Evet acaba diyorum idrar testi yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmierken döllenme olduysa çıkabilir
Hayırlı olsun canım inşallah güzel ilerler hamilesinEki Görüntüle 2178770 Hafta sonunolduğundan doktor görmedi şüphe de kaldım
On gün kala beş ise sekiz gün kala on altı gün kala da yirmi civarı çıkabilir yani yarın sabah ilk idrar ile bakarsanız çok silik görme ihtimali iniz varAma hani sonuçta adete 10 gün varken beta hcg normalde 5 falan çıkmaması lazım diyr biliyorum umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim bakalım sabah yapıcam inşaallahOn gün kala beş ise sekiz gün kala on altı gün kala da yirmi civarı çıkabilir yani yarın sabah ilk idrar ile bakarsanız çok silik görme ihtimali iniz var
Teşekkür. Ederim 1gün sonraki ilerlememHayırlı olsun canım inşallah güzel ilerler hamilesin
Süper maşallahEki Görüntüle 2179003
Teşekkür. Ederim 1gün sonraki ilerlemem
canm bende adetin 3 gunu yaptirdgimda 37 cikti snrq cok yavas ilerledi ama seninki adetten 5 gun once bu degerdeymis adetini bi gecsin bakalm yukseleblir uzme kendini moralini yuksek tutMerhaba,idrar enfeksiyonu için acile gittiğimde beta da yapıldı,adete 5 gün var ve 27 çıktı.2 kere kimyasal düşük yaşadığım için korkuyorum.bu şekilde düşük çıkıp da yükselen var mı
Canım benim bat tan bir gün sınra 29 bundan iki gün sınra 59 çıktı dört gün sınra 240 civarı bekliyordum 309 çıktı birkan gün sınra tekrar yaptırdım 3600 bekliyordum ikiye katlama hesabı ile 4860 çıktı seninki benimkine bakarak daha normal en azından bat a kaç gün var perşembe dr randevum var inşllah. Sende ümitsiz olma dua et cunki Allah verecekse hiçbirşey engel olamıyor mesela hcg çok yavaş artan ama doğanlar oldu çok hızlı yükselip binlerde iken kimyasal a çevirenler oldu.mesela ben bir bebeğim kanamalı oldu ama böyle leke filan değil adet doğum halt etmiş öyle kanama ama şimdi sekiz yaşında sürekli bebek düştü diye giderdim oysa o olduğu yerde büyümeye devam etti çok şükür. Bunları enerjini yüksek tut ümitle bekle diye yazdım inşallah iyi sonuç alırsınMerhaba,idrar enfeksiyonu için acile gittiğimde beta da yapıldı,adete 5 gün var ve 27 çıktı.2 kere kimyasal düşük yaşadığım için korkuyorum.bu şekilde düşük çıkıp da yükselen var mı
Canım uzgunum ama negatif test Allah İnşallah gönlündekini hayırlısıyla versinKızlar merhaba kanda beta hcg adete 1 hafta kala acilde yaptırdığımda <1.20 ydi referans aralığı da 5-50 idi. Bugün adetime 3 gün kala 0.46 çıktı sağlık ocağında ve referans değeri 0.5-5 yani bu sonuca göre tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi negatif midir direkt? Referans aralıklarının farklı olması dişündürdü.1.20 yken 5 e çok uzak ama 0.46 , referanstaki 0.50 ye yakın. Ay deli oldum galiba offf bu arada bu ay klomen+ovitrelle kullandım ondan bu sabırsızlığım.
testi cok erken yapmissiniz bence 3 4 gun sonra bir daha yaparsiniz .Kızlar merhaba kanda beta hcg adete 1 hafta kala acilde yaptırdığımda <1.20 ydi referans aralığı da 5-50 idi. Bugün adetime 3 gün kala 0.46 çıktı sağlık ocağında ve referans değeri 0.5-5 yani bu sonuca göre tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi negatif midir direkt? Referans aralıklarının farklı olması dişündürdü.1.20 yken 5 e çok uzak ama 0.46 , referanstaki 0.50 ye yakın. Ay deli oldum galiba offf bu arada bu ay klomen+ovitrelle kullandım ondan bu sabırsızlığım.
Doktorumla görüştüm,düşüklerim olduğu için iğne kullanmaya başladım,cuma günü tekrar ölçtüreceğim.hepimiz için hayırlısı inş,canm bende adetin 3 gunu yaptirdgimda 37 cikti snrq cok yavas ilerledi ama seninki adetten 5 gun once bu degerdeymis adetini bi gecsin bakalm yukseleblir uzme kendini moralini yuksek tut
Desteğiniz için teşekkür ederim,cuma günü tekrar ölçtüreceğim.düşüğüm olduğu için iğneye başladım.pazar bat günüm.inşallah sizlerin de sağlıklı ilerler ve güzeller haberlerinizi alırız.Canım benim bat tan bir gün sınra 29 bundan iki gün sınra 59 çıktı dört gün sınra 240 civarı bekliyordum 309 çıktı birkan gün sınra tekrar yaptırdım 3600 bekliyordum ikiye katlama hesabı ile 4860 çıktı seninki benimkine bakarak daha normal en azından bat a kaç gün var perşembe dr randevum var inşllah. Sende ümitsiz olma dua et cunki Allah verecekse hiçbirşey engel olamıyor mesela hcg çok yavaş artan ama doğanlar oldu çok hızlı yükselip binlerde iken kimyasal a çevirenler oldu.mesela ben bir bebeğim kanamalı oldu ama böyle leke filan değil adet doğum halt etmiş öyle kanama ama şimdi sekiz yaşında sürekli bebek düştü diye giderdim oysa o olduğu yerde büyümeye devam etti çok şükür. Bunları enerjini yüksek tut ümitle bekle diye yazdım inşallah iyi sonuç alırsın