Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arakadaşlar merhaba ben adetim geçtikten 4 gün sonra yaptırdım yani dün ve hamile olduğumu öğrendim değerde 870,3 yarında doktoroa gidicem sizce değer nasıl bilgi verirseniz çok sevinirm

27 ağustos 2009 son adet tarihimdi 06 ekimde kan testi yaptırdım beta hcg değerim 489 çıktı 09 ekimde yani bugün 940 çıktı.değerlere bakıldığı zman 3-4 haftalık hamile çıkıorum.ama doktorun hesaplamasına göre 5-6 haftalık hamile olmam gerekyormuş .ultrasonda keseyi henüz göremedi sorun olabilir dedi .ben bu yorumundan hiçbirşey anlamadım ve çok üzüldüm.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin bu konuda

Beta hcg 1500 değerlere gelmeden kese gözükmezsi sizin bellki geç döllenme olmuş doktorlar her türlü sıkıntıyı söyler sizin yapmanız gereken 11 ekimde tekrar bi beta hcg yaptırıp iki katına çıkıyormu kontrol etmenizdir..hayırlı olsun.

1500 lÜ deĞerlere gelmeden kesenın gÖrÜlemeyeceĞını okumuŞtum bende.ama doktor bılmıyor sanırım:)

anladım bence bu durumda da tek bi doktora bağımlı kalmamanız her yiğidin yoğrut yemesi farklı biliosunuz çok kafanızı kurcalıyorsa şuanki durumunuz başka bi doktora da görünmenizi tavsiye ederim...

Kızlar benim için ne dersiniz dün beta hcg sonucum 0,100 çıktı :KK43: ılişkinin üstünden 10 gun geçmişti hemşire bir hamilelik varsa değer düşük bile olsa bu dönemde çıkar demişti... Ama hala göğüslerim çok şiş ve ağrıyor. Bunun sebebi ne olabilir :KK43:

canım benim de göğüslerim çok hassaşlaşmıştıı.ama en belirgin özellik kasıklarıma ani giren ağrılardı. hiç mide bulantısı olmadı mesala.yani bu özellikler kişiden kişiye değişiyor

benim beta hcg'm ilişkiden 10 gun sonra 0,100 çıktı ama göğüslerim hala devam :KK43: bu niye acaba diye düşünüyorum ..

ilk defa yazmaya cesaret ettim, adetime 3_4 gün var, bugün kan testi yaptırdım 5,4 dendi, birkaç gün sonra yeniden yaptırıp doktorunuza gidin dendi, şuan pozitif görünüyormuş. benim düşüncem sonradan negatifleşir mi arkadaşlar? buana kadar acaba hamilemiyim diye düşünürken şimdi değişir mi bu diye düşünüyorum :S

deli divane hamilelik gözüküyor cnm 2 gün sonra tekrar yaptır ikiye katlarsa hamilelik devam eder.hayırlı olsun cnm.

benim beta hcg'm ilişkiden 10 gun sonra 0,100 çıktı ama göğüslerim hala devam :KK43: bu niye acaba diye düşünüyorum ..

neslihancım tüp bebekte bile döllenen yumurtayı koyduklarında 12.gün kan testi istenior ve döllenen yumurta da 3 günlük olduğu için toplam 15 gün sonra gebelik varsa yoksa çıkıyorr ve sende de geç döllenme olduysa ki öye çünkü döllenen yumrta anca 1 hafta sonra rahme yerleşiorr çok acele etmişin umutlarını soldurma....adetine 4 gün kala baktırmanı tavsiye eder hayırlısını dilerim.

ilk defa yazmaya cesaret ettim, adetime 3_4 gün var, bugün kan testi yaptırdım 5,4 dendi, birkaç gün sonra yeniden yaptırıp doktorunuza gidin dendi, şuan pozitif görünüyormuş. benim düşüncem sonradan negatifleşir mi arkadaşlar? buana kadar acaba hamilemiyim diye düşünürken şimdi değişir mi bu diye düşünüyorum :S

aynen mayısta benimde öyle çıktı ama malesef adetle sonuçlanmıştı canım umarım seninkide öyle çıkmaz

arkadaşlar benim beklenen adet tarihim 6 ekimdi. ben ayın 8inde kan testi yaptırdım sonuç 0,6 çıktı. doktor gebelik yok dedi.ancak hala adet olmadım. doktor adet olmazsan 12sinde tekrar gel dedi. adetim ilk defa gecikiyor daha önce hiç olmamıştı. bu arada 23 eylülde çatlatma iğnesi vurdurdum ve muhtemel döllenme o günlerde diye biliyoruz. nolur bişeyler söyleyin acaba geç döllenme olup gebelik kanda çıkmamış olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum :)

benim bugün idrar testim silik çıktı, kanda baktırdım hemen 0,90mış:KK43:( 0,90 idrar testinde çıkmaz diy düşünüyorum nasıl oldu anlamadım. ben eylül 27de çatlatma iğnesi olmuştum

neslihancım tüp bebekte bile döllenen yumurtayı koyduklarında 12.gün kan testi istenior ve döllenen yumurta da 3 günlük olduğu için toplam 15 gün sonra gebelik varsa yoksa çıkıyorr ve sende de geç döllenme olduysa ki öye çünkü döllenen yumrta anca 1 hafta sonra rahme yerleşiorr çok acele etmişin umutlarını soldurma....adetine 4 gün kala baktırmanı tavsiye eder hayırlısını dilerim.

Canım doktorum şüpheli ilişkiden 10 gun sonra kanda çıkar demişti bir de geç döllenme olması imkansız çünkü yumurtlama donemim olarak hesapladığım tarihte birlikte olduk eşimle ve o tarihten sonra ben annemi ziyarete gittim yani yumurtlama donemimde kaldıysam hamile kaldım kalamadıysam olmadı :KK43: Geç döllenme bildiğim kadarıyla yumurtlamanın geç gerçekleşmesiyle alakalı oluyor yani eğer hamile kalsaydım 10. gün çıkardı en azndan doktor 10. günde belli olur demişti.. Ama hiç değer yok yani 3, 4 falan olsa bile umutlanacaktım, aksine 0,1 koca koca negatif :KK43:

Arkadaşlar Merhaba
Ben de ilk tüp bebek denememden sonra 9. gün idrar testi yaptım 2. çzgi silik çıkmıştı...12.gün (yani dün) kan testimde hcg 57 çıktı...Yani pozitif dedi dr...Yarın tekrar gidicem umarım değerim 2'ye katlanır....

X