Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kckklbk;benim bugün idrar testim silik çıktı, kanda baktırdım hemen 0,90mış:KK43:( 0,90 idrar testinde çıkmaz diy düşünüyorum nasıl oldu anlamadım. ben eylül 27de çatlatma iğnesi olmuştum

canım bişey sorcaktım senin adetin ne kadar gecikti?
benim de durumum aynen senin gibiydi bugün adet oldum.ilk defa 5 gün gecikti.birazdan doktora gitçem. yani kan testleri %99 doğru çıkıyor. (yani gebelik yok) ama hayırlısı allah gönlüne göre versin herkesin.

Selam;
Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Benim iki ay önceki adet tarihim 24 temmuzdu; sonraki 18 ağustos,en son da 13 eylülde adet oldum. Yani 33 günde bir adet oluyorum. hesaba göre 15 eylülde adet olmam gerek. şimdi gebelik testi alsam acaba gebeysem belli olma şansı varmıdır ki?????? Çok istiyorum...

Bu arada hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum... Benim gibi beklemede olan arkadaşlara da sabır diliyorum. umarım herşey istediğimiz gibi sonuçlanır.

Selam;
Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Benim iki ay önceki adet tarihim 24 temmuzdu; sonraki 18 ağustos,en son da 13 eylülde adet oldum. Yani 33 günde bir adet oluyorum. hesaba göre 15 eylülde adet olmam gerek. şimdi gebelik testi alsam acaba gebeysem belli olma şansı varmıdır ki?????? Çok istiyorum...

canım nasıl hesapladın anlamadım 25-26 günde bir oluyosun 33 ü nasıl hesapladın.ayrıca 15 ekim demek istedin herhalde ama benim tahminimce adet olmalıydın şuan.

kckklbk;benim bugün idrar testim silik çıktı, kanda baktırdım hemen 0,90mış:KK43:( 0,90 idrar testinde çıkmaz diy düşünüyorum nasıl oldu anlamadım. ben eylül 27de çatlatma iğnesi olmuştum

canım bişey sorcaktım senin adetin ne kadar gecikti?
benim de durumum aynen senin gibiydi bugün adet oldum.ilk defa 5 gün gecikti.birazdan doktora gitçem. yani kan testleri %99 doğru çıkıyor. (yani gebelik yok) ama hayırlısı allah gönlüne göre versin herkesin.

benim 14 eylül son adet tarihim, çatlama iğnesinde 14 gün sonra net sonuç çıkar diye biliyorum.. henüz adet olmadım bakalım canım..
doktora gitmişsin, ne dedi doktor?
Allah sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin tüm isteyenlere:CüvCüv::CüvCüv:

nazz 81 evet canım 15 ekim demek istedim bir internet sitesinde hesaplama 33 günde bir çıktı...
yaaaaaaaa ben az önce idrar testi yaptım çıkmadı 3 aydır test yapıyorum bişey olmuyor çıldırmak üzereyimbenneyaptımki

ya çok üzülüyorum bugün bu konuda bütün yazılanları okudum... çok umutlanmıştım bazı arkadaşlar adetten bir gün önce test yapmışlar pozitif çıkmış bende buraya yazdıktan iki saat sonra yapayım dedim çok üzüldüm sonuca:KK43::KK43::KK43:

internet hesabı yanlış olmuş evet, şimdi günleri saydığımda 25. ya da 26. gün adet oluyormuşum. e o halde gerçekten benim şimdi adet olmam lazım. Ya ben gidip kan testi yaptıracağım.adet olmam gerektiği konusu dışında hiçbir belirti yok ama dayanamayacağım.

kızlar ben adete 4 gün kala yaptırdım 8,39 çıktı,
2 gün sonra yani adete 2 gün kala 34,11
3 gün sonra yani adeti 1 gün geçe 167,6

normal gidiyor sanırım..

arkadaşlardan bende yeni üyelerdenim ve hamileyim 4 haftalık.(çok garip ama 2 haftalıkken anlamıştım)3. haftanın ortasında 2 gün adet gibi kanama oldu çok az sancı,2 gün az kanamam oldu,eşimle dr gittik kan testi 800 çıktı,ama kese görünmedi dr dış gebelik veya düşük olabilir dedi,bir hafta sonra gel dedi.dr gittiğim gün biraz sancım vardı sol kasığımda eve geldim koyu kırmızı kan geldi ve büyük denebilecek bir parça düştü galiba ama emin değilim ilk kez yaşıyorum ve şimdi sol kasığımdaki ağrı bacağimda ağrı yapıyo ve artık az az kahverengi kan geliyo,ayrıca hamile gibi hissetmiyorum artık yeni evliyiz bu kadar erken çocuk istemiyoduk ama o düşen parçayı görünce çok kötü oldum durup durup aklıma geliyo sizce bizi bıraktı mı?:sinifsinif:

cnm bn dıs gebelik yasadıgımda ole olmustu heem doktora git derim dıs gebelik cok tehlikeli bn öümden döndüm

