- 10 Temmuz 2009
- 34
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testini bugün yaptırdım tekrar 0,06 çıktı, değilmişim, çok da üzülmedim, hem yeni istemeye başlamıştık, hem de biraz daha zamanımız olduğunu anladım geçen 1 hafta içinde.. :) Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı zmanda hayırlısıyla nasip etsin..(amin..)
hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.Bu arada kan testi kesin güvenilirmidir arkadaşlar?ben korunmasız ilişkimden 2 ay sonra yaptırdım negatif çıktı .sizce yanlış çıkma ihtimali varmıdır?ondan önceki idrar testimde pozitif çıkmıştı.ama kanda 2 kere yaptırdım negatif.hangisi doğruu?
gulyhas senin değerin 2.33 çıktığında hamilemiydin?
bu değerler kaç haftalık hamileyken çıktı , şimdi hamilemisin?
tşkler
ne kadar yalnız kaldım kimse bana cevap vermiyor? adetimden de ses yok tekrar gidip test yaptırmaya da korkuyorum.
adetim 3 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. adet olmazsam 5 gün sonra yaptırsam tekrar acaba yükselir miki yaaaa öffffff.....(
kuzey 16 dilerim pazrtesi istediğin sonuç çıkar...
nursenaaa zaten 13ünde olmam gerekiyorsu 15in de yaptırdım sonuç ortada 0,2 yaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah olmam da 22 sine kadar olmazsam idrar testi yapacağım bakalım. utanıyorum artık kan testi yaptırmaya hem eşimden hem sürekli kan verdiğim poliklinkten...
deli divane inşallah bebeğin vardır ondan karnın şişiyordur inşallah akıntın gebelik belirtisidir...
ya ben çok istiyorum yaaaaa takıntım oldu iş güç ev hiçbişey düşünemiyorum artık allahım nolurrrrrrrr.... bekleyenlere de ver.....
nursena durumdan haberdar et...
(benim kafamı karıştıran şu, gerçi pek bilgim yok bu konularda. geçen hafta yaptırdığım kan testinde 5,4 çıkmıştı, pozitif görünüyor denmiştir, 1 hafta sonra yani dün 0,06 gibi çıktı negatif dendi. bu ani düşme nasıl olur? ben hala adet bekliyorum salı günü olmam gerekirdi.)
canım iki kan testini de aynı yere mi yaptırdın? Belki hata yapmışlardır. tekrar test yaptırsana merak ettim şimdi...
Canım ben en son 8 ekimde kanda baktırdım yine negatif.yani 2 ayı geçti.kanda çıkmaması imkansız.bende kesinlikle yok hamilelik.inş sende vardırda hayırlı haberlerini alırız