Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence negatif benim bata 2 gun kala 4500 cikti..umidinizi kaybetmeyin hayrlisi olmasi dilegiyle...
Cevabın için çok teşekkr ederim canım. Normalde gebelik yoksa bu degerin 0,100 ml çıkması gerekmiyomu? Ben yanlış mı biliyorum. 3 aydır degerlerim böyle çıkıyor. Geçen ay 2.6 çıkmıştı ondan önce 2.3 kimyasal felan mı oluyo acaba. Kafam çok karıştı ne düşünsem bilemiyorum artk

Benim tahlil kağıdımda 0 ile 5 arasi negatif olir yazıyordu suan yanimda degil aksam size fotosunu ceker atarim

Tamam canım bekliyorum :)
Aslına bakarsanız aynen öyle yani hicbir gebelik ihtimali yokken değer genelde<0.0001 gibi birşey çıkıyor yok yani. Ben şöyle düşünüyorum yumurta ve sperm birleşince zaten beta hcg salgılanmaya başlıyor rahime yerleştikten sınra iki güne bir iki kat artarak hızlanıyor ve üretim artıyor tabiki bende de bir kere 3.6 gibi bir değer çıkmıştı ve o ay hamile kaldım 0 çıkmaması bambaşka birşey ama işte rahime tutunacak mı olmayacak mı bunu kimse bilemiyor döllenmiş gelişmiş embriyo bile tutunmayınca tutunmuyor inşallah birkaç gün sınra adet olmazsanız tekrar bakın

Umarım herşey gönlümüzce olur ilgilenip cvp verdigin için ayrıca teşekkr ederim :) inşaAllah degerim yükselir Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın

4 haftalik 4666 cıktı sizce anormal mi ?? Ikiz olabilir mi?
Hcg degerlerine ve anormal diyenlere kafayi takmayın lütfen. Önmeli olan kesenin düzgün saglıklı gelismesi. Doktor keseyi gördükten sonra hcg ye tekrar bakmiyo bile. Bu önemli zamanlarınizi stressiz gecirmeye bakın

arkadaslar yasim 42 , gecikmenin vermis oldugu telas ile ara ara sorular yaziyorum buraya sagolsun bilgisi olan paylasiyor
2 aydir bebis icin ugrasiyorum dr yumurtaya bakti ultrasonla tamam dedi sonra 2 hafta sonra progesteron 8.95 cikti buda tamam dedi gun asiri iliskide bulunun dedi o da tamam bi bizmi tamam degiliz anlamadim adet oldum benim hesaplayamadigim su yumurtlama gunu yardimci olursaniz sevirim
haziran 10
temmuz 11
agustos 9 da adet oldum adetim 7 gun suruyor ,yumurtlama gunleri hangi gunler oluyor arkadaslar bilgisi deneyimi yorumu olan varsa bi cevap yazan olursa sevinirim
birde adet oncesi 10 gun kasikta sanci bas donmesi karin agrisi gibi seyleri cok yogun yasadim temmuzdaki adet hic belirti gostermedi 1 gunde karnim sisti icim sokulur gibi bir asiri agri ile adet oldum

Canım bende bugün 39 u bitirdim doğum günüm bugün. Valla ben Allah sağlıkla verirse 5. Yi bekliyorum. İlk adet döngun 31 ikincisi 29 şimdi tam yumurtlama için döngü süren sabit olmalı aslında ama biz yinede iki döngüye göre iki ayrı cevap yazalım. 11 temmuz dan 14 g gün geri geleceksin canım 27 haziran bir önceki yumurtlama günün. Bu ay da 9 ağustos tan 14 gün geri geleceksin yani 26 temmuz yumurtlama günün. Şimdi her iki aydada30 günde adet olmuş olsa idin 30-14=16 16. Gün yumurtlama günün diye genelleme yapardık ama adet döngün fark gösteriyorsa bu genellemeyi yapamıyoruz. Ama değişmeyen bir gerçek var bir yumurta yumurtalıklar dan çıkınca eğer gebelik olup rahimde yerleşemezse tam 14. Gün adetle atılıyor istersen ovulasyon testi dene ben hiç kullanmadım ama kulanan arkadaş çok

Ben 17 inci gun yumurtaladim bu ay ovulasyon testi kuallanmistim 32 gunde bir adet oluyoruk bat 13 agustos 10 agustos daki teste 3.09 bhcg cikti oglumda gec dollenmeydi normale gore 1 hafta gerideydi olcumler ..
Bunda umut var mi gec dollenmeyse ne zaman belli olur

cok tesekurler bu ay geriye sayacagim dedigin gibi hesaplayacagim bakalim ne olacak hepimize hayirli saglikli bebisler olsun

Bende şu an geç döllenme yaşıyorum ara ara tekrar yapabilirsin testi bem ilk önce idrarda bakıyorum silik milik görürsem iki gün sınra koyulasti mı diye bakıyorum adet günümde çok silik çıktı benim

Benim adet gunum pazartesi testi cuma gunu yaptirmistim kan testini 3.06 gec ... zaten gec yumurtaligim icin herkes genelde 12.gun yumurtluyor ben 17. Gun bi de gec catladiysa muhtemelen gec dollenme eger hamileysem ..
Sabah idrae testi yaptim hayalet cizgi cok hafif vardi yarin sabah yine yapicam ... iletismde kalalim... ilk cocuktaki kadar heycanliyim

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah olur ik son fark etmiyor hepsi eşsiz bir duygu

Merhabalar ben 20 temmuzda adet oldum 23 temmuzda spiral çıkarttım 26 temmuzda adetim bitti adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 5,00 çıktı şuan adetime 7 gün var belirtilerde var sizce ne olabilir

Merhabalar ben 20 temmuzda adet oldum 23 temmuzda spiral çıkarttım 26 temmuzda adetim bitti adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 5,00 çıktı şuan adetime 7 gün var belirtilerde var sizce ne olabilir
merhaba normal 5 ve 5 üstü pozitif kabul edilir :) yani hamilesiniz demektir.Çok erken gebeliği yakalamış olabilirsiniz.Yakın zamanda tekrar kan tahlili yaptırmanızı öneririm :) Umarım istedğiniz gibi olur herşey :)

Bende şaşırdım ne olacağını ne 5 üstü ne 5 altı muallakta kaldım doktora zaten giremedim yoktu kanı yaptırdığım gün olumlu olumsuz kaldım öyle bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…