selam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...
Allah herkesın gonlune gore versın bekleyen arkadaslar...
selam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...
abrel22 slm cnm ya çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca yani hamilemiyim ayy inşallah umarım söylediğin gibi olur çok kafama takılmıştı çok teşekkür ederim:)
ben daha 23 yasindayim 3 yillik evliyim genc ve onumde cok seneler olmasina ragmen bi bebgim olmasini cok istiyorum herhangi bir engelde yok.ben anneligi iki bucuk ay yasiyabildim sadece ama o kucuk zamanda sanki yillarin birikmis mutlulugunu yasadim esimle.kendimi cok hazirlamistim anne olmaya.ilk aylar olmasina ragmen karnim hizla buyuyodu hersey yolunda gidiyo diye zannederken meger bir aydir karnimda olu bi bebegi tasiyomusum.doktor gercegi bana soylerken inanmadim yanlislik var dedim.biraz daha gec haberim olsa bende beebgimle olucektim.bu tecrubeden sonra anne olmayi cok istiyorumbir okadar da korkuyorum ya yine ayni seyi yasarsam diye...allah herkesin gonlune gore versin kimisi karnindaki bebkten kurtulmak ister kimiside bebegim olsun ister.hepimiz icin hayirlisi olsun cok uzun bir yazi ama icimdekileri sizlerle paylasmak istedim...
canım testte pozitif hamilesin inş hamilemiyim degilde inş testin farklı olmamaması ama olcagını sanmıyorum benimki gibi seyrediyor seninde bende aynen öle olmuştum az fark var aramızda seninle ilk beta hcg şimdi stres yok bebişini kollarına aldıgını düşün bak bu gebelikte psikoloji stres cok önemli stresten rahim kendini kasarak bebegi dışarı bile atabiliyormuş onun için cok relaks olman lazım cok öptüm inş hamileler kervanımızda bebeginin kalp atışlarını duyup bize katılacaksın
aplacımm hoşgeldinn nasılsın bebeişde iyidir inşalahh özlettin kendini ha gel tamam mı haberdar et biziiselam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...
Slm arkadaslar kan değerim 4000lerde 4+3 lük gebeyim. Doktorum normal dedi. üstelik dün keseyide gördük.sizce nsl
kızlar aranızda dogum yaklaştıkça korkan var mı
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar aranızda dogum yaklaştıkça korkan var mı
trabzon bynkutluay canlarım gebelik nasıl gidiyor bebisler nasıl
hiiç sorma canım benim normal seyrinde gidiyormuş son ana kadar bi sorun çıkmazsa normal dogum olacak ama gelinde bi bana sorun nasıl yapıcam dye düşünüyorum ya sabır dyecem katlanıcam dyorum ama bilmiyorum kızlar ya
slm cnmm...ıyıyım cok sukur cnm,kcaelıdeyım aılemın yanına geldım malum doguma 4 haftam kaldı... uzun yolculuk bıran once gıt demıstı doktorum...slm canım benim hoşgeldin merak ettik seni nasılsın iyimisin bizler çok şükür iyiyiz
ay cnm saolasın....annemlerde net var cnm ama ev maasallah gelen gıden anca fırsat buluyorum... esım de döndu ızını bıttı ayrılık nasıl zor geldı... Allah sana sabır versın cnm gercekten zor...canım hoşgeldin dogurana kadar girmezsin sandım cok merak ettim snei bebiş ve sen ii oldugunuza cok sevindim allah yar yardımcın olsun inş ebru gene gireecekmisin var mı annenlerde net cevap yaz cok öptüm
hosbulduk cnmm... ıyıyız cok sukur teyzesı... gun sayıyoruz... cantamızıda hazırladık beklıyoruz bakalım miniğimizi... ben fırsat buldukca gırerım canlarım sızlerı cok ozledım cunku...aplacımm hoşgeldinn nasılsın bebeişde iyidir inşalahh özlettin kendini ha gel tamam mı haberdar et bizii
maşalahh canımm çok güsell tebrik ederimmm
beeennnn... hemde nasıl anlatamam... az kaldııııkızlar aranızda dogum yaklaştıkça korkan var mı
slm cnmm...ıyıyım cok sukur cnm,kcaelıdeyım aılemın yanına geldım malum doguma 4 haftam kaldı... uzun yolculuk bıran once gıt demıstı doktorum...
ay cnm saolasın....annemlerde net var cnm ama ev maasallah gelen gıden anca fırsat buluyorum... esım de döndu ızını bıttı ayrılık nasıl zor geldı... Allah sana sabır versın cnm gercekten zor...
hosbulduk cnmm... ıyıyız cok sukur teyzesı... gun sayıyoruz... cantamızıda hazırladık beklıyoruz bakalım miniğimizi... ben fırsat buldukca gırerım canlarım sızlerı cok ozledım cunku...
beeennnn... hemde nasıl anlatamam... az kaldıııı