- 3 Eylül 2009
- 12
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta oluyor .. kısmet hayırlısı bakalım..şüpheli ilişkin kaç gün önce arkadaşım ?
benim beta hcg'm ilişkiden 10 gun sonra 0,100 çıktı ama göğüslerim hala devam bu niye acaba diye düşünüyorum ..
deli divane hamilelik gözüküyor cnm 2 gün sonra tekrar yaptır ikiye katlarsa hamilelik devam eder.hayırlı olsun cnm.
ilk defa yazmaya cesaret ettim, adetime 3_4 gün var, bugün kan testi yaptırdım 5,4 dendi, birkaç gün sonra yeniden yaptırıp doktorunuza gidin dendi, şuan pozitif görünüyormuş. benim düşüncem sonradan negatifleşir mi arkadaşlar? buana kadar acaba hamilemiyim diye düşünürken şimdi değişir mi bu diye düşünüyorum :S
neslihancım tüp bebekte bile döllenen yumurtayı koyduklarında 12.gün kan testi istenior ve döllenen yumurta da 3 günlük olduğu için toplam 15 gün sonra gebelik varsa yoksa çıkıyorr ve sende de geç döllenme olduysa ki öye çünkü döllenen yumrta anca 1 hafta sonra rahme yerleşiorr çok acele etmişin umutlarını soldurma....adetine 4 gün kala baktırmanı tavsiye eder hayırlısını dilerim.
aynen mayısta benimde öyle çıktı ama malesef adetle sonuçlanmıştı canım umarım seninkide öyle çıkmaz