artması norml cnm ama kanamani bilemiormMeb arkadaşlar bana yardmcı olabilir misinz ayın 13de idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim 14ünde kanamam başladı ama pıhtı felan yoktu sadece su gibi kanamam oldu günde 1saat felan oluodu sonra olmuo 5 gün sürdü böle bitti ayın 17sinde de doktora çıktım kan testi için 79 çıktı alttan baktı kese bişey yoktu gözükmedi 2 gün sonra tekrarla testi dedi dr um yani bugün yaptrdm 249 çıktı normal mi sizce 2 katından fazla artmış
Canm bayram günü gidemem die dün yaptrmıştm 249 du bugün yine yaptrdm 405 e yükselmişnorml artması
artması norml cnm ama kanamani bilemiorm
canim yukselmesi normal allahim istegi ile ins nasibinde olmus olsn ve saglikli bi sekilde kucana versinCanm bayram günü gidemem die dün yaptrmıştm 249 du bugün yine yaptrdm 405 e yükselmiş
Amin canm Allahım şu mübarek günlerde bütün bebek isteyenleri sevindirsin inş. İyi bayramlar dilerimcanim yukselmesi normal allahim istegi ile ins nasibinde olmus olsn ve saglikli bi sekilde kucana versin
amin canim tskrler sanada iyi bayramlarAmin canm Allahım şu mübarek günlerde bütün bebek isteyenleri sevindirsin inş. İyi bayramlar dilerim
bence bekle canm kesinlessinEki Görüntüle 2181630 Merhaba kızlar benim reglime 8 gün kaldı cok kasıklarım agrıyodu test yaptım cok ama cok silik cıktı testin kan testini yapsam cıkarmı bekliyim mi biraz daha..
Tamam canım öyle yapcambence bekle canm kesinlessin
dr a gidin muhakkak . Allah korusun dis gebelik falan olmasin . ayni yerde mi yaptirdiniz testi .Kızlar Merhaba! Benm değerlerimde tutarsızlık olmaya başladı anlamadm bu ayın 17 de 79 çıktı 19da 249 çıktı 20sinde 405 çıktı 21de 254 çıktı 23de 273 çıktı bi indi çıktı anlamadm kimyasal desem onda inme çıkma olmuodu direk inio yaşadm daha önce ama anlamadm
bence yarin vakit kaybetmeden bi dr ya gozukun . ins kotu bisey degildirEwet canm aynı yerde sadece ilk test 79 olan farklı yerde
Doktorumla sürekli konuşuoruz canm cumartesi günü gel muayene edicem dedi bekliorum bendebence yarin vakit kaybetmeden bi dr ya gozukun . ins kotu bisey degildir
Merhaba, cnm seni korkutmak istemem ama doktorunun dıs gebelik ihtimalinden bahsetmiş olması gerekiyordu.Kızlar Merhaba! Benm değerlerimde tutarsızlık olmaya başladı anlamadm bu ayın 17 de 79 çıktı 19da 249 çıktı 20sinde 405 çıktı 21de 254 çıktı 23de 273 çıktı bi indi çıktı anlamadm kimyasal desem onda inme çıkma olmuodu direk inio yaşadm daha önce ama anlamadm
Sordm canm ama bekleyelim bira dedi sabah gidicem kontrolüm vardı bakalım ne diycek olmazsa başka doktora çıkarımMerhaba, cnm seni korkutmak istemem ama doktorunun dıs gebelik ihtimalinden bahsetmiş olması gerekiyordu.
Değerlerde oynama var çünkü.
Başka bir dr a mı görünsen acaba ihmale gelmez çünkü.
İnşallah değildir Allah korusun ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.
2 gunde bir kan testi isterler duzenli artiyor mu diye bakarlar . siz strese girmeyin. olumsuz bi durum yok .Arkadaslar Merhaba. Benimde regl tarihime 6 gun var ve bugun once erken gebelik testinde pozitifi gordum sonra kanda 23.35 cikti. Pazarteso tekrar yaptirmam gerekiyormus artmasi gerekli. Olumsuz olma durumu var mi sizce?
Tesekkur ederim canim. Gece dayanamayip kan verdim yani 9 saat sonra 30 olmustu. Sanirim duzenli artiyor:)) cok sukur2 gunde bir kan testi isterler duzenli artiyor mu diye bakarlar . siz strese girmeyin. olumsuz bi durum yok .
devamli kan verme boyle bosa masrafa girersin 2 gun sonra hatta ben senin yerinde olsam bat gunune kadar dayanirdimTesekkur ederim canim. Gece dayanamayip kan verdim yani 9 saat sonra 30 olmustu. Sanirim duzenli artiyor:)) cok sukur