Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...

Allah herkesın gonlune gore versın bekleyen arkadaslar...

slm canım benim hoşgeldin merak ettik seni nasılsın iyimisin bizler çok şükür iyiyiz

Slm arkadaslar kan değerim 4000lerde 4+3 lük gebeyim. Doktorum normal dedi. üstelik dün keseyide gördük.sizce nsl

çok sağolun arkadaşlar,inşallah durum pozitiftir,4 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam,o zaman daha net anlaşılır,ben yine de girmeyim mr a riske atmayayım,dularım isteyen herkes için,görüşmek üzere

selam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...

canım hoşgeldin dogurana kadar girmezsin sandım cok merak ettim snei bebiş ve sen ii oldugunuza cok sevindim allah yar yardımcın olsun inş ebru gene gireecekmisin var mı annenlerde net cevap yaz cok öptüm

abrel22 slm cnm ya çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca yani hamilemiyim ayy inşallah umarım söylediğin gibi olur çok kafama takılmıştı çok teşekkür ederim:)

canım testte pozitif hamilesin inş hamilemiyim degilde inş testin farklı olmamaması ama olcagını sanmıyorum benimki gibi seyrediyor seninde bende aynen öle olmuştum az fark var aramızda seninle ilk beta hcg şimdi stres yok bebişini kollarına aldıgını düşün bak bu gebelikte psikoloji stres cok önemli stresten rahim kendini kasarak bebegi dışarı bile atabiliyormuş onun için cok relaks olman lazım cok öptüm inş hamileler kervanımızda bebeginin kalp atışlarını duyup bize katılacaksın

yok canım sorun degil uzun olsun zevkle okuyorum şahsen dertleşmek cok güzel heleki bu sitemizi yapandan allah razı olsun o kadar insanı tecrübelendiriyor ben 2 aylık hamileyken bu sitenin üyesi oldum keşke diyorum cocugum olmadıgı zmaanlar bilgilendirme için bir hamile bulup osrular sorsam o kadar mutlu olurdum ki allah a şükür hamile oldum kısmet oldum darısı başına benim cocugum oldugunda tedaviyle oluyo yani tedavi dedigim aynı sen gibi hiç bir problemlem yok ama olmuyo tecrübelerime dayanarak yorum yaomak istiyorum ki dr ların bir cok dr ların yegane sözleri tetkikleri yapılan eşlerde her ikisinde de sorun yok ama cocuk olmuyo oranı yüksek ama hiç olmama durumu cok düşük yani cogunlulu sorunsuz ama bir süre olmuyor sadece bünye ve rahimin buna hazır olması sorun yok ama hazır olmayab biliyo destekle ovulasyon uyarıcıyla hamile kaldım 3 cocugumdada böle sorun yok ama maksimum 1 sene bende olmuyo destek gene olmadı bıraktım ilacı gerci klomwen 6 ay etkisi devam ediyormuş muhtemelen onun destegiyle gebe kaldım ve şükür demek istedigim şu sorun yok sa üzülme olacak stres geciktiriyor bunu ve innaılmaz etkiliyor ve yazdıklarımı bir dr sor aynısını sana söyleyecek yakında sneide hamiş olarak sitemizde görmek dilegimle umarım yardımcı oömuşumdur

çok teşekkür ederim canım inşallah çok öptüm seni hoşçakal....

aplacımm hoşgeldinn nasılsın bebeişde iyidir inşalahh özlettin kendini ha gel tamam mı haberdar et bizii
Slm arkadaslar kan değerim 4000lerde 4+3 lük gebeyim. Doktorum normal dedi. üstelik dün keseyide gördük.sizce nsl

maşalahh canımm çok güsell tebrik ederimmm

emos canım ikimizde önümüzdeki maçlara bakacaz ben simdiden tekrar çalışmaya başladım:)) eşime bol bol tatlı yediriyorum

kızlar aranızda dogum yaklaştıkça korkan var mı
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kotkuyorum ama bi taraftanda o günün hemen gelmesini istiyorumm çok sabırsızlanıyotrum senn de korkuyormusun canımm
trabzon bynkutluay canlarım gebelik nasıl gidiyor bebisler nasıl

slm canımm çok şükürr iyiyiz canım sen nasılsınnn

tsk ederim canim cvp yzamana cok sevindim problem yapacak bisey yok biliyorum ama yinede insan biseyi cok istedigi zaman stres yapabiliyor.icimi rahatlatmaya calisiyorum tabi sizin yazilariniz da guc veriyo tes ederim.

hiiç sorma canım benim normal seyrinde gidiyormuş son ana kadar bi sorun çıkmazsa normal dogum olacak ama gelinde bi bana sorun nasıl yapıcam dye düşünüyorum ya sabır dyecem katlanıcam dyorum ama bilmiyorum kızlar ya

canım benim ya hayırlsıyla doğuracaz inşalahh bizim sıpanın gelen kısmı ayaklarıymış dr daha döner dedi bakalım ne olacak

arkadaşlar benim beta hcg sonucum adet gecikmemin 6.gününde 92.3 çıktı sizce bu düşük bir değer mi herkes düşük haftaya tekrar yaptır diyor bu sırada adet gecikmemin 9.günündeyim pazartesi tekrar yaptırayım mı sizce ama kötü bir sonuç almaktan korkuyorum

slm canım benim hoşgeldin merak ettik seni nasılsın iyimisin bizler çok şükür iyiyiz
slm cnmm...ıyıyım cok sukur cnm,kcaelıdeyım aılemın yanına geldım malum doguma 4 haftam kaldı... uzun yolculuk bıran once gıt demıstı doktorum...
canım hoşgeldin dogurana kadar girmezsin sandım cok merak ettim snei bebiş ve sen ii oldugunuza cok sevindim allah yar yardımcın olsun inş ebru gene gireecekmisin var mı annenlerde net cevap yaz cok öptüm
ay cnm saolasın....annemlerde net var cnm ama ev maasallah gelen gıden anca fırsat buluyorum... esım de döndu ızını bıttı ayrılık nasıl zor geldı... Allah sana sabır versın cnm gercekten zor...
aplacımm hoşgeldinn nasılsın bebeişde iyidir inşalahh özlettin kendini ha gel tamam mı haberdar et bizii

maşalahh canımm çok güsell tebrik ederimmm
hosbulduk cnmm... ıyıyız cok sukur teyzesı... gun sayıyoruz... cantamızıda hazırladık beklıyoruz bakalım miniğimizi... ben fırsat buldukca gırerım canlarım sızlerı cok ozledım cunku...
kızlar aranızda dogum yaklaştıkça korkan var mı
beeennnn... hemde nasıl anlatamam... az kaldıııı

cnm allah yardımcın olsun ilk bebeğinmi sezeryanmı olucaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…