Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ama hani sonuçta adete 10 gün varken beta hcg normalde 5 falan çıkmaması lazım diyr biliyorum umarım hayırlısı olur
On gün kala beş ise sekiz gün kala on altı gün kala da yirmi civarı çıkabilir yani yarın sabah ilk idrar ile bakarsanız çok silik görme ihtimali iniz var

Ben adet günümde yaptırmıstım test ve değerim 8000 küsürlerdeydi tamamen erken yumurtlama geç yumurtlama vs ona gore değişiyor

Merhaba,idrar enfeksiyonu için acile gittiğimde beta da yapıldı,adete 5 gün var ve 27 çıktı.2 kere kimyasal düşük yaşadığım için korkuyorum.bu şekilde düşük çıkıp da yükselen var mı

Kizlar merhaba ben 2 yildir evliyim 1 yildir cocuk istiyorum daha once kimyasal gebelik gecirdim 3 ay once . dun hastaneye gittim beta hcg 1908 cikti 4 haftalik gbi bisey cok iyi cikmis dedi doktor ultrasonla keseyi goremedi haftaya gorunur daha kucuk dedi nasil sizce yine bsey olur diye korkuyorum deger iyi mi sizce

canm bende adetin 3 gunu yaptirdgimda 37 cikti snrq cok yavas ilerledi ama seninki adetten 5 gun once bu degerdeymis adetini bi gecsin bakalm yukseleblir uzme kendini moralini yuksek tut

Canım benim bat tan bir gün sınra 29 bundan iki gün sınra 59 çıktı dört gün sınra 240 civarı bekliyordum 309 çıktı birkan gün sınra tekrar yaptırdım 3600 bekliyordum ikiye katlama hesabı ile 4860 çıktı seninki benimkine bakarak daha normal en azından bat a kaç gün var perşembe dr randevum var inşllah. Sende ümitsiz olma dua et cunki Allah verecekse hiçbirşey engel olamıyor mesela hcg çok yavaş artan ama doğanlar oldu çok hızlı yükselip binlerde iken kimyasal a çevirenler oldu.mesela ben bir bebeğim kanamalı oldu ama böyle leke filan değil adet doğum halt etmiş öyle kanama ama şimdi sekiz yaşında sürekli bebek düştü diye giderdim oysa o olduğu yerde büyümeye devam etti çok şükür. Bunları enerjini yüksek tut ümitle bekle diye yazdım inşallah iyi sonuç alırsın

benimde değerim 5900 lerde çıktı doktor 5-6 haftalık dedi benim hesaplamama göre imkanı yok 4 haftanın içinde olmam lazım anlamadım kafam karıstı

Kızlar merhaba kanda beta hcg adete 1 hafta kala acilde yaptırdığımda <1.20 ydi referans aralığı da 5-50 idi. Bugün adetime 3 gün kala 0.46 çıktı sağlık ocağında ve referans değeri 0.5-5 yani bu sonuca göre tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi negatif midir direkt? Referans aralıklarının farklı olması dişündürdü.1.20 yken 5 e çok uzak ama 0.46 , referanstaki 0.50 ye yakın. Ay deli oldum galiba offf bu arada bu ay klomen+ovitrelle kullandım ondan bu sabırsızlığım.

Canım uzgunum ama negatif test Allah İnşallah gönlündekini hayırlısıyla versin

testi cok erken yapmissiniz bence 3 4 gun sonra bir daha yaparsiniz .

canm bende adetin 3 gunu yaptirdgimda 37 cikti snrq cok yavas ilerledi ama seninki adetten 5 gun once bu degerdeymis adetini bi gecsin bakalm yukseleblir uzme kendini moralini yuksek tut
Doktorumla görüştüm,düşüklerim olduğu için iğne kullanmaya başladım,cuma günü tekrar ölçtüreceğim.hepimiz için hayırlısı inş,

Desteğiniz için teşekkür ederim,cuma günü tekrar ölçtüreceğim.düşüğüm olduğu için iğneye başladım.pazar bat günüm.inşallah sizlerin de sağlıklı ilerler ve güzeller haberlerinizi alırız.

Meb arkadaşlar bana yardmcı olabilir misinz ayın 13de idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim 14ünde kanamam başladı ama pıhtı felan yoktu sadece su gibi kanamam oldu günde 1saat felan oluodu sonra olmuo 5 gün sürdü böle bitti ayın 17sinde de doktora çıktım kan testi için 79 çıktı alttan baktı kese bişey yoktu gözükmedi 2 gün sonra tekrarla testi dedi dr um yani bugün yaptrdm 249 çıktı normal mi sizce 2 katından fazla artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…