Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tatlım canım ya cektigimi cekiyorsun ama bizim sıkıntılarda ayrı olmamızdan geldiginde her şey düzelcek inş ikimizde cok geriliyoruz inan alah yardımcın olsun korkma her şey bir an olup bitiyormuş ben dogum sancısı cektişm sadece acılma olmadı hemde 3 gn 3 gece ama herkes böle degil bende böyleymiş rahim dar oldugu için acılma olmadı 2 santim normalinde 10 santimde doğum oluyor ondan sezeryan oldum inş normal dogum olur her şeyin güzeli normal olanıdır özletme arada gir canım

hayır arkadaşım kötü bi değer değil
geç döllenme olmuş olabilir benim de aynen senin gibi oldu
ama keseyide kalp atışlarını da gördük şükürler olsun.
canını sıkma, moralini bozma boş yere
milletin söylediğine de kulak asma.
önemli olan 2 günde bir 2 ye katlanarak yükselmesi.

mrb insan icindekileribiriyle paylasinca sanki yuku azaliyomus gibi geliyo.bir sorun yok biliyorum evet doktorlar da oyle diyor ve ben daha doktor kontrolune gitmeden stres yapmaya basladim.hani kan testi negatif ciktiya hemen kendimi birakiverdim.testi yaptiralibir hafta oldu belki rabbim icimdeki istegi gorur ve ben kontrole gidince hamile oldugumu ogrenirim.yarin doktoragitmeyi dusunuyorum hayirlisi.benim tek sorunum sabredemiyorumve hemen olsun istiyorum.bu arada sende hamilesin allah kolay dogumlar nasip etsin.sevgilerle....[/QUOTE]

rabbim gönlüne göre versin inş hayırlı haberlerle gel saol benim sezeryan gerci bu daha zor ceken bilir tşk ederim canım stres yapma kendine ii bak

canım bende bır tuhaflık var adetım her zamankınden az geldı ve kahverengı lekeler şeklınde anneme sordum heyecanlanma ama üstüne görme olmus olabılırsın dıkkat et dedı bende 2 kasımda kan testı yaptıracam bakalım hamılemıyım degıl mıyım cıkacak buyuk bır heyecan var dua edın hayırlısı ıse olsun

abrel 22 arkadasım ınsaallah hamılesındır canım bende oglum olursa muhammed koyacam allahın iznıyle canım sanırım sende muhammed gelıyor yazmıssın allah emosum senın benım ve tum bebek ısteyenlerın gönlüne göre versın canım amın hamıle olanlarında allah saglıklı bır sekılde evlatlarını almayı nasıp etsın aminn

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum allah'ım herkesin gönlündekini hayırlısından nasip etsin... Benim sat 01.10.2010 3 gündür kasıklarımda iğne batması gibi oluyordu dün dayanamayıp beta hcg yaptırdım 12,93 çıktı bugün sabah uyandığımda gögüslerimde ağrı vardı...benim sorum şu kasıklardaki batma bugün geçti ve adet günüme 4 gün var ve her adet dönemim yaklaşırken yüzümde beyaz başlı sivilcelerden olurdu ve yine oldu acaba hamile değilmiyim lütfen cevapsız bırakmayın beni...cadıarzu

aminnnnnnnnnnn
günaydın hamişm arkadaşlarım
iyi akşamlar datlummmmmmmmmmmmm ben bakana kadar akşam olduuu
ayy içimm kıpır kıpırr olduu yaa çok az kaldı miniğini almana ne güsell ya darısı başımıza inşalahhhhhhhh
sağlıkla gelsdin inşalahh aplamm sancılar başladığında hurma yemeye çalışşşş bak bi çok kişiden duyuyorum faydasını görmüşlerrr çok öptümm ya bizde çok özledik quuzm yaa

canım ya inşalahh hamilesindir hayırlı haberler vcer inşalahh

canım tebrikler hamilesinn normal canım batmalar falan adet belirtileriyle aynıı ama tesitini tekrarlatt inşalahh yükselir değerinn

cevabın için teşekkür ederim canım içimi rahatlattın...28 beklenen adet tarihim test alıp evde uygulayacağım umarım pozitif sonucu oradada görürüm.allah'ım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin...anne olmak kadar güzel bir duygu olamaz

tatlım ben zaten 6 aylık hamileyim ve oğlum olcak allahın izniyle 3 bucuk 4 ay sonra kucagımda olcak allah sana da nasip eder inş.

tatlım zaten pozitif hamilesin sen,n iş sadece hcg katlamasına kalmış pozitif aldın idrar testine gerek yok ki

tatlım akşam oldu hatta gece olcek sen yeni geldin gezdin mi kız o göbüşle

slm kızlar beni beğenmedinizmi hiç cevap yazan olmamış lütfen biraz bilgi istiyorum acaba verseniz olmazmı herkese sağlıklı bebişşler diliyorum

ay canım benimm idrara ne gerek var tatlımm maşalahh hamişsin
gerçi bende kanda hamile olduğumu öğrendiğim zaman sırf o çift çizgiyi görmek için test yaptım ve gördüm şükürler olsunn Allah kucağına almayı nasib etsin canımm
dimii canım anlatılmaz bu duyguu
tatlım akşam oldu hatta gece olcek sen yeni geldin gezdin mi kız o göbüşle

yok aplamm gı ne gezmesii otur otur şiştimm evdee kocişş işte yarın izinli inşalahh ama çıkamayız dışarı eşim kapmış şifayııı üşütmüş quzum yarın onunla ilgilenirimm
sen ne yaptın aplacımmm fındık nasıll

slm kızlar beni beğenmedinizmi hiç cevap yazan olmamış lütfen biraz bilgi istiyorum acaba verseniz olmazmı herkese sağlıklı bebişşler diliyorum

canım benim seni beğendimm ama walla hiç bi fikrimm yokk maleseff üzgünüm canımmmmopuyorumnanaktan

canım şimdi ne söylersem seni yanlış bilgilendiririm ama gebelik mucize gibi bi şey herkesin aynı olmaya biliyo anormal degerler ama birden katlayıp normal seviyeye gelebiliyor mesela kalb arkadaşımızda da gec döllenme olmuş degişken bir şey bu hormon inş vardır canım ondan cevap yazmadım takip et kafana takma progestanda ayrıca cok ii bir secim bebişimde bende kulandım kanamamı kesti şükür 6 aylık oldu darısı başına canım

o snele ilgilensin kız birde o göbüşle nasıl ilgilencen biliyormusun kocamda benle kilo almış hemde 86 kilo olmuş valla o kadar istiyodum kilo alsın benle şişiyo kurban olan rabbimin adeletine beraber şişiyoruz:))koçişim şişko komutan olcek fındık midemin altında ablası güzel oynadı eşimle konuştuk nette adetaa zıpladı karnımda kurban olam ogluşuma babasını hissetti sanırsam koçişimde göbüşee baktı sivri sivri olmuş sen nasılsın girmez oldun kimseler kalmadı bi kanki ikimiz kaldık

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bu ay çalışmalar pek nadir oldu zaten bu ay hiç bebek isteyesim yok adetime tam 8 gün kaldı dün gece 1-2 damla kırmızı renkte kan geldi nedendir bilmem adet oluyorum sandım ama durdu hayırdır inş. ilginçç boshayallersmile

hoşgeldin tatlım gözüm aradıgı arkadaşlardan birisin her an bi şey yazacan müjde vercen gibi şeyler içime doguyo ben hamile kalmışım haberim yoktu bi kaç damla kan gördüm megerse yerleşme kanıymış bebgimin inş sende öylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…