Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm sorununda diplerde çok beyazım varDiplere degmeden boyaticam altlari
Benm sorununda diplerde çok beyazım var
Eşarpla falan kamufle ediyorum artık yapacak Bi şey yok 9 ay boyuncaBence azcik dayan dibe boya cok zararli
Hamilesin ama sana tavsiyem 2 günde bir ölç bak düzenli artıyor mu yoksa benim gibi dış gebelik geçirme Benimde ilk 7.72 çıktı arttı ama dış gebelikmiş sana tavsiyem 2 günde bir ölçArkadaşlar benim de adetime 7 gün var beta HCG değerim 11.78 çıktı sizce bu hamilelik belirtisi mi
Peki dış gebeliğin belirtileri nelerHamilesin ama sana tavsiyem 2 günde bir ölç bak düzenli artıyor mu yoksa benim gibi dış gebelik geçirme Benimde ilk 7.72 çıktı arttı ama dış gebelikmiş sana tavsiyem 2 günde bir ölç
Artar ama düzenli artmaz mesela ilk baktın 200 çıktı 2 gün sonra 400 lerde bir değer çıkmalı eğer 300 artmışsa bir terslik var
Çok geçmiş olsun en kısa sürede bu durumu atlatıp sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz inşallahBenim hep iki katı arttı ben istisnayım dış gebelikte normalde iki katı artmaz bende hep arttı bilemedim ta ki 2000 lerde kese görünmeyince terslik anlaşıldı geç kaldım tabiki 2 gün hastanede yattım değerim düştü yükseldi sonra iğne yaptılar düşmesi için bekliyorum tabi hayati riskim var heran tüpüm patlayabilir çünkü kese şuan da sağ tüpümde eğer iğneyle düşmezse Salı günü bir doz daha yapılacak oda düşürmeZse ameliyatla sağ tüpüm alınacak rabbim bir bildiği vardır kimseye yaşatmasın ama çok zor bir durum
Aminnn tşk ederim inşÇok geçmiş olsun en kısa sürede bu durumu atlatıp sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz inşallah
Nasıl oldu durumunuz netleşti mi? Ameliyata ihtiyaç olmamıştır inşallahBenim hep iki katı arttı ben istisnayım dış gebelikte normalde iki katı artmaz bende hep arttı bilemedim ta ki 2000 lerde kese görünmeyince terslik anlaşıldı geç kaldım tabiki 2 gün hastanede yattım değerim düştü yükseldi sonra iğne yaptılar düşmesi için bekliyorum tabi hayati riskim var heran tüpüm patlayabilir çünkü kese şuan da sağ tüpümde eğer iğneyle düşmezse Salı günü bir doz daha yapılacak oda düşürmeZse ameliyatla sağ tüpüm alınacak rabbim bir bildiği vardır kimseye yaşatmasın ama çok zor bir durum
Daha netleşmedi yarın belli olacak işte ilk kan değerini yarın verecem inş düşmüştür ameliyata gerek kalmazNasıl oldu durumunuz netleşti mi? Ameliyata ihtiyaç olmamıştır inşallah
Canim hamilesin sanırım yeni 2 3 haftalık fılan herhaldeMrb arkadaşlar bugün beta hcg testi yaptırdim 7.5 ciktı gebelik varmidir
İnşallah öyledir ya çok istiyorum tedavi goruyurdum inanmak bile istemiyorumCanim hamilesin sanırım yeni 2 3 haftalık fılan herhalde
İnşallah gonlune gore olur. 5 ustu fılan hamilelik dıye duymustum. Hayırlısı olur inşaallah. Ne tedavisi göruyorsun.İnşallah öyledir ya çok istiyorum tedavi goruyurdum inanmak bile istemiyorum
İnşallah rabbim dileyen herkese nasip eder. Çocuk tedavisi görüyorum kistlerim var ve hormonlarim bozukİnşallah gonlune gore olur. 5 ustu fılan hamilelik dıye duymustum. Hayırlısı olur inşaallah. Ne tedavisi göruyorsun.