Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kan testini bugün yaptırdım tekrar 0,06 çıktı, değilmişim, çok da üzülmedim, hem yeni istemeye başlamıştık, hem de biraz daha zamanımız olduğunu anladım geçen 1 hafta içinde.. :) Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı zmanda hayırlısıyla nasip etsin..(amin..)

kan testini bugün yaptırdım tekrar 0,06 çıktı, değilmişim, çok da üzülmedim, hem yeni istemeye başlamıştık, hem de biraz daha zamanımız olduğunu anladım geçen 1 hafta içinde.. :) Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı zmanda hayırlısıyla nasip etsin..(amin..)

hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.Bu arada kan testi kesin güvenilirmidir arkadaşlar?ben korunmasız ilişkimden 2 ay sonra yaptırdım negatif çıktı .sizce yanlış çıkma ihtimali varmıdır?ondan önceki idrar testimde pozitif çıkmıştı.ama kanda 2 kere yaptırdım negatif.hangisi doğruu?

hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.Bu arada kan testi kesin güvenilirmidir arkadaşlar?ben korunmasız ilişkimden 2 ay sonra yaptırdım negatif çıktı .sizce yanlış çıkma ihtimali varmıdır?ondan önceki idrar testimde pozitif çıkmıştı.ama kanda 2 kere yaptırdım negatif.hangisi doğruu?

teşekkür ederim canım, ben de merka ediyorum açıkcası yanlış olma ihtimali var mıdır diye? 3 gün geçti hasta olmadım, ama bugün midem de bulanmaya başladı aniden birşeye karşı oluveriyor.. belirtiler hamilelik yönündeydi hayırısı aslında ama pazartesiye kadar hasta olmazsam kendim test yapmayı düşünüyorum..

gulyhas senin değerin 2.33 çıktığında hamilemiydin?
bu değerler kaç haftalık hamileyken çıktı , şimdi hamilemisin?

tşkler

benim değerim 5. haftada bakıldı yani beklenen adetimi 4 gün geçe bakıldı, 2,33 değil 2.330 çıktı 3 gün sonrada 6.387 çıktı, bir yanlış anlaşılma oldu galiba.
evet 7. haftadayım şuan doktora gideceğim haftaya kalp atışlarını duymak ve ultrasonla görmek için. önceki Doktor benim kafamı karıştırdı sanki dış gebelik olabilir yada kese boş olabilir yada beslenme kesesini göremedim henüz falan dedi.5 haftalıktım ilk gittiğimd ebir kaç kezde gittim göremedi.

pazartesi gidecem bakalım inşallah görürüz bebişi

adetim 3 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. adet olmazsam 5 gün sonra yaptırsam tekrar acaba yükselir miki yaaaa öffffff.....:KK43::-)(

ne kadar yalnız kaldım kimse bana cevap vermiyor? adetimden de ses yok tekrar gidip test yaptırmaya da korkuyorum.

canım bende adetim 10.gün gecikmesinde yaptırdım 0,36 çıktı yani negatifff şimdi 30.günmdeyim yani bugün 2.adet olma günm geldii ptesi kan testi yaptrcam canm tekrar offf yaaa 1 hafta önce kendm idrar testi yaptm negatiftii öfff %90 değilmdirrr ama merak ediorumm

ne kadar yalnız kaldım kimse bana cevap vermiyor? adetimden de ses yok tekrar gidip test yaptırmaya da korkuyorum.

garanti olsun diye adet olmazsan 1 hafta daha bekle tekrar yaptır kan testini belki geç döllenmedir.ne zaman en son ilişkiye girdiğini hatırlıyorsan o günden 20 gün sonra hatta 15 gün sonra kanda net çıkıyormuş.dün doktor söyledi

