Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar salı günü kan testi yaptırdım.beta hcg değerim 489,98 çıktı.doktor çok düşük bir değer cuma günü bi daha gel yapalım dedi.içim içime sığmıyor.gerçekten çok mu düşük değer.

arkadaşlar salı günü kan testi yaptırdım.beta hcg değerim 489,98 çıktı.doktor çok düşük bir değer cuma günü bi daha gel yapalım dedi.içim içime sığmıyor.gerçekten çok mu düşük değer.

canım adetinden ne kdar geçti kaç haftalık hamilesin ki değer düşük dedi doktor?

Arkadaşlar merhaba
10 gün önce şüpheli bir ilişkide bulundum adet gunume 1 hafta var çok heyecanlıydım bekleyemediğim için bugün gittim 4 tane idrar testi aldım bir de kan testi yaptırdım.
sırasıyla oncomed, pyro clinice ve laboquick adlı testleri yaptım, negatif-negatif-pozitif(çooook ama çok silik bir çizgi) çıktı :KK43: Kan testimin sonucu 0,100 :KK43: Kan testinde negatif olunca çok üzülmüştüm. ıdrar testlerinden birinde çok silik çizgi çıkınca kafam karıştı sizce test mi bozuk? Veya yanlış reaksiyona mı girdi :KK43:

Arkadaşlar merhaba
10 gün önce şüpheli bir ilişkide bulundum adet gunume 1 hafta var çok heyecanlıydım bekleyemediğim için bugün gittim 4 tane idrar testi aldım bir de kan testi yaptırdım.
sırasıyla oncomed, pyro clinice ve laboquick adlı testleri yaptım, negatif-negatif-pozitif(çooook ama çok silik bir çizgi) çıktı :KK43: Kan testimin sonucu 0,100 :KK43: Kan testinde negatif olunca çok üzülmüştüm. İdrar testlerinden birinde çok silik çizgi çıkınca kafam karıştı sizce test mi bozuk? Veya yanlış reaksiyona mı girdi :KK43:

idrar testleri bozuk olsa da kan testi %99.9 kesindir canım yanıldığı çok nadirdir ki diğer 2 idrar testin de negatif. kan testindeki 0.100 de negatif olduğunu gösteriyor canım azcık bi ihtimal olsa az biraz bi değer olurdu kanımca sanırım sonuca güvenmelisin hamiş değilsin ama aklın yatmadıysa bi doktora görün derim.

Evet hatalı pozitif çok nadirmiş :KK43: Önceden okuyorum diye istemiyordum ama ne olduysa birden bebekten baska bir şey düşünemez oldum bu ay da ilk defa bilinçli olarak denedik. Ama ilişkinin üstünden 10 gun geçti pozitif olsa en azından 10un üstünde olur değer diye düşünüyordum :KK43:

bugun 0,100 çıktığına göre bugünden sonra artması gibi bir durum olamaz değil mi? :KK43:

zor canım. idrardaki pozitife güveniyorsan o testin hatalı olduğu belli. çünkü önce kanda yoğunlaşacak ki - genelde 100 üstü- idrar testinde çıkıcak. 0.1 iken idrarda çıkmaz canım.

Ah yaa olmadı demek ki bu ay :KK43: Gelecek aya kaldık.. Bu defa 1 hafta onceden test yapmıcm beklicm sonra test yaptırıcam, şimdi yaptırmasam 1 hafta daha umutlu olurdum belki :KK43:

Ah yaa olmadı demek ki bu ay :KK43: Gelecek aya kaldık.. Bu defa 1 hafta onceden test yapmıcm beklicm sonra test yaptırıcam, şimdi yaptırmasam 1 hafta daha umutlu olurdum belki :KK43:

testi birr hafta önce mi yaptın :uhm: canım ben adetin geçtikten sonra sandım. bence umudunu koru sen hatta çalış geç yumurtluyor olabilirsin boşuna ay kaybetme sırnaşık şey hadi bakalım sıkı çalış

evet reglime 1 hafta var, ilişkinin üstünden de 10 gün geçti.
hemşire kanda çıkar bu sürede demişti :KK43:
0,1 çıktı :KK43:

adetlerim çok düzenli değil son adetim 15inde baslamıstı :KK43: adetten sonraki 13-16. günler genelde yumurtlama gunleri olarak gosterilmiş ama her kadında farklı tabii, ben regllerimden emin olamadığım için o zmn yumurtlama donemim miydi bilemiyorum. ama umutlanmıstım goguslerim şişti agrıyor aylaları bombeleşti falan hamileyim diye inanmıstım çok, 0,1 çıkınca yıkıldım o yüzden :KK43:

adetlerim çok düzenli değil son adetim 15inde baslamıstı :KK43: adetten sonraki 13-16. günler genelde yumurtlama gunleri olarak gosterilmiş ama her kadında farklı tabii, ben regllerimden emin olamadığım için o zmn yumurtlama donemim miydi bilemiyorum. ama umutlanmıstım goguslerim şişti agrıyor aylaları bombeleşti falan hamileyim diye inanmıstım çok, 0,1 çıkınca yıkıldım o yüzden :KK43:

canım benim adetlerim çok düzenlidir. ancak yumurtlama günüm adetimden bir hafta öncedir. yani bunun düzenle felan alakası yok. bence sen çalışmalara devam et ne olur ne olmass. şakkıdı

edicem bakalım bu defa olmadı belki önümdeki 1 hafta içinde bir şeyler olur olmadı gelecek aya kaldık :KK70: bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah yüce Rabbim.

edicem bakalım bu defa olmadı belki önümdeki 1 hafta içinde bir şeyler olur olmadı gelecek aya kaldık :KK70: bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah yüce Rabbim.

inşallah canım hepimizi için mübarek günde allah dualarımızı kabul etsin bebişler versin bize :Saruboceq:

Nevki'cim canım burdaymışsın kan tahlili sonucuna rağmen emin olamıyorum göğüslerim hala çok şiş ve ağrıyo :KK43: acaba bu neden olabilir?

X