HCG 30 çıktı iki gün sonra 50gebe mıyım acaba
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HCG 30 çıktı iki gün sonra 50gebe mıyım acaba
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Evet gebelik var canım daha yeni sanırım 2 günde 1 değerin yükselecek..benim döllenmeden 2 gün sonra 25.7 idi değerim sonra yükseldi çok şükür..senin de normal bence..hayırlı olsun
Ama adetim 11gun geciktiinsalalh bende yarın yine kan testi yaptircam bi
Yaptırdın mi senAma adetim 11gun gecikti
Şimdi 71cikti değerin önce 30sonra 50Yaptırdın mi sen
Senin miŞimdi 71cikti değerin önce 30sonra 50
EvetSenin mi
Korkutmak istemem ama az artmıs sanki bide regl cok gecmiş gec döllenme olabilir ama degerlerin ilk günlerde artısı hızlı oluyor 2 kat diyorlarŞimdi 71cikti değerin önce 30sonra 50
Hcg değelerim iki gün aralıklarla önce 30 sonra 50 en son 71 bu değerler az artıyor kimyasal gebelik mi normale doner mi bir de ultrasonda rahim kalınlaşması varmış dört gün sonra gittim 160 olmuşcanım 20 sene diyosun .bu süre içerisinde herhangi bir tedavi veya çalışma bunlar önemli ..
ayrıca doktorun biyokimyasal gebelik demiş,doktorunla görüşmende fayda var bu konuda..
beta hcg değerine gelince; inanki bu değer herkeste değişebiliyor..ben adet günümde yaptırmıştım 822 çıkmıştı.. arkadaşım adetin 5 gün geçe yaptırdı 400 civarında çıkmıştı.. yani bu değer döllenmeye ve kişiye göre değişiyo bence..
rahat ol inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliğin vardır canım
Hcg değelerim iki gün aralıklarla önce 30 sonra 50 en son 71 bu değerler az artıyor kimyasal gebelik mi normale doner mi bir de ultrasonda rahim kalınlaşması varmış dört gün sonra gittim 160 olmuşsağol canım...sana da inşallah...ben de aynı şeyi yapmıştım...yani adet öncesi idrar testi ve benim ki negatif çıkmıştı..merak işte:) 245.16 çok iyi bir değer benim ilk öğrendiğimden çok daha fazla ve bu tabiki pozitif demek:)en fazla 3 haftalık olabilir:) hayırlı olsun...ama seninki de çok yeni yani kesenin görünmesi ve kalp atışlarını duyulması için beklemen gerekecek...bir de doktorunla görüş tam olsun:)hadi hayırlısı....Allah yardımcımız olsun:)
Of dış gebelik çok çok zor ben yaşadım Allah yardımcın olsun peki ne dedi doktorlar3 olumsuz tüp bebek tedavisi sonunda kendiliğinden pozitif sonuç aldım değerler de hep 2 ye katladı. Ama bugün 6745 betayla kese görünmedi dış gebelik olabilirmiş
Değer iyi bence ama doktor Ne dedi sizeHcg değelerim iki gün aralıklarla önce 30 sonra 50 en son 71 bu değerler az artıyor normale doner mi bir de ultrasonda rahim kalınlaşması varmış dört gün sonra gittim 160 olmuş