2.adetin geldiyse nerdeyse 7 yada 8 haftalık olmuştur.neden kan testi için bu kadar bekledinki yaptırsan çıkardı zaten

adetim 3 gün gecikmişti kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. adet olmazsam 5 gün sonra yaptırsam tekrar acaba yükselir miki yaaaa öffffff.....:KK43::-)(

bende de durum aynı sayılır, hala adet olmadım, ama akıntım çok, mesela çarşıda yarım saat önce birşeyler geldiğini hissettim akıntıymış yine :S anlayamadım hiç bu kadar gecikmemiştim, karnım da şiş kaldı öyle :S

kuzey 16 dilerim pazrtesi istediğin sonuç çıkar...
nursenaaa zaten 13ünde olmam gerekiyorsu 15in de yaptırdım sonuç ortada 0,2 yaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah olmam da 22 sine kadar olmazsam idrar testi yapacağım bakalım. utanıyorum artık kan testi yaptırmaya hem eşimden hem sürekli kan verdiğim poliklinkten...
deli divane inşallah bebeğin vardır ondan karnın şişiyordur inşallah akıntın gebelik belirtisidir...
ya ben çok istiyorum yaaaaa takıntım oldu iş güç ev hiçbişey düşünemiyorum artık allahım nolurrrrrrrr.... bekleyenlere de ver.....

kuzey 16 dilerim pazrtesi istediğin sonuç çıkar...
nursenaaa zaten 13ünde olmam gerekiyorsu 15in de yaptırdım sonuç ortada 0,2 yaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah olmam da 22 sine kadar olmazsam idrar testi yapacağım bakalım. utanıyorum artık kan testi yaptırmaya hem eşimden hem sürekli kan verdiğim poliklinkten...
deli divane inşallah bebeğin vardır ondan karnın şişiyordur inşallah akıntın gebelik belirtisidir...
ya ben çok istiyorum yaaaaa takıntım oldu iş güç ev hiçbişey düşünemiyorum artık allahım nolurrrrrrrr.... bekleyenlere de ver.....

inşallah canım, inşallah tüm isteyenler hepimizin hayırlısıyla olur bebişi..

kuzey16 allahtan diliyorum inşallaaaaaaaaaaaaaah pazartesi bebeğinin haberini alırsın allahım inşallah...

deli divane inşallah ya çok acayip istiyorum. tüm isteyenlerin olsun. bir gün buraya güzel bir haber yazmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam... ayrıca buradaki hamile bayanlara da bayılıyorum ne kadar paylaşımcılar... allah bebeklerini onlara bağışlasın sağlıklı bebekler diliyorum inşallah...

benim kafamı karıştıran şu, gerçi pek bilgim yok bu konularda. geçen hafta yaptırdığım kan testinde 5,4 çıkmıştı, pozitif görünüyor denmiştir, 1 hafta sonra yani dün 0,06 gibi çıktı negatif dendi. bu ani düşme nasıl olur? ben hala adet bekliyorum salı günü olmam gerekirdi.

(benim kafamı karıştıran şu, gerçi pek bilgim yok bu konularda. geçen hafta yaptırdığım kan testinde 5,4 çıkmıştı, pozitif görünüyor denmiştir, 1 hafta sonra yani dün 0,06 gibi çıktı negatif dendi. bu ani düşme nasıl olur? ben hala adet bekliyorum salı günü olmam gerekirdi.)

canım iki kan testini de aynı yere mi yaptırdın? Belki hata yapmışlardır. tekrar test yaptırsana merak ettim şimdi...

(benim kafamı karıştıran şu, gerçi pek bilgim yok bu konularda. geçen hafta yaptırdığım kan testinde 5,4 çıkmıştı, pozitif görünüyor denmiştir, 1 hafta sonra yani dün 0,06 gibi çıktı negatif dendi. bu ani düşme nasıl olur? ben hala adet bekliyorum salı günü olmam gerekirdi.)

canım iki kan testini de aynı yere mi yaptırdın? Belki hata yapmışlardır. tekrar test yaptırsana merak ettim şimdi...

evet aynı yere yaptırdım cnm..

Canım ben en son 8 ekimde kanda baktırdım yine negatif.yani 2 ayı geçti.kanda çıkmaması imkansız.bende kesinlikle yok hamilelik.inş sende vardırda hayırlı haberlerini alırız

inşallah nursena inşallah adet olmam bugün idrar testi yapsam mı acaba diye düşünüyorum. bakalım:)
inşallah herşey hepimiz için umduğumuz gibi olur.

X