- 13 Kasım 2009
- 4.692
- 1.586
yok cnm üzülmüyorum zaten tüplerime baktırcam 1 hafta sonra felann eğer tıkanıklık olmamışsaa umudumu hiç kaybetmem ama tıkalıysa tüp bebk için beklicemeyvahedigeldismilecanım benim hakkında hayırlısı olsunnn üzülme tatam mıcnaım vardır bundada bi hayırr
yok cnm üzmüyorum hayırlısı olsunn ne yapalım vardır bundada bir hayırguclubacismilehayırlısı olsun emoşum. üzme kendiniopuyorumnanaktan
slm arkadaslar bende siteye yeni katilanlardanim.uc yildir dogum kontrol hapi kullaniyodum haziranda biraktim ve hemen hamile kaldim.iki bucuk aylik hamileyken turkiyeye tatile geldigim sirada tesadufen doktora gittim ve beebgimin bir aydir karnimda olu oldugunu ogrendim ve kurtaj oldum.kotu bir deneyimdi cunku esimde bende cok istiyoduk.kurtaj sonrasi ilaca basladim ve iki adetimide normal zamanda oldum sadece agri oldu,.bu ay korunmadim ve 11 gundur adet olamiyorum.6 gun gecime olunca kan testi yaptirdim ve sonuc negatif idrar testleri negatif.acaba yine de hamile olabilir miyim?cevaplariniz icin simdiden tsk ederim.
olsaydı çıkardı dicem ama çıkmaya bilirde çok nadir olarakk çıkmaya biliyo sen bence tekarar baktır şimdide çıkmazsa zaten ümidi kes bu aydannn hakkında hayırlısı olsunn cnmmm allah yakın zamnda göndersinn sana bebğinii:Saruboceq: