- 8 Şubat 2020
- 31
- 11
- 30
Hayır. Pazartesi sağlık ocağına gidip bu tesleri yaptır dedi doktorum kağıda bir sürü sey işaretledi. Sonra cuma da yanıma gel dediBende kan pıhtılaşması çıktı ondzn kalbi durdu siz 2 günfe bir testi tekrarladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Pazartesi sağlık ocağına gidip bu tesleri yaptır dedi doktorum kağıda bir sürü sey işaretledi. Sonra cuma da yanıma gel dediBende kan pıhtılaşması çıktı ondzn kalbi durdu siz 2 günfe bir testi tekrarladınız mı
Anladım canım merak etme inşallah güzel gelişiyordurHayır. Pazartesi sağlık ocağına gidip bu tesleri yaptır dedi doktorum kağıda bir sürü sey işaretledi. Sonra cuma da yanıma gel dedi
İnşallah canımAnladım canım merak etme inşallah güzel gelişiyordur
Çok geçmiş olsun ben de laparoskopi oldum. Sol tüp bloke edildi kötü bi süreç yaşadığım için biliyormmÇok zor bir dönemdi ama geçti çok şükür toparlandım ve umudum artarak devam ediyor çok teşekkür ederim inşallah size de sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek dilerim Allahtan
Geçmiş olsun size de. 13 gündür kanama devam ediyor ne zaman düzene girerÇok geçmiş olsun ben de laparoskopi oldum. Sol tüp bloke edildi kötü bi süreç yaşadığım için biliyormm
Verdim canım yarın alıcam sonuçlarıVerdin mi canım tahlil
Haber ver mutlakaVerdim canım yarın alıcam sonuçları
Anladım canım teşekkür ederimBen geçen cuma gittim 5 haftalıktı değerim 3749 du sadece kese görüldü 2 hafta sonra gel dedi bebeği göremedik malesef
Çok normal kanama olacak tam hatrlayamyorm ama adet düzennz başalayna kdr böyle 2017 temmuz da yaşamştm ben de. Müdahele edldmi tüplereGeçmiş olsun size de. 13 gündür kanama devam ediyor ne zaman düzene girer
Hersey yolunda canımHaber ver mutlaka
Süper çok sevindim kaç çıktı sonuçHersey yolunda canım
2 gün sonra testi tekrarlayın yükseliyorsa problem yok geç döllenme olmuş olabilirMerhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Beta ma bakmamış sağlık ocağı. 776 sağlıklı bi değer tekrar bakmaya gerek duymadım dedi. Sağlık ocağı doktoru. Ama ben kendi doktorumu aradım senin değerin güzel bi değer diğer sonuçların da çok güzel temiz perşembe günü gel dedi Allah izin verirse keseyi görücezSüper çok sevindim kaç çıktı sonuç
İnşallah canım ben yanlış hatırlıyorum sanırım ilk değerin 50 lerde miydiBeta ma bakmamış sağlık ocağı. 776 sağlıklı bi değer tekrar bakmaya gerek duymadım dedi. Sağlık ocağı doktoru. Ama ben kendi doktorumu aradım senin değerin güzel bi değer diğer sonuçların da çok güzel temiz perşembe günü gel dedi Allah izin verirse keseyi görücez
Benim de cuma günü 3 gün gecikmeyle 775 çıktı değerim ben de perşembe günü kese görmeye gideceğim inşallah görürüz aynı değerdeyiz tesadüfe bakBeta ma bakmamış sağlık ocağı. 776 sağlıklı bi değer tekrar bakmaya gerek duymadım dedi. Sağlık ocağı doktoru. Ama ben kendi doktorumu aradım senin değerin güzel bi değer diğer sonuçların da çok güzel temiz perşembe günü gel dedi Allah izin verirse keseyi görücez
Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Arkadaşlar merhaba. Ben adet günümden 1 gün somra idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı. Ardından o gün kan testi verdim hcg değeri 46 çıktı. Hamilelik var mı
Hcg değelerim iki gün aralıklarla önce 30 sonra 50 en son 71 bu değerler az artıyor normale doner mi bir de ultrasonda rahim kalınlaşması varmış dört gün sonra gittim 160 olmuş