Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen