uykum gelıyor bugun komşum tekrar kan aldı bugunku sonuç 185 sanırım herşey yolunda allah herkesın yardımcısı olsun allah kımseyı çocuksuzlukla sınamasın dayanması zor transferden sonra sureklı dua ettım bebişlerimle konuştum dun hatta kızdım onlara bıraz sızde caba sarfedın sadece benımle olmuyor dedım :) beslenmemede dıkkat edıyorum embrıyo goruntulerıyle uyuyorum bende saplantı oldu ama ben çok zorlandım eğer olumlu olmazsa ıkıncıyı deneyebılırmıyım bılmıyorum allah tamamıma erdırır işallah herkesınkını.