Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benim hakkında hayırlısı olsunnn üzülme tatam mıcnaım vardır bundada bi hayırr
yok cnm üzülmüyorum zaten tüplerime baktırcam 1 hafta sonra felann eğer tıkanıklık olmamışsaa umudumu hiç kaybetmem ama tıkalıysa tüp bebk için beklicemeyvahedigeldismile
hayırlısı olsun emoşum. üzme kendiniopuyorumnanaktan
yok cnm üzmüyorum hayırlısı olsunn ne yapalım vardır bundada bir hayırguclubacismile
slm arkadaslar bende siteye yeni katilanlardanim.uc yildir dogum kontrol hapi kullaniyodum haziranda biraktim ve hemen hamile kaldim.iki bucuk aylik hamileyken turkiyeye tatile geldigim sirada tesadufen doktora gittim ve beebgimin bir aydir karnimda olu oldugunu ogrendim ve kurtaj oldum.kotu bir deneyimdi cunku esimde bende cok istiyoduk.kurtaj sonrasi ilaca basladim ve iki adetimide normal zamanda oldum sadece agri oldu,.bu ay korunmadim ve 11 gundur adet olamiyorum.6 gun gecime olunca kan testi yaptirdim ve sonuc negatif idrar testleri negatif.acaba yine de hamile olabilir miyim?cevaplariniz icin simdiden tsk ederim.

olsaydı çıkardı dicem ama çıkmaya bilirde çok nadir olarakk çıkmaya biliyo sen bence tekarar baktır şimdide çıkmazsa zaten ümidi kes bu aydannn hakkında hayırlısı olsunn cnmmm allah yakın zamnda göndersinn sana bebğinii:Saruboceq:

yok cnm üzülmüyorum zaten tüplerime baktırcam 1 hafta sonra felann eğer tıkanıklık olmamışsaa umudumu hiç kaybetmem ama tıkalıysa tüp bebk için beklicemeyvahedigeldismile

yok cnm üzmüyorum hayırlısı olsunn ne yapalım vardır bundada bir hayırguclubacismile

olsaydı çıkardı dicem ama çıkmaya bilirde çok nadir olarakk çıkmaya biliyo sen bence tekarar baktır şimdide çıkmazsa zaten ümidi kes bu aydannn hakkında hayırlısı olsunn cnmmm allah yakın zamnda göndersinn sana bebğinii:Saruboceq:

canım inş yskın zamanda olacak sakın stress yapma

slm aplacımmmm kafam allak bullak yaa
çok şükür bi pronblem çıkmadı herşey güsel bebişim uzun boylu bi bebekmişş dr öle dedii ama bu ayrıntılı normaldee uzun süren bişey değilmiydi ya kısacık sürdüü sinir oldum göremedim bile bebeğimi sadece kalp atışını gördümm başka biryere gidecem herhaldee
burdaki dr fatike gönd-lendirmişti oraya gittimm ama ne bilim ya sinir oldumm

çok şükür datlım fındıkta iyi bizde sen nasılsın canı dinleniyosun dimii

canım benim çok şükür açılma yokmuşş dinlen bakk Allaha emanet olunn ebuş ne yaptı ki walla ben çok merak ediyorumm

canını sıkacak bir durum yok ama 2 ci düzey cabuk vermiyo hareketi nasıl ikinci düzey bu anlamadım bende uzun sürdügü kesin senin girdigin o zman 2 ci düzey degil ne kadar para verdin

pınarcım nasılsın iisindir umarım aklım sende kaldı ama düzelecek inş kendine ii bak tatlım öptüm ikinizide

arkadaşlar lütfen yardım benim adetime 4 gün var ama mr randevum olduğu için işi riske atmama adına dün kan tahlili yaptırdım,sonuç 8.40 çıktı doktor var gibi dedi ama sizce durum nedir umutlanmalımıyım bilmiyorum,ya da mr a girmek doğru olur mu sizce mr ın zararı olur mu ne dersiniz bebiş var mıdır,

canını sıkacak bir durum yok ama 2 ci düzey cabuk vermiyo hareketi nasıl ikinci düzey bu anlamadım bende uzun sürdügü kesin senin girdigin o zman 2 ci düzey degil ne kadar para verdin

canımm bilmiyorum ki anlayamadımm ya sinir oldum çok şükür bi problem yokk bebeğimde ama işte ayrıntılı mı değil mi onu anlayamadmm

aman tatlım dikkat et kendine acılma olmaması cok ii oglumda vardı bi ara serum yedim düzeldi 9 aylık oldu stres olma aama kesinlşikle dinlen canım evet ebuş gitti sanırım demek annesinde net yok umarım bir ara girerde haber verir artık dogumu yakın onun darısı bizim başımıza şu bebişimi bi kucagıma alsam ya sizde ne ii olcak cok agırlaştım şimdiden ya öpüyorum canım benim allaha emanet olun

evet canım ya bende çok agırlaştım şekerimde düzeldi çok şükür ama prensesim çok korkuttu bizi teyzesi
kilosuda iyiymiş 800 gram

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar lütfen yardım benim adetime 4 gün var ama mr randevum olduğu için işi riske atmama adına dün kan tahlili yaptırdım,sonuç 8.40 çıktı doktor var gibi dedi ama sizce durum nedir umutlanmalımıyım bilmiyorum,ya da mr a girmek doğru olur mu sizce mr ın zararı olur mu ne dersiniz bebiş var mıdır,

cavabin icin tesk ederim bekliyorum az da olsa bir umit var icimde

evet canım ya bende çok agırlaştım şekerimde düzeldi çok şükür ama prensesim çok korkuttu bizi teyzesi
kilosuda iyiymiş 800 gram

maş. canım çok şekerine cok sevindim dikat et meyvelerdede varmış haberin olsun yemene dikkat et dinlen canım

