- 15 Temmuz 2020
- 304
- 326
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 güne bir kan vererek yükselip yükselmediğini kontrol edin.Adetime 3 gün var bugün betaHCG 4.26 çıktı varmı bilgisi olan varmı,?
Bekliyim ozaman 2 gün daha, sizce varmı peki duydunuzmu hiç böyle birşey2 güne bir kan vererek yükselip yükselmediğini kontrol edin.
Geç döllenme olabilir canım.Sen yine de tedbirli davran ağır kaldırma ayaklarını uzat devamlı.Belki tutunmaya çalışıyordur.Ya da kimyasal da olabilir ama bunu kan vermeden bilemezsin iki güne bir değerin 2 ye katlaması lazım.Bekliyim ozaman 2 gün daha, sizce varmı peki duydunuzmu hiç böyle birşey
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun tabi ama şuanda hazır değilim bebeğim yeni 1 yaşına girdi çok zor bir bebektiGeç döllenme olabilir canım.Sen yine de tedbirli davran ağır kaldırma ayaklarını uzat devamlı.Belki tutunmaya çalışıyordur.Ya da kimyasal da olabilir ama bunu kan vermeden bilemezsin iki güne bir değerin 2 ye katlaması lazım.
Canım seni anlıyorum ama allah verirse bir bildiği vardır hiç düşünme sen bunu şimdi.Neyin hayır neyin şer olacağını allah bilir.Allah bana da isteyenlere de peşpeşe versin inşallah.Ama sen yine de 4 gün sonra test yap dediğim gibi kimyasal da olabilir adetin gecsin bakalım o zamanÇok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun tabi ama şuanda hazır değilim bebeğim yeni 1 yaşına girdi çok zor bir bebekti
Amin canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok sağol güzel dileklerin içinCanım seni anlıyorum ama allah verirse bir bildiği vardır hiç düşünme sen bunu şimdi.Neyin hayır neyin şer olacağını allah bilir.Allah bana da isteyenlere de peşpeşe versin inşallah.Ama sen yine de 4 gün sonra test yap dediğim gibi kimyasal da olabilir adetin gecsin bakalım o zaman
Sabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydiCanım seni anlıyorum ama allah verirse bir bildiği vardır hiç düşünme sen bunu şimdi.Neyin hayır neyin şer olacağını allah bilir.Allah bana da isteyenlere de peşpeşe versin inşallah.Ama sen yine de 4 gün sonra test yap dediğim gibi kimyasal da olabilir adetin gecsin bakalım o zaman
Var gülüm var değerin artıyor her sabah yap bakalım belirginleşecek mi.gözün aydınSabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi
Canım panik yapma streste yapma sakın insallah düzenli artış olur bol bol dinlen hayırlısı olsunMeraba kizlar çok acil bisy sorcam son adet tarihi 20 Ağustos dün idrar testinde çift çizgi çıktı bugun kan tahlili sonucu 72,66 değer normal mi düşük mü ilk gebelik olcak çok korkuyorum
Canım panik yapma streste yapma sakın insallah düzenli artış olur bol bol dinlen hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim sağolun ilk gebelik olduğu için napcagimi sasrdim korkuyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inslh bebisleriCanım panik yapma streste yapma sakın insallah düzenli artış olur bol bol dinlen hayırlısı olsun
Bende senin gibiydim canım ama sabırlı ve sakin olmak gerekiyor lütfen dikkat et insallahhhhÇok teşekkür ederim sağolun ilk gebelik olduğu için napcagimi sasrdim korkuyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inslh bebisleri
Merhabalar. hamileymişsin tebrik ederim. Birşey sorucaktim ilk hcg testinj acaba yumurtlamadan kaç gun sonra yaptin? Ultrasonda ya da ovulasyon testinde takip etmişmiydin?Adetime 3 gün var bugün betaHCG 4.26 çıktı varmı bilgisi olan varmı,?