- 23 Temmuz 2014
- 1.257
- 1.542
- 31
Gittiniz mi ? Bu değerle keseyide görmüşsünüzdür . Bende 9782 değerle görülmüştü kese.Benim değerim 10086,45 çıktı, pazartesi doktoruma gideceğim kaç haftalık anlayamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiniz mi ? Bu değerle keseyide görmüşsünüzdür . Bende 9782 değerle görülmüştü kese.Benim değerim 10086,45 çıktı, pazartesi doktoruma gideceğim kaç haftalık anlayamadım.
Haftaya cuma gel dedi bekliyorum heyecanlaGittiniz mi ? Bu değerle keseyide görmüşsünüzdür . Bende 9782 değerle görülmüştü kese.
Bence güzel değerler. Bende adetten 2 gün önce vermiştim 30.93 le öğrendim. 1 hafta geçti bugünde sonucu aldım 1072. Neredeyse seninkiyle aynı. Doktor güzel değer dedi.Hanımlar iyi geceler son adet tarihim 2 Ekim 27 Ekim'de kan tahlili verip 6 gün önce gebeliği öğrendim 52 çıkmıştı aradan bir hafta geçti bugün tekrar kan verdim 1188 çıktı sizce değer nasıl ?
O zaman içim rahatladı çünkü yüksek artış dış gebelik vs okudum burda doktor dış gebelik düzensiz artar az az artar seninki güzel yükselmiş dedi ama işte endişe = annelikBence güzel değerler. Bende adetten 2 gün önce vermiştim 30.93 le öğrendim. 1 hafta geçti bugünde sonucu aldım 1072. Neredeyse seninkiyle aynı. Doktor güzel değer dedi.
Bazen olumsuz sonuçlar alınsa da doktora güvenmek en iyisi. Bende stresliyim kese kalp atışı falan nasıl olacak diye ama sabretmek şükretmek gerekiyor bu süreçte. Sağlıkla ilerleyin insaallahO zaman içim rahatladı çünkü yüksek artış dış gebelik vs okudum burda doktor dış gebelik düzensiz artar az az artar seninki güzel yükselmiş dedi ama işte endişe = annelik
İnşallah hepimiz dilerimBazen olumsuz sonuçlar alınsa da doktora güvenmek en iyisi. Bende stresliyim kese kalp atışı falan nasıl olacak diye ama sabretmek şükretmek gerekiyor bu süreçte. Sağlıkla ilerleyin insaallah
Benimde ilk basta goremedi değerim 2000 lerdeydi sonraki hafta gittiğimde şükür görmüştük. 10 gün sonra da kalp atışı için gittim. Sabırlı olun ve korkmayın. Hayırlısı neyse o olsun.Merhaba hanımlar dün tahlil verdim değer 2000 çıktı ama keseyi göremedi . Normal mi gorememesi çok üzgünüm
Çok sagolun güzel mesaj için . Yarın tekrar gidicem başka doktora.bthcg yi de tekrarlayacagm. Sonucu yazarım . Bu arada ilk aylarda sık ultrason a girmek bebek için tehlikeli olmaz mıBenimde ilk basta goremedi değerim 2000 lerdeydi sonraki hafta gittiğimde şükür görmüştük. 10 gün sonra da kalp atışı için gittim. Sabırlı olun ve korkmayın. Hayırlısı neyse o olsun.
Tehlikeli olup olmadığını bizden iyi doktorlar bilir unutmayın. Ne gerekiyorsa o yapılır her zaman. Canınızı sıkmayn yarın güzel haberi alırsınız insaallah.Çok sagolun güzel mesaj için . Yarın tekrar gidicem başka doktora.bthcg yi de tekrarlayacagm. Sonucu yazarım . Bu arada ilk aylarda sık ultrason a girmek bebek için tehlikeli olmaz mı
Selam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
Kızlarr beta hcg 0.5 çıkıp hamilelik yaşayan varmıııSelam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
0-5 negatif değer arasi,, 5 ve yukarısı gebelik var demek...sizde hamilesiniz tebriklerBenim sonucumda iki rakam yazıyodu 0_5 ve 3306 pek biseyde anlayamadım sizce sonuç nedir bilginiz varmı şimdiden çok tesekkür ederim
Çok tesekkürler0-5 negatif değer arasi,, 5 ve yukarısı gebelik var demek...sizde hamilesiniz tebrikler