--------------------------------------------------------------------------------

sonucun pozitif riske atma yaptırma bence beklemen gerek ama sen bilitrsin hayırlısı olsun inş

slm kızlar çarşamba kan testi yaptırmıştım sonuç 13.78 çıkmıştı bugün tekrarladık o da 34.10 çıktı acaba gelişme varmı bide dr progestorunun iğnesini verdi 3 günde 1 vurduracam mutlaka cevap yazın bekliyorum teşekkürler

mrh arkadaşlar size bir sorum olacak dün sabah çok kötü bir kasık agrısıyla uyandım ve dayanamayıp hastaneye gittim adetime bir hafta olmasına ragmen kan testi yaptırdım beta hcg değerim 10.4 çıktı laborant pozitif gibi dedi ama doktor negatif deyip beni başından savdı ayrıca bi kaç gündür kahverengi çok az bi akıntı var gebemiyim değilmiyim bilmiyorum ne yapmalıyım onuda ne olur bi fikir verin bana..

slm cnm ya 5in üstünde olunca pozitif oluyomuş ama net sonuç adet tarihinde belli olurmuş yükselirse gebelik normal gidiyor anlamına geliyormuş ben de okuduklarımdan öğrendim inşallah vardır

mrh arkadaşlar size bir sorum olacak dün sabah çok kötü bir kasık agrısıyla uyandım ve dayanamayıp hastaneye gittim adetime bir hafta olmasına ragmen kan testi yaptırdım beta hcg değerim 10.4 çıktı laborant pozitif gibi dedi ama doktor negatif deyip beni başından savdı ayrıca bi kaç gündür kahverengi çok az bi akıntı var gebemiyim değilmiyim bilmiyorum ne yapmalıyım onuda ne olur bi fikir verin bana..

bak arkadaşa cok güzel cevap yazmışın ama senin sorunun net cevabı bu yükselecek inş daha cok var bende adetime 12 gün kala 21.47 cıkmıştı içini ferah tut ayrıca gebelikte akıntı kacınılmaz merak wetme kan olmadıgı sürece

ben kendimi bildim bileli adetlerim cok duzenlidir bir gun bile sasmaz bu evlenince mafoldumbende hic degismedi.ben en son 14 eylulde adet oldum ve adet sonrasi iki gun hap alip sonra biraktim .25 eylulde aniden kanamam oldu uc gun surdu ama sadece ilk gun cok oldu.doktora gittim sorun yok kurtaj sonrasi normal dedi ve bana kanama durdurucu bir ilac verdi bende kullanmadim.kurtaj sonrasi olabilir fakat ben kurtaj sonrasi normal gunumde iki adet gecirdim.hamile olmadigimi tlf ile ogrendim kan degerlerim nedir bilmiyorum.11 gundur adet sancisi gibi sancimvar sanki olucakmisim gibi,surekli idrara cikiyorum,midem bulaniyor,karnimgozle gorulur sekilde sis 11 gunde 6 test yaptim .uc testimi yanlislikla ovulasyon testi almisim onlar pozitif cikinca hamileyim sandim digerleri negatif.kistim yok herhangi bir hastaligimda yaklasik bir aydir korunmasiz iliski yasamama ragmen nasil hamile degilim anlamiyorum.strese girdim napicam bilmiyorum.burdaki doktorlar herseye normal diyor cildirmak uzereyim.

ben daha 23 yasindayim 3 yillik evliyim genc ve onumde cok seneler olmasina ragmen bi bebgim olmasini cok istiyorum herhangi bir engelde yok.ben anneligi iki bucuk ay yasiyabildim sadece ama o kucuk zamanda sanki yillarin birikmis mutlulugunu yasadim esimle.kendimi cok hazirlamistim anne olmaya.ilk aylar olmasina ragmen karnim hizla buyuyodu hersey yolunda gidiyo diye zannederken meger bir aydir karnimda olu bi bebegi tasiyomusum.doktor gercegi bana soylerken inanmadim yanlislik var dedim.biraz daha gec haberim olsa bende beebgimle olucektim.bu tecrubeden sonra anne olmayi cok istiyorumbir okadar da korkuyorum ya yine ayni seyi yasarsam diye...allah herkesin gonlune gore versin kimisi karnindaki bebkten kurtulmak ister kimiside bebegim olsun ister.hepimiz icin hayirlisi olsun cok uzun bir yazi ama icimdekileri sizlerle paylasmak istedim...

abrel22 slm cnm ya çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca yani hamilemiyim ayy inşallah umarım söylediğin gibi olur çok kafama takılmıştı çok teşekkür ederim:)

bak arkadaşa cok güzel cevap yazmışın ama senin sorunun net cevabı bu yükselecek inş daha cok var bende adetime 12 gün kala 21.47 cıkmıştı içini ferah tut ayrıca gebelikte akıntı kacınılmaz merak wetme kan olmadıgı sürece

abrel22 slm cnm ya çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca yani hamilemiyim ayy inşallah umarım söylediğin gibi olur çok kafama takılmıştı çok teşekkür ederim:)

selam abrelcım kalbcım bynkutluaycım... ben dogum ıcın anneme geldım 20 saat yol yani :)) nasılsınız canlar...

Allah herkesın gonlune gore versın bekleyen arkadaslar...

X