Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar merhaba ;
bende aranıza yeni katıldım.SAT 7 kasımdı .dün kan testi yaptırdım 14.9 iyi mi kötü mü anlayamadım..

bilgili hamilesin canım ama daha çok erken geç döllenme olmuş sanırım 2 gün sonra tekrar test yaptır 2 katına artması lazım allah tamamına erdirsin inşallah

merhaba arkadaslar kasım 20 de asılamam oldum bugun 13 gunumde test yaptırdım bhcg 98.8 cıktı pozıtıf.bu degerlerde hamıleleık kesınmı cok korkuyorum..
tebrikler canım hamilesin değerde gayet iyi
arkadaşlar merhaba ;
bende aranıza yeni katıldım.SAT 7 kasımdı .dün kan testi yaptırdım 14.9 iyi mi kötü mü anlayamadım..

tebrik ederim canım değerin biraz düşük ama geç döllenme olabilir

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .pztesi adet günüm testi ogün tekrar yaptıracağım .hayırlısı bakalım ..

kızlar slm sat 13 kasım ve 30 kasımda beta hcg yaptırdım 0.98 1 aralıkta 2.2 4 aralık sonucum 3.2 bu ne demek sımdıııı

arkadaşım böyle olupta hamiş kalanlar var ama kimyasal gebelik falanda olabilir değerlerin yavaş artıyo 1 hafta sık kendini bekle canım benim zaten iyi kötü çıkar İnşallah bebiştir.

arkadaslar lutfen benım gıbı olan varsa cevap yazsın adetıme 10 gun vardı kan testı yaptım 0.12 cıktı doktor sormadı bıle ne kadar var dıye dırek negatıf dıyıp saalladı benı bana yardımcı olurmusunuz artarmı yoksa tekrar test yaptırayım mı lutfen benı ılgılendırınnn

ya banada cvp verın lutfen sat 9 kasım 1 aralık kan testı 0.98 2 aralık 2.2 4 aralık 3.2 bu ne demek sımdııııı

mehtap çay çokmu erken yaptırıyorsun kan testini benim hastalanmama 4 gün kala yok çıkmıştı şimdi hamileyim hasta olmazsan tekrarla

merhaba arkadaşlar.bende kan testi yaptırdım bugün.gebelik testinde pozitif çıkmıştı.bugün kan tahlili verdim.yarın çıkacak.çok heyecanlıyım bekliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…