- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor keseyi görene kadar tahlil isticektir hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bata 4 gün kala dün verdiğim kan tahlilimde beta değerim 504.7 çıktı geçe sene boş gebelik yaşadım o yüzden tedirginim takip ederek ilerlemek istiyorum bu gebeliğimi 2 günde bir kanda baktırmam gerekiyor anladığım kadarıyla kaç defa yaptırmalıyım tahlili
İki gün sonra 10 u geçtiyse sağlıklı bir gebelik başlangıcı vardır. Şimdiden hayırlı olsunmerhabalar 14 ünde yumurtam vardı 19 unda döllenmiş demişti doktor..Çok erken biliyorum ama dün kan testi verdim ve betahcg yede bakıldı. 5.44 çıktı doktor umutlanma hemen dedi daha 1-2 hafta olmuş dölleneli 2 gün sonra baktır dedi çıkmışsa öyle umutlan.. sizce ne olur yükselirmi
İhtimal var geç yumurtlamış olabilirsin kan tahlilini yineleyip kontrol etmelisinMerhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. Adet günüm tam bir hafta geçti ve hala gelen giden yok. Kan testi yaptırdım 3.34 çıktı bunun yükselme ihtimali var mıdır acaba? Belki geç döllenmedir bekle biraz daha dediler. Pazartesi sabahı dr randevum vardı normal kontrol için buna kısmetmiş bakalım. Deneyimlerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
merhaba malesef kimyasal gebelik geçirdim.. ihayırlısını nasip etsin rabbimİki gün sonra 10 u geçtiyse sağlıklı bir gebelik başlangıcı vardır. Şimdiden hayırlı olsun
Geçmesini bekleyin.Adete üç gün önce yapılan kan testinde sonucun negatif çıkması umudumuzu azaltır mı sizce? Aferin geçmesini mi bekleyeyim sizce kafam çok karışık
Normal canım hamilesin gözün Aydın Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinMerhaba hanımlar benim adetime 2 gün var dayanamayıp test yaptırdım değerim 22.64 çıktı bu ay takvim üzerinden yumurtlamama bakınca üstünden 12 gün geçmiş yani şuan maksimum 14 15 günlük fazlası yoktur ama ben yumurtlama gününden itibaren 12. Gün diye hesapladım sizce bu değer normal mi
Teşekkür ederim inşallahNormal canım hamilesin gözün Aydın Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip
Düzenli test yaptırdiniz mı şimdi sonuç ne acabamerhabalar aranıza yeni katıldım 26 ağustosta reglim başlangıç günüydü 20 eylülde evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün eşimle hastaneye gittim kan testi yaptırdım beta hcg hormonum 32.69 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama normal hcg değerlerine bakıyorum benımki çok düşük duruyor hamile miyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
2 hafta önce beta değerim 107 bin küsürdü şuan 9+3 hamileyim şükürler olsun :)Düzenli test yaptırdiniz mı şimdi sonuç ne acaba
Sağlıkla ilerleyin insaallah. :)2 hafta önce beta değerim 107 bin küsürdü şuan 9+3 hamileyim şükürler olsun :)