- 2 Temmuz 2010
- 2.198
- 0
slm cnmm...ıyıyım cok sukur cnm,kcaelıdeyım aılemın yanına geldım malum doguma 4 haftam kaldı... uzun yolculuk bıran once gıt demıstı doktorum...
ay cnm saolasın....annemlerde net var cnm ama ev maasallah gelen gıden anca fırsat buluyorum... esım de döndu ızını bıttı ayrılık nasıl zor geldı... Allah sana sabır versın cnm gercekten zor...
hosbulduk cnmm... ıyıyız cok sukur teyzesı... gun sayıyoruz... cantamızıda hazırladık beklıyoruz bakalım miniğimizi... ben fırsat buldukca gırerım canlarım sızlerı cok ozledım cunku...
beeennnn... hemde nasıl anlatamam... az kaldıııı
tatlım canım ya cektigimi cekiyorsun ama bizim sıkıntılarda ayrı olmamızdan geldiginde her şey düzelcek inş ikimizde cok geriliyoruz inan alah yardımcın olsun korkma her şey bir an olup bitiyormuş ben dogum sancısı cektişm sadece acılma olmadı hemde 3 gn 3 gece ama herkes böle degil bende böyleymiş rahim dar oldugu için acılma olmadı 2 santim normalinde 10 santimde doğum oluyor ondan sezeryan oldum inş normal dogum olur her şeyin güzeli normal olanıdır özletme arada gir canım