Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayrıca bizim calışmada nadir oldu ama muhammedim oldu bak:))

ah canım peygamber efendimiz(s.a.v) adına laık olur inş. opuyorumnanaktanhayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun ..... allahım o günleri bizlerede nasip etsin hayırlısı ile....boshayallersmile:Saruboceq:.. söylediklerin içime su serpti biyerlerde benden haber bekleyen insanların olması ne kadar güzel ne mutlu bana .olumunekankayizsmile....inş. dediğin gibidir süpriz yapar çıkar gelir bir gün annesinin her çocuk gördüğünde dolan gözlerinin yerini sevinç gözyaşlarıyla doldururboshayallersmile

inş layık olur inş allah sanada verir ben teselli etmeyi sevmem kimseyi sonrası üzücü oluyor cok ama diyorum ya yerleşmede bebgim sen gibi ama ben,m 12 gün vardı bi kaç damla kan gördüm alah allah dedim ve eşim sadece 4 gün yanımda kaldı öle oldu ilginç demi o kadar calışmalarımızda olmadı allahın işi işte hiö ummadigımız bir anda allah veriyo inş sanada vercek arada gir özletme olurmu olumlu olumsuz ne olursa yazarsın elbet inş bir gün hamileyim diye yazacaksın inş hz.muhammed efendimizin hatırına canım

tatlım ne zmandır evlisin yaş kaç ne kadar oldu yapmaya karar verdiniz cok sordum mazur gör sakıncası yoksa

cnm ben çıkıyorum malüm sabah iş başı allah rahatlık varsin sana en kısa zaman da inş hamiş olduğunu buraya yazarsın iyi geceler :)

tatlım ne zmandır evlisin yaş kaç ne kadar oldu yapmaya karar verdiniz cok sordum mazur gör sakıncası yoksa

sağol cnm benim çok tşkr:) arada giriyorum fazla takılınca buralara yanlış anlamada kafam çok karışıyor hep kendimi dinlemeye başlıyorum o yüzden farklı konulara yöneliyorum 23 yaş daha küçük denebilcek yaştayım bir buçuksenelik evliyim 5. ay bu ay deneyeli ama ben annem gibi hep düşündüğüm ay hamile kalmaya odaklamıştım kendimi ondan zoruma gidiyor belki uzun zaman değil ama kafama takıyorum işte olur olmaz
en son 2 ay önce mide bulantısı ve ishalden sabah acilde buldum kendimi serum filan ilaç bile alamadım belki hamileliktendir diye ......ozamanda bebek düşünüyorduk kimsenin haberi yoktu eve geldiğimde kayınvalidemde alt katımda oturduğu için kızım birde bişey olmasın cahilsiniz demeye başladı bende söylemiyicektim olsa bile 2 ay ama o kelimeye sinirlendiğim için sırf cahil olmasığımızı anlasın die biliyorum anne kan testi verdik dedim sanki köyde büyümüşüz biz neyse eve çıktım sonucu almaya gidemedim tabi o halde kayınvalidem gitti 1.20 lik bi sonuca doktorum belki geç döllenme dedi ama malesef hiç birşey yokmuş ilk iki ay adetlerim gecikti strestten şimdide kaynanam öğrendi diye sinirleniyorum biraz bu ay olucak die adapte ediyordum kendimi sitresin çok etkisi varmış çok iyi öğrendim artık adetlerim düzene girdi elh.... ama bende saldım iyice kim ne derse desin dedim bu ay istemiyorum dedim kendimee ve bu tarz topiklerden uzak durdum biraz ama artık ilk aylardaki kadar dokunmuyor

slm arkadaslar ya bana biraz moral verin ya daha öncede yazmıştım adete bir hafta kal beta hcg değerim 10.4 çıkmıştı ama bende polikistikover var kasık agrılarım falan oluyordu sizce bu hamillikten mi herkes farklı birşey söylüyor bana ne olur fikir verin çarsamba adet olmam lasım ama hiç adet belirtiside yok hamilelik belirtiisde offff güzel şeyler duymak istiyorum..

hiç bir şey takma genceciksin daha yakında olur boşver eski kafalı bu kayananalar benimkide erkek erkek cocogu die die öldürcek beni takmıyorum artık stres olma olur merak etme inş yazarsın bizede

hiç bir şey takma genceciksin daha yakında olur boşver eski kafalı bu kayananalar benimkide erkek erkek cocogu die die öldürcek beni takmıyorum artık stres olma olur merak etme inş yazarsın bizede
evet takmamak lazım teşekkürler cnm ....opuyorumnanaktan

kızlar bişey soracaktım bugun tahlil yaptırdım ama adet günüme 3 gün var çatlatma ignesini yaptırmamın üzerinden 15 gün geçti belli olur diye yaptıdım degerim 0.73 saglık ocagında yaptırdım onlarında degeri 0-5 arası olarak gösteriliyor hemşire gebe degilsin ama degerin gebelige yakın dedi adet günün 2 gün geçsin gel tekrar yapalım dedi...sonucum neden öyle çıktı sizce ben önceden yaptırdıgımda hep 000 çıkardı

canım ya gebe kalmaya nasıl yakın o hemşire sacmalamış cok düşük gebelik yok yükselme olsa veya bir şeyler bende ilk negatifken 0.889
cıkmıştı beta hcg bakma sen bu sözlere sonra regl oldugunda üzülürsün canım inş olur

Ayrıca bu deger zaten gebe olmayan bayanların degeri 0-5 arası segil ayrıca 5.00 üzeri gebelik 0-5 arası yok demek gebelik sıfırladımı adet oluyorsun zaten

ecrin canım ben 1 hafta önce yaptırdım 1,9 ıken bıle gebelık yok dedı abrel 22 arkadasımız dogru dıyor hemsıre sacmalamış canım senı anlıyorum bır an önce anne olmak ıstıyoruz bıraz sabırlı olursak ınan yüce mevlam bızede nasıp eder inşaallah canım

maşalahh oluşuna aplacımmm
bugün gezdik kocişle alışveriş yaptık o hasta hsata adam benimle ilgilendiii
ya palmm hiç sormaa benim kocişle aramda bi kaç kilo kaldıı sinir oluyorum yaa adam kilo almıyorrrrrrrrrrrr((((( gelirim aplacım daha sık gelmeye çalışırımm çok öptümmm

canımm yaa inşalahhh yerleşme falandır hani bu ay çalışmada olmamış ummadığınız anda mı ne gelecek sıpaa

iyi akşamlarr şekerler size bakım bi didimm slm verip kaçarr ben kociş evde hayırlı akşamalrrrrrrrrrrrr

evet haklısınız sanırım nebileyim bi umut işte söylenenlere inanılıyo hayırlısı artık napalım bu ayda gitttiisenağlama

kıslar ben en son 17 eylilde adet oldum. 19 ekim salı tahlilde 73 çıktı 4gün sonra değer 370 oldu tekrak iki gün sonra 669 oldu sizde artış iyimi hamileliğe doğrumu gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…