- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
Dün değerim 1049 çıktı önceki Cumartesi günüydüDaha yeni döllenme olduğu için değer düşük çıkmıs 2 gün sonra tekrar yaptr 2 katına yükselmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün değerim 1049 çıktı önceki Cumartesi günüydüDaha yeni döllenme olduğu için değer düşük çıkmıs 2 gün sonra tekrar yaptr 2 katına yükselmesi lazım
Çok iyi O zaman kese olusmus olabilir doktorla görüştünüz müDün değerim 1049 çıktı önceki Cumartesi günüydü
Dün gittik doktora karından baktı ama benim rahim ters olduğu için kese arkada kalmış dr alttan bakmak istemedi bekleyelim dedi ben yine de özel olarak pazar günü test yaptıracam korkuyorum çünkü 2 düşüğüm varÇok iyi O zaman kese olusmus olabilir doktorla görüştünüz mü
uzun zamandır girmediğimi farkettim artış güzel bence umarım herşey gönlünüzce olur :)Canım elbette doktora gitmelisin keseni falan görürsün belki ama korkma endişe edilcek bişey yok olması gereken bu zaten hatta mükemmel
5 üstü olunca hamile deniliyor canım iki günde bi tekrarla değerin sağlıklı bi şekilde artarsa kesinleşir o zamanda böyle düşük değerler çoğu kez kimyasal oluyor malesef inşallah senin artar bi arkadaşın 9 çıkmıştı sonra değeri gayet güzel arttıMerhaba,
Adetim yaklaşık 4 gün gecikti, idrar testi yaptım negatif çıktı bugün de kan testi yaptırdım 8.49 çıktı sonucum, laboratuvar 2 gün sonra tekrardan yaptırın dedi. Sizce hamile miyim ? Çok kafam karıştı benim yardımcı olabilir misiniz acaba :)
Teşekkür ederim mesaj için, dayanamayıp evde de idrar testi yaptım silik çıktı ama gözüküyor ciddi ciddi. Doktoruma sordum 1-2 gün sonra tekrarlayabilirsin kan testini dedi. Ben dayanamayıp yarın yaptırsam ne olur, valla hi sabredemem 2 gün :))5 üstü olunca hamile deniliyor canım iki günde bi tekrarla değerin sağlıklı bi şekilde artarsa kesinleşir o zamanda böyle düşük değerler çoğu kez kimyasal oluyor malesef inşallah senin artar bi arkadaşın 9 çıkmıştı sonra değeri gayet güzel arttı ☺
Çok merak ediyorsan tekrarla canım sadece çok fazla bi artış olmaz en sağlıklısı 48 saatin geçmesi diyorlar inşallah seninde sağlıklı bi şekilde artar bende 29 değerle ilk öğrendimTeşekkür ederim mesaj için, dayanamayıp evde de idrar testi yaptım silik çıktı ama gözüküyor ciddi ciddi. Doktoruma sordum 1-2 gün sonra tekrarlayabilirsin kan testini dedi. Ben dayanamayıp yarın yaptırsam ne olur, valla hi sabredemem 2 gün :))
Benm adetimin 6 gün gecikince yaptrmıştım sonuç olumlu çıkmıştı biraz daha bekle canm bazılarının 10 günden sonra belli edebiliyormuşKizlar benm adetim 2 gün gecikti. İlişkiden 1 hafta sonra yaptırmıştım 0.09 çıkmıştı erken yaptirmissin dediler sizce bekleyim mı meme hassasiyetimde var anlamadım valla
Binlerde olması lazım kese için 5 haftalıkken gözüküyor geneldearkadaşlar merhaba banada yardıcı olursanız sevinirim pazar günü tahlil verdim 420 çıktı kese görülmesi için bu değer kaçlarda olması gerekir haftaya pazartesiye gün aldım o zaman görülür mü acaba diye endişeliyim.
Ben boyattım 4aylık falandım o zaman inşallah bir sıkıntı yaşamam şimdilik yok 7aylık oldukHamileyken saçını boyamayı düşünen var mı zararı olur mu ki
Biraz acele etmişsiniz görünmeyebilir ama görünmezse korkmayın 2400 küsürlerde betahcg değerimde bile karından görünmedi anca alttan ultrasonda mercimek kadar bi kese göründü . Stres yapmayın içinizi ferah tutunarkadaşlar merhaba banada yardıcı olursanız sevinirim pazar günü tahlil verdim 420 çıktı kese görülmesi için bu değer kaçlarda olması gerekir haftaya pazartesiye gün aldım o zaman görülür mü acaba diye endişeliyim.
haftaya pazartesiye tahminim iki kat yükselme olursa 6 bin civarlarında olur değer.o zaman görülür galiba.Binlerde olması lazım kese için 5 haftalıkken gözüküyor genelde