Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilesinBende bu sonuçtan bişey anlamadm bilen yardımcı olurmu hanımlaarr Eki Görüntüle 2600368
Gayet normal bi değerMerhaba kızlar bende adet 4 gün geçtikten sonra yaptım 5. Haftamdayım 3749 çıktı yarın kontrole gıtcem değerim sızce nasıl?
Hamilesiniz işte doktorunuz bişey demedi mi size ?Bende bu sonuçtan bişey anlamadm bilen yardımcı olurmu hanımlaarr Eki Görüntüle 2600368
Değeriniz çok yüksek ikiz gebelik olma ihtimali yüksek doktorunuza danışın bu konuyu iyi baksınlarMerhaba kızlar bende adet 4 gün geçtikten sonra yaptım 5. Haftamdayım 3749 çıktı yarın kontrole gıtcem değerim sızce nasıl?
Gebelik şüpheniz varsa 1-2 hafta daha bekleyin eger adet olmazsanız hamilesinizdir zatenArkadaşlar bana bi yerdim edin ilişkimin üstünden 10 geçti bugün kan testi yaptırdım acil de ki doktora gösterebildim anca ama sadece negatif dedi sizce 4 5 gün sonra idrar testi yapsam poztifi görme şansım var mı yoksa beta HCG hormon değeri hic mi yükselmez
Tüp benekte bilemem ama normal gebelikte bu değer haftanıza göre bakılıp öyle değerlendirilmeli3 olumsuz tüp bebek tedavisi sonunda kendiliğinden pozitif sonuç aldım değerler de hep 2 ye katladı. Ama bugün 6745 betayla kese görünmedi dış gebelik olabilirmiş
Bugün kontrole gittim cnm kese görüldü ama çok ufak olduğu için bebeği göremedik 2 hafta sonra tekrar gel dedi ikiz gebelikten bahsetmedi değerlerin iyi dedi odaDeğeriniz çok yüksek ikiz gebelik olma ihtimali yüksek doktorunuza danışın bu konuyu iyi baksınlar
Normal gebelikti ve dış gebelikle sonuçlandı. Ameliyat oldumTüp benekte bilemem ama normal gebelikte bu değer haftanıza göre bakılıp öyle değerlendirilmeli
Yaa kıyamam üzülmeyin inşallah bidaha olur Bende 4 ay önce kaybettim bebeğimi cok iyi anlıyorum sizi . Üzülmeyin dua edin 3-5 aya bidaha oluyor merak etmeyin Rabbim hiçbirimizi aratmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallahNormal gebelikti ve dış gebelikle sonuçlandı. Ameliyat oldum
Çok zor bir dönemdi ama geçti çok şükür toparlandım ve umudum artarak devam ediyor çok teşekkür ederim inşallah size de sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek dilerim AllahtanYaa kıyamam üzülmeyin inşallah bidaha olur Bende 4 ay önce kaybettim bebeğimi cok iyi anlıyorum sizi . Üzülmeyin dua edin 3-5 aya bidaha oluyor merak etmeyin Rabbim hiçbirimizi aratmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Gayet normal cnmkızlar adetimin üstünden 2 gün geçti 3. gün kan verdim 776 çıktı. Sağlıklı bir sayı mı sizce
Teşekkür ederim canımGayet normal cnm
Doktor var dedi ama inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder AllahBenimde öyleydi 45,3 çıktı daha sonra 2 gün arayla 90 198 gibi yükseldi kalp atışı duymuştum ama kalbi durdu benim inş senin vardır
Kaç haftalıkken ve değerim kaçken keseyi bebeği görebilirimGayet normal cnm
Ben geçen cuma gittim 5 haftalıktı değerim 3749 du sadece kese görüldü 2 hafta sonra gel dedi bebeği göremedik malesefKaç haftalıkken ve değerim kaçken keseyi bebeği görebilirim
Bende kan pıhtılaşması çıktı ondzn kalbi durdu siz 2 günfe bir testi tekrarladınız mıDoktor var dedi ama inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder Allah