- 12 Ekim 2009
- 297
- 0
evet aynı yere yaptırdım cnm..
Çok ilginç ya neden düşük çıktı acaba pazartesi doktora gidersen haber ver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynı yere yaptırdım cnm..
canım doktor bugün kan testi yaptımı sana tekrar?nasıl yani ben anlamadım idrarda pozitif çıktı kanda çıkmadımı?kan daha güvenilir deilmi?
doktora gittim sonunda, kese göründü, 15 gün sonra gidip bebeği de görcem inş. tabi önemli dönem benim için, inş. birşey olmaz ..
canım sormamın nedeni.bendede idrarda pozitif çıktı ama iki kere kan testi yaptırdım negatf çıktı.ama ben adetim 1 ay geçince yaptırdım.olsaydı ozamana kadar kanda çıkardı deilmi?bir bilgin varmı?
adet 7 gün geçince idrar testinde belli olurmuş, kan testinde daha erken belli olurmuş, onun dışında bir bilgim yok canım :S
teşekkürler amin setup, inş. hepimizin hayırlısıyla sağlıklı bebişleri olur...
Merhab hanımlar, ben bugün test yaptırdım ve sonuç, 45.9. Doktorum çıktıktan sonra geç çıktığı için sonucu teyit edemedi ama sıralamaya göre negatiften yüksek bir oranda. Biraz buradaki değerleri okudum, 300 ler 5000 ler var, galiba benim sevinmem için çok erken :uhm:
Canım benim de ilk 53 çıkmıştı....Adetime 3 gün kala bakılmıştı ilk...Doktorum değerin gayet iyi önemli olan 2'ye katlayarak gitmesi demişti....2 gün sonra 120, 6 gün sonra 940 oldu...Umarım senin de katlayarak gider....Moralini bozacak bi durum yok bence...
bencede hormon değerleri değil arkadaşım değerlerin normal artması adetin kaç gün geçmişti kan tahlilini yaptırdığında ???