Bugün progesterona da bakıldı 15 yani sınırdaymış 2 gün sonra yeniden beta bakılacak hayırlısı bakalımOf dış gebelik çok çok zor ben yaşadım Allah yardımcın olsun peki ne dedi doktorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün progesterona da bakıldı 15 yani sınırdaymış 2 gün sonra yeniden beta bakılacak hayırlısı bakalımOf dış gebelik çok çok zor ben yaşadım Allah yardımcın olsun peki ne dedi doktorlar
Yalnız hiç ağrım sızım kanamam yok normal mi buOf dış gebelik çok çok zor ben yaşadım Allah yardımcın olsun peki ne dedi doktorlar
Merhaba benim de once 3 katına sonra 5 katına çıkmıştı,doktor gayet normal demiştiMerhaba arkadaşlar size bir şey soracam.gecen hafta Pazartesi günü verdiğim kan değerim 32 çıktı çarşmba günü 54 .doktor 4 gün sonra yani bugun Pazar yap dedi testi .bende bugun kan testini verdim sonucum 200 lerde olması gerekirken 608 çıktı.bayagı katlanmış .inşallah bir sorun yoktur ama sizce normal mi
İnşallah teşekkür ederim dönüş icin .acildeki doktor bana ikiz gebelik olacak bence diye bana takılıyorduMerhaba benim de once 3 katına sonra 5 katına çıkmıştı,doktor gayet normal demişti
Ben sana bu sefer farklı olucak demiştim. Allah tamamını erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Duydun mu bebişin kalp atışlarını:)Canım bugün 4+2 itibariyle keseyi karından görebildik melinda-
Ay canım sana çok baktım pasiftin duydum kalp atışlarını 2 haftadır duyuyorum ve duyduğuma inanamıyorum çok şükür bu kez herşey yolunda galibaBen sana bu sefer farklı olucak demiştim. ❤ Allah tamamını erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Duydun mu bebişin kalp atışlarını:)
Yaaaaa gerçekten duydun muuuuuu maşallah bebeğine yaaaaaa Daha önce duymuyordun değil mi? Ya çok sevindim Darısı başımızaAy canım sana çok baktım pasiftin duydum kalp atışlarını 2 haftadır duyuyorum ve duyduğuma inanamıyorum çok şükür bu kez herşey yolunda galiba
Amin canım amin darısı isteyen herkese inşallah hiç duymadım daha önce canım 1 kez zayıf bir atış görmüştük sadece o da olması gereken gibi değildi ve bikac güne durmuştuYaaaaa gerçekten duydun muuuuuu maşallah bebeğine yaaaaaa Daha önce duymuyordun değil mi? Ya çok sevindim Darısı başımıza
Benim gibi yani biz de atış gördük ama duymadık sonra da durdu pıhtılaşma sonuçlarım çıksın da Allah bana da nasip eder inşallah canım, çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin gebeliğin,kucağına alırsın inşallahAmin canım amin darısı isteyen herkese inşallah hiç duymadım daha önce canım 1 kez zayıf bir atış görmüştük sadece o da olması gereken gibi değildi ve bikac güne durmuştu
Benim iğne raporumu da çıkardı hematoloji keseyi görmeden iğneye başlamıştık..0.6 oksapar iğne ve 100 mg coraspin kullancam doğuma kadar inşallah inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım dualarım sizlerle..hepimizleBenim gibi yani biz de atış gördük ama duymadık sonra da durdu pıhtılaşma sonuçlarım çıksın da Allah bana da nasip eder inşallah canım, çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin gebeliğin,kucağına alırsın inşallah
15 gündür yoktum, çok merak ettim seniAy canım sana çok baktım pasiftin duydum kalp atışlarını 2 haftadır duyuyorum ve duyduğuma inanamıyorum çok şükür bu kez herşey yolunda galiba
Canım ne güzel bı insansın çok teşekkür ederim gelişmeleri yazicam sana15 gündür yoktum, çok merak ettim seni ❤
Demiştim sana :) Allah tamamını erdersin inşallah çok sevindim senin adına. Anne olmayı en çok sen hakediyorsun ❤
O senin kalbinin güzelliği kuzumCanım ne güzel bı insansın çok teşekkür ederim gelişmeleri yazicam sana