- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Canımsınız canım  miniğe iyi bakın, iyi günler dilerim.Etiketler size feda olsunnn lafı mı olur Ben de size çok dua edeceğim inşallahen kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsınız canım  miniğe iyi bakın, iyi günler dilerim.Etiketler size feda olsunnn lafı mı olur Ben de size çok dua edeceğim inşallahen kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsunnn
Amin inşallah Gebelerin duasi kabul olurmuş Etiketlerden ben de istiyorum ❤lÇok üzüldüm sizin de başınız sağolsun Ben de sizin için dua edeceğim Allah size de sağlıklı bir bebek nasip etsin
tabiki sizi de etiketliycemm değerim bugün 2200 çıkmış galiba bu hafta kese görebilirizzAmin inşallah Gebelerin duasi kabul olurmuş Etiketlerden ben de istiyorum ❤l
Yokmus ole bisey canim pazar gunu tekrardan gittim we degerlerim 338.6 cikti we o siwi deildedi drNe demek mış sıvı olması
ŞükürYokmus ole bisey canim pazar gunu tekrardan gittim we degerlerim 338.6 cikti we o siwi deildedi dr
3 şubat negatif olduğu için hesaplanamaz 2 gün sonra tekrar kan ver rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar bir sorum olacaktı. Ben 3 şubatta beta baktirdim. 0.235 çıktı. 7-8-9 şubatta evde test yaptım. Pozitif görünüyordu. Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım. 73.94 çıktı evet hamileyim ama bu değer 3 şubattan bugüne kadar sağlıklı bir şekilde yükseldi mı acaba. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Benimde 3cikti ve adetime 14 gün vardı dün gittim gebelik yok dedi eğer varsa bile günümün geçmesini bekliyorumArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testı yaptırdım <2 Çıktı ama adetıme yaklaŞık 7 gÜn var sızce hamılemıyım.meraktan erkencecıkten gıdıp yaptırdım :)merak edıyorum napabılırım:))))ınŞallah bebıŞım gelıyordur
2 gün sonra baktır kanda canımAmin inşallah bugün biraz ağrılı kanamam var. Yerleşme midir kimyasal mıdır tedirgin oldum da. Çok teşekkürler cevabınız için
Allah razi olsun balim
Canım bugün 4+2 itibariyle keseyi karından görebildik melinda-Canımsınız canım  ❤ miniğe iyi bakın, iyi günler dilerim.
Ya cok sevindim gercekten gozlerim doldu, Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini darısı başımıza Gelişmeleri de yazarsın canımCanım bugün 4+2 itibariyle keseyi karından görebildik melinda-
çok teşekkür ederimm Hepinize çok dua edicem siz de bana edin lütfenYa cok sevindim gercekten gozlerim doldu, Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini darısı başımıza Gelişmeleri de yazarsın canım
Herşey çok güzel olacak dualarımız seninle Allah sana bağışlasın yavrunuçok teşekkür ederimm Hepinize çok dua edicem siz de bana edin lütfen
Evet gebelik var canım daha yeni sanırım 2 günde 1 değerin yükselecek..benim döllenmeden 2 gün sonra 25.7 idi değerim sonra yükseldi çok şükür..senin de normal bence..hayırlı olsunKızlar merhaba doktor bana gebelik var dedi ama değer çok dusuk gibi değil mi sizce Eki Görüntüle 2590488
HCG 30 çıktı iki gün sonra 50gebe mıyım acaba
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri