- 8 Şubat 2020
- 31
- 11
- 30
hayır ben sadece bir kex test yaptırdım adetimin 3. günü idi gecikmesinin yani 776 çıkmıştıİnşallah canım ben yanlış hatırlıyorum sanırım ilk değerin 50 lerde miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ben sadece bir kex test yaptırdım adetimin 3. günü idi gecikmesinin yani 776 çıkmıştıİnşallah canım ben yanlış hatırlıyorum sanırım ilk değerin 50 lerde miydi
:) inşallah canımBenim de cuma günü 3 gün gecikmeyle 775 çıktı değerim ben de perşembe günü kese görmeye gideceğim inşallah görürüz aynı değerdeyiz tesadüfe bak
Tamam canım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua et bugün ovitrellin 7. Günü beklmek çok zorhayır ben sadece bir kex test yaptırdım adetimin 3. günü idi gecikmesinin yani 776 çıkmıştı
Ne yazıkki sağ tüpüm alındıÇok normal kanama olacak tam hatrlayamyorm ama adet düzennz başalayna kdr böyle 2017 temmuz da yaşamştm ben de. Müdahele edldmi tüplere
allah isteyen herkese nasip etsin canım. Bebek geleceği günü kendi seçermişTamam canım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua et bugün ovitrellin 7. Günü beklmek çok zor
Hiçç takma kafana benmde sol bloke ha var ha yok aynı şey kapalı yani üzerine iki kez hamile kaldım(birini kaybettim ikincisi daha yeni) . Ablamın da bir tüpü alındı sonrasnda hamile kaldı dünyalar güzeli bir kızı varhiç korkma yani Allah nasip ediyor.Ne yazıkki sağ tüpüm alındı
Bu sürecte kanamanız oldu mu peki hiçmerhaba arkadaslarr size bi sorum olacak ben 1 aylik gecikmem var 3 kere kan tahljlili yaptirdim degerim hep 2.0 cikiyor doktorum sokturucu vermedi bekleyelim diyor boyle olupta daha sonra pozitif sonuc alan var mi yardimci olabilirmisiniz umitle bekliyorumm
hayir canim olmadi ama idrar tahlili yaptjrdim onda idrarda kan cikti enfeksiyonda varmis birazBu sürecte kanamanız oldu mu peki hiç
Doktorunuz da yönlendirir sizi elbette ama ben bekleyebildiğim kadar beklemekten yanayım, bende sıkıntılı durumlar geciriyorum acıkcası, bizde bekliyoruz.hayir canim olmadi ama idrar tahlili yaptjrdim onda idrarda kan cikti enfeksiyonda varmis biraz
senin ne kadar oldu yani kac gun geciktinDoktorunuz da yönlendirir sizi elbette ama ben bekleyebildiğim kadar beklemekten yanayım, bende sıkıntılı durumlar geciriyorum acıkcası, bizde bekliyoruz.
Benimki biraz farklı, en basından beri pozitif ama beta hcgde dalgalanma var. Dıs gebelik oldugu düşünülüyor.senin ne kadar oldu yani kac gun geciktin
prolaktin 27.19 cikti umitlenmelimiyimDoktorunuz da yönlendirir sizi elbette ama ben bekleyebildiğim kadar beklemekten yanayım, bende sıkıntılı durumlar geciriyorum acıkcası, bizde bekliyoruz.
Bu konuda yorum yapamam cünkü uzman değilim inanın. Keske yapabilse idimprolaktin 27.19 cikti umitlenmelimiyim
anladim canim Allah hakkimixda hayirlisini versin insallahh boyle beklemek cok zor cokkBenimki biraz farklı, en basından beri pozitif ama beta hcgde dalgalanma var. Dıs gebelik oldugu düşünülüyor.
Kesinlikle öle haklısınızanladim canim Allah hakkimixda hayirlisini versin insallahh boyle beklemek cok zor cokk