çok üzülüyorum dr'um dedi zaten dış gebelik olabilir,yarın gidiyim ben o zaman çok korkuyorum kürtajdan,allaha dua ediyorum başka napım.senin içinde çok üzüldüm umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın.

mrb dün kan tahlili yaptırdım adetim 5gün gecikmişti beta HCG değerim 1000 in üstünde çıktı doktor bir hata olabileceğini düşünüp yeniletti... sonuç aynı çıkınca hemşireler 4-5haftalık olabileceğini söylediler.çevreden de çoğul gebeliklerde böyle yüksek çıktığını duydum.benm de eşiminde ailesinde ikiz var hatta eşimin kardeşinin ikiz çocukları var yani bu ihtimalide taşıyoruz.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.doktordan aldığımız randevu günümüz henüz gelmedi 6haftadan önce zaten belli olmaz dediler....

mrb dün kan tahlili yaptırdım adetim 5gün gecikmişti beta HCG değerim 1000 in üstünde çıktı doktor bir hata olabileceğini düşünüp yeniletti... sonuç aynı çıkınca hemşireler 4-5haftalık olabileceğini söylediler.çevreden de çoğul gebeliklerde böyle yüksek çıktığını duydum.benm de eşiminde ailesinde ikiz var hatta eşimin kardeşinin ikiz çocukları var yani bu ihtimalide taşıyoruz.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.doktordan aldığımız randevu günümüz henüz gelmedi 6haftadan önce zaten belli olmaz dediler....

Slm ipektmr, adetin kaç günde bir oluyordu?
bende 5. haftaya girdiğimde yaptırdım tahlili ,yani beklenen adetin 4 gün gecikmesinden sonra Bhcg 2.330 çıktı, 3 gün sonra yine yaptırdım 5. hafta bitip 6. haftaya girdiğim gün 6.387 çıktı bu normal değerler içerisindeymiş, yani seninde normal gebelik gibi görünüyor.

Birde ikiz gebeliğin genetik olması için kadının kendi tarafında olamsı gerekiyormmuş, yani eşinin ikiz olması yada ailesind eolmasının bir önemi yokmuş. Ama günümüzde ilaçlar ve tüp beek sayesind eikiz veya çoğul doğumlar arttı zaten.

hayırlısı olsun inşallah sağlıklıca kucağına alırsın send bebeğini

ktg cnm dr'umu aradım kesen gözükmüyo görmeden birşey diyemem diyo o yüzen cumartesi sabah gel ded,sence geç kalınmaz di mi,senden donra korkmaya başladım mafoldumben

merhaba
benim de adetim 5 gün gecikti son adet 10 eylüldü dün kan testi yaptık bhcg 2.93 çıktı bu değer hamile olduğumu gösterirmi? nette bütün siteler daha yüksek değerler gösteriyo ?ama sanırım senin de düşükmüş gebeliğin devam ettimi bilgi verebilirmisin
çok teşekkürler

merhaba
benim de adetim 5 gün gecikti son adet 10 eylüldü dün kan testi yaptık bhcg 2.93 çıktı bu değer hamile olduğumu gösterirmi? nette bütün siteler daha yüksek değerler gösteriyo ?ama sanırım senin de düşükmüş gebeliğin devam ettimi bilgi verebilirmisin
çok teşekkürler

canım hamile değilsin değer en az 5in üzerine çıkmalı ki o zaman bile hamilelik var denemiyor....biraz daha bekle olmazsan dr git...

inşallah bu ay gelir bebişin..

gulyhas senin değerin 2.33 çıktığında hamilemiydin?
bu değerler kaç haftalık hamileyken çıktı , şimdi hamilemisin?

tşkler

ben dayanamadım dr gittim bugün,test yaptırdım değer 0 çıktı ,içimde bişey kalmamış istemiyoduk ama böyle olunca da kötü olduk insan tuhaf varlık...rabbim herkese güzel mutlu huzurlu hamilelikler nasip etsin ,kimse böyle şeyler yaşamasa ne güzel olur...:Saruboceq:

X